Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.869
Cevap
52
Favori
370.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben oyunu steamden oynuyorum eskiden oyuna girmeden önce launcher açılırdı şimdi açılmadan direk oyuna giriyor steamden oyuna girerken launcheri açmanın bir yolu var mı arkadaşlar ?

  • Pc hesabımı ps4 e aktarabiliyor muyum?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adjustik kullanıcısına yanıt

    Oyun klasörünün içinde 'Launcher' dosyası olması lazım fakat o şekilde giriş yaparsanız steam aktif olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dansedenkirpi

    Oyun klasörünün içinde 'Launcher' dosyası olması lazım fakat o şekilde giriş yaparsanız steam aktif olmaz.

    bunu biliyorum fakat benim hesabım steam login üzerine o yüzden steam login yaparken eskiden launcher açılırdı artık açılmıyor varsa bir yolu steamden girerken yine launcher açmaya çalışıyorum

  • Aga bn3 aya yakındır oynuyorum önce baktım ruslar iyi t34 e kdr actım ful basit savaslarda ucağı ise gittim abd de kasmaya basladim .sonra gercekci oynamaya baslayinca iki ulkede ayri ayri sikinti oldu bbde rusya yi saldim abd kastim suan m4a2 civarinda oynuyorum ve almanlarin allah belasini versin benim 75mm topumdaki mermi 104 deliyo ve patliyor almanlardaki ayni seviyedeki panter D nin topu 194 deliyo ayni mermi ayrica. Ve abd nin ucaklarida bobbardiman disinda ortanin altinda p51 de 4 tane 20 lik top var 12.7mm silahla ayni deliyo cok sacla p serisinde 37 lik top var zirh delicisi 43 deliyo tanklara daliyorum hic kill aldigimi hatirlamiyorum eyvallah ucaklara denk gelirse o top affetmiyo ama 30 cephanesi var bir de cok az. Neyse cok yazdım sizce rus ucak kasip t34 lerle mi devam ediyim yoksa en bastan alman ycak ve tank mi kasiyim ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sefa_ismail S kullanıcısına yanıt

    IS serisini açana kadar ruslar sıkıntıdır mermileri fln iyi değildir. zaten 2. dünya savaşı başında alman tankları en üstünlerdi bu gerçektede böyleydi ..

    almanların deliş kuvveti ve mermi çeşitliliği çok iyidir ancak zırh konusunda almanlarla oynarsan daha çok sıkıntı çekersin almanlarlada tiger lere kadar zırh sıkıntısı var.. ayrıca panther serisi çok efektif ve çok iyidir.

    abd m4 serisi güzel tanklardır mermi doldurma süreleri fln güzeldir hele jumboları 5.3 ve 6,0 da efsanedir.

    ingilizlerin challenger çok iyidir 5,3 te efsane bir tanktır..

  • Merhaba.Acaba katilabilecegim bir ekip var midir?Tek basina oynamak bir yerden sonra biraz zor oluyor.300 saatim var.Br 5.3 alman tiger oynuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Mario kullanıcısına yanıt

    facede war thunder türkiyeye gir orada discord sunucuları var aktif yüzlerce oyuncu var bir filoya gir takım arkadaşları bul ekiple oynamak daha iyidir.

  • Arkadaşlar itemsatis gibi sitelerde 70-90 gibi hesaplar satılık. Ben RB tank oynamayı seviyorum ancak level 4 tanklarda kaldım. Onları da eskiden açmıştım. Şimdi premium olmaksızın ne para birikiyor ne ilerleme kaydedebiliyorum .


    Premium alsam pahallı. Bu hesaplardan alsam iyi tanklar çıkailiyormuş. Bİlgisi olan varmı ne denli güvenlidir. Şimdi alıp aylar sonra hesap kaybolursa o kadar emek yazık olacak

  • Donatn kullanıcısına yanıt

    Hesabın yanında hesabın bağlı olduğu mail adresini de vermeli. Açık olayım bu tür işleri hiç denemedim.

