Şimdi Ara

Warlock Nasıl Imba oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maliyet her seferinde artmakta.. Ayrıca sana tavsiyem kasarken aff gitmen. İstersen lock kasmanın en kolay, lock ile grind yapmanın en hızlı yollarını gösterebilirim. Talent ve kullanım olarak..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: galdor

    Maliyet her seferinde artmakta.. Ayrıca sana tavsiyem kasarken aff gitmen. İstersen lock kasmanın en kolay, lock ile grind yapmanın en hızlı yollarını gösterebilirim. Talent ve kullanım olarak..


    İsterim tabii dostum seve seve, zaten arayışlardayım çok iyi olur.
    Geçen gün confested bir yerde takılırken 32 rouge 30 priest ve 29 beni kesti bende ordan ayar oldum şu işi öğreneyim diye. Herif görünmezdi birde, bende lesser invisibility vardı ama yetmedi yinede...
  • 6 veya 7. talent degisiminden sonra 50 ya da 60g ta talent sifirlama ucreti sabit kaliyor diye biliyorum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: osmanguder

    ya şimdi bende lock imba değil imba olan fear dicem başka biride ustume atlıcak saka bi yana bunlar lockun olmazsa olmazı o yuzden karakterden ayıramayız cheap shotsız rogue olmazsa aimed shotsız hunter olmaz(locka donecekti laf ama donmedi)


    Sen patchten sonra hala aimed shot mı kullanıyon? lol
  • quote:

    3.sü senle ve bir ba$kasıyla aynı fikirde olmak zorunda değilim...Kendi yolumu çizerim...Kendi izlenimlerime bakarım...Ba$kasının fikirlerine baksaydım i$im çook zordu...Hiçkimse ne yazmı$,yazmamı$ umrumdada değil...

    şu cümlene karşı, kısa bi kelime... Dinlemesini bildikten sonra en aptal, salak adamdan öğrencegin şeyler vardır.... Yazılarından belli oluyor kendi doğrularında yaşayan birisisin, umarım bu genel olarak tüm düşüncelerinde böyle degildir oyunlar dışında....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eureeka

    iki tip insan vardır

    lvl 60 öncesi ve lvl 60 sonrası....


    Dragon Rider adlı varlığa açıklama ;

    1) Lvl 60 mısın?

    2) Lvl 60 mısın?

    3) Lvl 60 mısın?

    4) Lvl 60 isen kaç tane sağlam gearlı adamla duel yaptın ?

    5) Kaç tane lvl 60 av ab wsg gördün ?

    6) Kaçında oynadın ?

    7) IQ'un kaç?

    8) İlgiye mi ihtiyacın var ?

    9) Ezik misin?

    10) Bu mesajları kasıtlı olarak herkesi hasta etmek için mi yazıyorsun?

    11) Sence biz aptalmıyız ? Bu oyuna 50+ gün played time vermiş adamlar olarak...

    *** Asıl konuya açıklama :

    Her charı oynamayı öğrenmek zaman alıyor. Lvl 60'da iyi itemlı bir warlock ciddi olarak saçma bir şekilde imba.

    Ama lvl 30-50 de de shaman gayet imbaydı.

    Warlock'u imba yapan talentlarının yanı sıra oynayan kişi.

    ***Bu arada Dragon Rider , cidden çok sinir bozucusun...


    ya boşver kardeş hayatımda bu kadar boş konuşan bi insan görmedim daha sucub. olmayan locku kesemeyen hunter warrior paladin oyunu bıraksın gibi mantıksız bi cümle de ancak bu arkadaştan çıkardı ztn.. arkadaş böle konuştukça charı onun servera migr. edip oyunu bıraktırana kadar kesesim gelio

    neyse tartışmaya girmeyim daha fazla.. hep kağıt üzerinde konuşulduğu için bende şöle bi kaç örnekle konuya girim.. sucubsuz lock ne yapabilir:

    1. deathcoil > fear atar ve eğer spec i aff. ise (ve ZHCsi varsa) yiecein dotlarla sen zaten feardan çıkana kadar %80hpini kaybetmiş olursun.. ki bu tecrübeyle sabittir.

