Şimdi Ara

w910i sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba
    bi arkadaşımda böyle bir sorun var nasıl çözücez bilmiyoruz.
    w910i var arkadaşda.
    ara sıra durup duruken kapanıyor. arkada kameranın altındada küçük bi ışık var kırmzı yanıyor ve batarya acayip ısınıyor. yapabilicek tek şey bataryayı çıkarmak. başka türlü kapanmıyor da.

    demesine göre telefonu ilk aldığındada oluyormuş çok fazla uyggulama açınca işte ne bilim büyük fotolara bakınca falan. ama şu aralar iyice sapıtmış. sürekli oluyor diyor.

    bu sorun nedir hala anlayamadık bilen varsa çok iyi olur yardımı.



  • Direk servise götür kardeş
  • büyük ihtimal bu donma olayları w910un işlemcisi yüzünden oluyor 149mhz işlemci vardı sanırım işlemci kaldırmıyor gibi sony ericsson böyle bir telefona nie bnöyle bir işlemci koymus artık bilmiyorum ( TABİKİ BU BENİM TEORİM)
  • Bu sorunu çok basit bir şekilde yazılım güncelleme ile çözebilirsin.Benim telefonumda da aynı sorun uzun zamandır vardı. servise götürecekken internetten araştırdım. Telefonla birlikte verilen data kablosu ve sonyericsson'un sitesinden indireceğin yazılım bu problemi çözebilmen için yeterli.(http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/w910i?cc=tr&lc=tr )Açıklamaları siteden de bulabilirsin. Yalnız yazılım güncelleme yapmadan önce telefonunu yedeklemeyi unutma yoksa mesajların ve telefon listene bi daha görmemek üzere elveda diyebilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.