Şimdi Ara

warhammer online!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akirici

    Eğer karakter modellemesi trailerdaki gibi en azından eli yüzü tutulur bişi olursa denemeye dener, çünkü wow daki karakter modellemeleri çok ucuz kalıyordu bir cok oyuncu karakterini armorların arkasına saklıyordu. Bence rpg de onemli bir yer tutuyor karakter modellemeleri...



    zırhlar wowdaki yapışkan kıyafetler gibi değil. çok daha iyi ha sonuçta yine setler aynı görünücek ancak boyama yapıyoruz zırhın parçaları kafamıza göre boyuyoruz, süper bir yenillik değil daha önce başka oyunlarda yapmıştı. wow da ekliyecekti sanırım... bu sayede biraz farklı görünmemizi sağlıyacaktır. kıyafet boyama videoları var internette çok gaza getiren bi videoydu açıkçası...

    @serserie ninde dedikleri bire bir doğru war da pve öğeleri çok çok az ileride macrolu bosslar eklenip eklenmiceği bile kesin değil :) pve yapıcaklar wow dan başka alternatif aramasınlar bile. muazzam (awesome) kıvamda wow. başka oyunun wow un pvesini geçmesi hayal bile edemiyorum.

    pvp de ise belki oyun hızı yürüyüşler biraz göz aşinalığından uzak gelsede kesinlikle denenmesi gereken bir oyun değişiklik şart.

    oyun sistemine çok girmicem konu başlığını buraya gelp açma sebebimde zatenhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_235/tt.htm sadece bu linki favorilerine ekleyip başka yere bakmayan dünyadan haberi olmayan arkadaşları bilgilendirmek için yoksa bir ton yer gözüne gözüne giricek şekilde bas bas bağırıyor mmo siteleri :)) WAR IS COMING WAAAGH!!!




  • Bir kere şunu kabul etmek lazım. War asla sadece onu oynayacağınız bir MMOROPG olmayacak.

    Çünkü oyunda PvE item olayı yok, çok kısa sürede itemlerini toplayacaksınız. PvE level olayı yok, çok kısa levelınızı PvP yaparak bile max levela getireceksiniz. PvE honor-rep vs olayları yok gerekli herşeyı max level olduktan sonra PvP ile kazanacaksınız.

    Yani oyunu oynamaya başladığınız andan en geç 2-3 ay sonra oyunda RvR yapmak dışında hiçbir ihtiyacınız kalmayacak. Ki bu kısmı UO'ya benziyor. Bu sebeple artık PvP dışında yapacak hiçbir şeyiniz kalmayınca sabah akşam PvP yapamayacağınıza göre, sıkıldığınız zamanlar için elinizde başka oyunlar olacaktır.

    Mesela ben WoW oynadığım için son 3 yıldır 3-4 tane oyun ya oynamışımdır ya oynayamamışımdır bile. Ama WAR oynayan biri rahat rahat başka oyunlara zaman ayırabilir. WAR yapı itibari ile bütün zamanınızı çalmak için tasarlanmamış zaten. Akşam gir 2 saat kafa dağıt için tasarlanmış gibi sanki.

    O sebeple salt PvP isteyen guildwars oyuncu kitlesi gibi insanlar sadece WAR oynayabilir ama onun dışında WoW oynayan biri kalkıp WoW'u bırakıp WAR'a geçerse en geç 5-6 ay sonra sıkılmaya başlar. WoW ruhumuza farm mantığını işledi çünkü :D. Yani bence WAR oynayan insanların nerdeyse tamamı her iki oyunu birlikte oynayacaktır.




  • ben de burdaki yazıları okudukça pveyi harbiden mrk etmeye başladım wowda
    weya aslında wow bana göre değil de warhammer bana göre gibi gelmeye başladı
    sürekli pvp yapan biri olarak
  • peşin peşin konuşmamak lazım.. Oyun çıksın 3-4 ay oynansın ondan sonra yorum yapmak daha doğru olur.. AoC dada peşin peşin konuşuldu ancak beklenildiği kadar iyi çıkmadı.. Bu WHO dada geçerli olucak diye birşey yok ama çıksın oynansın sonra yorum yapalım.. Şimdiden şu daha iyi şu daha kötü denmesi saçma bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack

    peşin peşin konuşmamak lazım.. Oyun çıksın 3-4 ay oynansın ondan sonra yorum yapmak daha doğru olur.. AoC dada peşin peşin konuşuldu ancak beklenildiği kadar iyi çıkmadı.. Bu WHO dada geçerli olucak diye birşey yok ama çıksın oynansın sonra yorum yapalım.. Şimdiden şu daha iyi şu daha kötü denmesi saçma bence..

    AoC çok hatalar yaptı bana kalırsa güzel bir oyundu, ilk sağlam patch'i şubatta çıkaracaklarını açıklayarak zaten çok büyük stratejik bir hata yaptı senin karşında wow gibi bir rakibin varken oyuncularından o kadar zaman sabır etmesini bekleyemezsin. Ancak bana kalırsa Warhammer'da bu stratejik hatalar yapılmasa bile wow'a karşı duramayacaktır, kimler geldi kimler geçti sayabiliriz ; Matrix Online, Guild Wars, Star Wars, AoC bunlar benim hatırladıklarım daha da mutlaka vardır benim bilmediğim kaç oyunu mezara soktu wow demekki var birşeyi, ancak dediğim gibi warhammer stratejik hatalar yapmasa bile işi zor şimdiden söylüyorum ama öyle sanırım.




  • Kotor online geliyo direk geçerim ben wowa rakip olabilir
  • neden herkez wowa rakip arama peşinde anlamıyorum bence en iyi oyun en cok oynanan oyun değil ben war dan eminimki wowdan cok daha fazla zevk alacam buda bana yeter o yuzden rakip olacak bla bla bana cok boş gelio herkez zevk aldıgı oyunu oynar. umarım wow daki coluk cocuk , hack olayları gibi olaylar war da olmaz o zmnda tadından yenmez zaten
  • Şahsen Wow'u da oynamaktan büyük keyif aldım, ama şu an aoc oynuyorum. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş, wow kendinizi adamanız gereken bir oyun. Aoc ve tahminen War da ise durum farklı. Casual oyun sistemi hedeflenmiş. Hızlı level alınsın, pvp yapılsın, farm'a değil zevke zaman ayrılsın diye yapılmış. Wow ciddi anlamda boş vaktim olsa, çok iyi bir arkadaş gurubuyla oynuyor olsam, tek tercihim olurdu. Çünkü deniz derya oyun, ucu bucağı yok. Ama kaplumbağa hızında level kasan, bazen günlerce oyuna giremeyen bir çalışan için wow da end game görmenin tek yolu private serverlar. O da zaten prova gibi birşey. Yeni çıkan oyunlar henüz çok yeni adı üstünde. Bence hemen yargıya varmak haksızlık olur. Kendi tarzlarıyla sundukları farklı tatlar var. Wow da saç baş yolduran bazı zorluklar yok bu oyunlarda. Bu bağlamda beklentinin wow gibi ve daha üstün bir oyun olması pekçok kişide hayal kırıklığı yarattı. Bu yüzden aoc bir hayli oyuncu kaybetti başlangıcından sonra. Tabi sistem performansı, buglar vs de etken. Ama dediğim gibi farklı tatları var bu oyunların. Ne wow onların yerini tutuyor, ne de onlar wow'un. Olaya bu açıdan bakmak lazım. Bence War da dikkate alınması gereken bir oyun. Arkasında işini iyi yapan bir ekip, geçmişi olan bir evren var.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.