Şimdi Ara

wall street english speaking mülakatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
26.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • .J.R.R. . kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim telefon ile arayacağız diyorlardı normal ararlar sanırım bide mülakat sınavında 3 seviyeden bir tanesini seçin sorular doğrulara göre değişecek diyordu başlamadan buradaki seçtiğimiz seviyenin sonuçlara etkisi var mı bi fikriniz var mı

  • karan21 K kullanıcısına yanıt

    Algoritma sistemine göre çalıştığını biliyorum yani siz yanlış yaptıkça basitleşiyor seviye düşüyor diye biliyorum eminde değilim tam en son girdiğim kurum için görüntülü mülakat sonrası hoca tarafından seviye seçildi. sanırım speaking seviyemize göre seçiyorlar. Ama bir arkadaşım girdiği kurum için ik en üst kuru seç zaten yanlış yaptıkça seviyen ona göre düşer avantajlı başlarsın gibi bir şey söylediğini aktarmıştı. yani 3 seviye varsa atıyorum basit orta zor ve firma orta istiyorsa basitten başlamak dezavantaj çünkü doğru yaptıkça üst seviyeye çıkacaksınız ama en üstten başlarsanız daha avantajlı oluyorsunuz mantığı oluşuyor bunlar tamamen TAHMİNSEL YAKLAŞIM. En iyi cevabı kurumunuzdan veya görüştüğünüz firmadan alabilirsiniz. Zaten İngilizceniz orta üst seviyeyse rahatlıkla her seviyeyi yapabileceğinizi düşünüyorum. Genel temel şeyler oluyor bir ielts itep formatında değil. Telefon ile arandığınızda da direkt ingilizce görüşmeye başlanıyor ve sohbet havasında klasik konuşma şeklinde devam ediyor. Konuşma bir standarta bağlı olmayacağını düşünüyorum. Soru cevaplarınız doğrultusunda ilerler muhtemelen. Örnek veriyorum naber nasılsın mevzusundan sonra karantina kovid üzerine bir konuşma dönerse bu süreçte neler yapıyorsun? seni etkileyenler neler oldu? yine burada verdiğin cevaplara göre ilerki konuşma şekillenebilir fazla ııı lamadan akıcı konuşmaya çalışın fazla kuralcı olmayın konuşma dili yazma dilinden farklıdır biliyorsunuz akıcılık daha önemlidir firmalarda bunu istiyor istenileni akıcı anlatıp kendini ifade edebiliyor mu buna bakıyor. Umarım başarılı olursunuz Bol şans..





  • Önümüzdeki hafta bende sınava gireceğim. Önceden bilgilendirme maili gelecekmiş. Sanırım Zoom ya da Skype gibi bir uygulamada konuşma mülakatı olucak. Telefonda ya da bu şekilde ingilizce konuşurken hep çok heyecanlanırım. Yüzyüzeyken sorun yok ama böyle olunca zor oluyor.



    Daha önce mülakata giren arkadaşlar biraz açıklayabilir mi nasıl geçiyor?

  • Bugün girdim sınava. Speaking kısmı kolay. Rastgele konu açıp ordan konuşma başlatıyorlar. Ama gözünüz korkmasın. İş gereği daha önce birçok milletten insanlar ingilizce konuştum. Aralarında en anlaşılır ve tane tane konuşan kişi buydu. Daha sonra yazılı bir sınav var. Ben orda kötü yaptığımı düşünüyorum.

  • Şimdi girdim. 15 dakika kadar sürdü . Sana 5 sorum var dedi. 1- Kendinden bahset 2 - Dün ne yaptın 3 - Haftasonu ne yapacaksın 4- En yakın arkadaşın nasıl görünüyor 5 - En yakın arkadaşın nelerden hoşlanır, benim söylediklerimle ilgili hiçbir şey sormadı. Bir şirketin speaking mülakatı için girdim. Zoom üzerinden oldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbsystems -- 27 Temmuz 2023; 17:55:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.