  • Donatn kullanıcısına yanıt

    hesap satın alımına girme adam mailide verse sana banlatır seni gaijin hiç affetmez zira ..birde para kazanamıyorsanız ruslarla bir müddet oynayın çünkü tamirleri çok ucuz..

  • Donatn kullanıcısına yanıt

    Referans kasıp duran oyunculardan 20-30 TL ye kademe V hesap alabilirsin. ;)

  • Mr.Mario kullanıcısına yanıt

    Hâlâ oynuyor musunuz bilmiyorum ama ben de nisanın başında başladım 500 saat olmuş tabi 100-200 saati afktır da ruslarda baya ilerledim uçakta tankta 7.3 oldum helikopter falan da oynuyorum oyun baya içine çekiyor ama kanser aynı zamanda garip bir şey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ensüginhan kullanıcısına yanıt

    mutlaka dc sunucularına gir ekip arkadaşı bul 2 kişi iyi olur 3 veya 4 kişi olursanız dehşet olur çünkü arkadaşlarının vurduğu her oyuncuda sana extra gümüş veriyor her maç 4 kişi girseniz 3 er kişi vursalar 5-6 k sadece takım arkdaşlarından gelir ayrıca tamire yardım edersin yine gümüş kazanırsın hem sende tamir olurken arkadaşın var ise süre baya azalır ekiple oynamak çok avantajlıdır.

    pahalı tanklardan kaçınmak gerek oyunda vurulmayan tank yok şu 2 şey çok önemlidir

    1- mermi çeşitleri nelerdir

    2- hangi seviyede iseniz karşınıza +1 ,le -1 br aralığında hangi tanklar gelebilir çünkü gelen tanklar nerelerden zayıftır bunu öğrenmek lazım gelişi güzel atış yaparsanız tanklar sektirir en iyi ihtimal kritik vurursunuz .. eğer rakip tank bilmediğin tank ise önce topunu ve paletini kır rakibi etkisiz kıl yanına geç vur yada makineli tüfek kısmından delmeye çalış baktın delemiyorum fazla mermi harcama yerini arkadaşlarına bildir her tankı sen vuramazsın.





  • 26 Ağustos 2021 de ekleneceği duyurulan Mig-27'nin ekleneceğini 25 Mayıs 2016 tarihinde resmi forumda yazmıştım.


    Kaynak:

    Güncel haber: :

    warthunder.com
    [Development] MiG-27M and guided bombs in War Thunder!
    https://warthunder.com/en/news/7299-development-mig-27m-and-guided-bombs-in-war-thunder-en



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 15 Ekim 2021; 12:1:32 >




  • Merhabalar. Hesap satın almayı düşünüyorum. Tank hesabı olması gerekiyor ancak. Tekliflerinizi bekliyorum.

  • Çok iyi oyun. Geçen yıl bu ay bırakmıştım para kasamıyorum diye. Şimdi keşke devam etseymişim diyorum. Tier 1 kasıyorum şu sıralar bütün alman tanklarını almak için, düşük tierde güzel maçlar dönüyor ve para kaygısı çok olmuyor. Premium alabilsem iyiydi ama çok pahalı işte meret. Yerel kura geçseler keşke ama imkansız duruyor. Toplam yetmiş saatim falan var henüz yeni sayılırım. Tier 3 tamamlamayı kafama koydum şimdilik, o da tahminim iki yüz saate yakın yapar. Alabilirsem kısa süreli premium alasım var ama bakalım. Günde sekiz on maç atıyorum öyle stres dağıtmalık. Zaten maçlar da kısa sürüyor.

  • Germany starter pack bekliyordum hepsi indirime girdi bir bu girmedi iyi mi. Dalga geçiyor gaijin benimle.

  • Ohaa günlük çarktan 1.000.000 gümüş aslan çıktı. 

  • Bu konuda ölmüş ya la, neyse zaten oyunun kendisi de ölüyor. Gümüş aslan uğruna steamde 100 bin kötü incelemeyle batan gaijini izliyoruz...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 23 Mayıs 2023; 16:29:50 >
  • 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.