Şimdi Ara

Warlock Kasma Sorunu :S (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 33 lvl warlock kasmaya çalışıyorum ama ilkkez bi eu charla oynuyorum (hiçte sevmem gerçi ) yada oynamaya çalışıyorum dielim..
    30 lvl giant azımı yuzumu kırıyor..

    nerde kasmalı ne yapmalı?
    tecrübeli warlock arkadaşlardan öneri bekliyorum..



  • Warlock un alan vuruşu olmadıında giant la uğraşırken dierleri ölmez eğer cleric açıksa bless spell ve can basan skillerle tek başına giant kesebilrsn ancak clerc olmadan eu hele bi int tek başına giant ya da party kesmezsi çooook zor bi de yanında vigor bulundur böle durumlarda...
  • Kasamazsın hocam parti lazım o levelde de zor bulunur.Git 200 M gold al bence.Yettiği kadar taxi sonradan sbot ile cleric skilleri yardımıyla 5 level altı moblarda kasmaya çalışırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper_town

    Kasamazsın hocam parti lazım o levelde de zor bulunur.Git 200 M gold al bence.Yettiği kadar taxi sonradan sbot ile cleric skilleri yardımıyla 5 level altı moblarda kasmaya çalışırsın.

    Solemiş Ypıcan Herşeyi Bizede Alıntı Yapmak Düşer
  • öneriler için sağolun arkadaşlar :)
    flowerlarda kasıyorum paşa paşa..
    düzene girdim skilleri kapınca.

    peki bişi daha sorucam bu "slumber" birde stun atan skili kullanınca arkasından moblara vurmamammı gerekiyor ?
    vurunca resistmi oluyor skiller tam anlayamadım

    bnmi yanlış görüyorum yoksa hakkaten skiller bozuluyormu attack yapınca?
    eger bozuluyorsa hakkaten ne yapmamı önerirsiniz skillerden sonuna kadar faydalanmam için?
  • Attack yapınca o effect kalkar evet onu kaçarken ya da event lerde kullanablrsn pot u kullanımı ayarlaymak için ya da mob a stun atarsn clerc den can basar buff basar wurmaa dewam edersn felan clerc inde stun atan skilli war bi de clerc de bi attack war 40lvl da açılıo oyundaki en yüksek attack ı yapıo ama canın %90 nı nı alıo kendince stratejiler gelştrmen lazım senin char ını senden ii bilen yoktur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airmemoli

    Attack yapınca o effect kalkar evet onu kaçarken ya da event lerde kullanablrsn pot u kullanımı ayarlaymak için ya da mob a stun atarsn clerc den can basar buff basar wurmaa dewam edersn felan clerc inde stun atan skilli war bi de clerc de bi attack war 40lvl da açılıo oyundaki en yüksek attack ı yapıo ama canın %90 nı nı alıo kendince stratejiler gelştrmen lazım senin char ını senden ii bilen yoktur..


    KralSsın BaBa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airmemoli

    Warlock un alan vuruşu olmadıında giant la uğraşırken dierleri ölmez eğer cleric açıksa bless spell ve can basan skillerle tek başına giant kesebilrsn ancak clerc olmadan eu hele bi int tek başına giant ya da party kesmezsi çooook zor bi de yanında vigor bulundur böle durumlarda...

    alan vurusu var dıye bılıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.