    2. Iron grenade > fear atar
    3. Felguard charge yapar > fear atar.. bu böle uzayabilir.. demekki neymiş sucub. ölçü deilmiş




  • succubus yerine felguard kullanıyorum,çok çok çok memnunum,felguard ı adamın üstüne sal,immolate+2dot u bas adama ve sürekli kaç.
    merak etme herşeyi lvl 60 olunca anlarsınşimdden ümidin kırılmasın.düşük lvl lerde pek pvp ye girmemeye bak sen,direk 60 olmak için uğraş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: killerdevill

    succubus yerine felguard kullanıyorum,çok çok çok memnunum,felguard ı adamın üstüne sal,immolate+2dot u bas adama ve sürekli kaç.
    merak etme herşeyi lvl 60 olunca anlarsınşimdden ümidin kırılmasın.düşük lvl lerde pek pvp ye girmemeye bak sen,direk 60 olmak için uğraş.


    aynen katılıyorm
  • Neden illa bir charı kötüler bazıları anlamam.Yok bu char kötü yok bu char böyle.Her charın avantajları var ve bu avantajların counter karşılığıda var.Kendimden 2 lvl yüksek pala aldım kaç kez bu pala berbat lock imba anlamına gelmiyor.Alabilirsin alamazsın ama charı kötülemek bana saçma geliyor.Sevmiyorum de anlayayım.Yok ama yukarda birisi lock için tier giyince şaşılacak bir şekilde imba oluyor demiş.Şaşılacak bir şey yok okadar.Nasıl olmalıydı senin düşüncelerini sormamakla ayıp etmiş blizzard galiba.Bundan sonraki patch gelmeden yazda blizzarda senin o eşsiz görüşlerine danışsınlarda nasıl olmalıymış lock ögrensinler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

    Cloth'la çabuk ölmen doğal...Heleki Scubbus yoksa...

    Warlock imba değil...Imba olan Scubbus...Scubbus'suz Warlock free HK...


    gel seninle görüşelim bi ara o zaman,succubussuz warlock u göstereyim
  • Oyuna yeni başlamış ve 30 lvl bir lock en hızlı nasıl kasar? :) (yiyecek içeceğe servet yatırarak da ancak bu hızda kasarsın o yüzden için grind hızı konusunda rahat olsun)

    Öncelikle talentlere bakalım(şimdilik tam 30 lvl a göre yazıyorum):

    Suppression Rank 1 (resist şansını azaltır)
    Improved Corruption Rank 5 (cast time ı instant hale getirir)
    Improved Drain Soul Rank 2 (Hem aff büyüleri ile alacağın aggroyu %10 düşürür hem de eğer npc sen drain soul cast ederken ölürse max. mananın %15 i kadar mananı doldururki t2 talentler için inanılmaz iyi bir özellik)
    Improved Life Tap Rank 2 (daha az cana daha çok mana doldurmanı sağlar
    Improved Curse of Agony Rank 2 (CoA dmg ını arttırır)
    Fel Concentration Rank 5 (Kullanıcağın birkaç temel büyünün dmg yerken cast sürelerinin uzamasını %70 engeller, sırf böyle kasan succu locklar vardır, life drain tank diyoruz bunlara :) )
    Amplify Curse Rank 1 (bunu aktif ettiğinde bir sonraki curse ün etkisi artar)
    Nightfall Rank 2 (corruption ve drain life büyülerin belirli bir şansla instant shadow bolt atabilmeni sağlar, devamlı corruption atacağın ve life drain spamlayacağın için her 10 sn de bir kesin tutar diyebilirim)
    Siphon Life Rank 1 ( En güzel aff talentlerinden biri, attığın targetten belirli bir life çeker ve sana verir, bg de 10 kişiye atar 700 700 heallanırsın )
    Affliction Total: 21
    Total
    Total Points Spent: 21
    Level Required: 30

    Ve kullanılacak temel büyüler:

    1- Curse Of Agony (CoA)
    2- Siphon Life
    3- Corruption
    4- Drain Life
    5- Life Tab
    6- Drain Soul

    Sıraları ise şöyle:

    1- CoA
    2- Siphon Life
    3- Corruption
    4- Life Tab ( 1 kere )
    5- Drain Life
    Duruma göre 4-5 i sırasıyla mobun canı azalıncaya kadar sürdür
    6- Drain soul ( rank 1)

    Bu sırayı şöyle açıklayabilirim.
    CoA : başta atılmasının nedeni bu curse ün dmg ının başta az sonlara doğru max olması. Yani ne kadar erken atarsan o kadar iyi.
    Siphon Life : Seni healladığı için combatta ne kadar önce atarsan o kadar yararlı. Ayrıca bittikçe tekrarlamalısın.
    Corruption: Sabit dmg vuran bir dot olduğundan diğerlerini attıktan sonra atılabilir.
    Life Tab, Drain Life: Üsttekileri attığında tahminen bir life tab ile dolabilecek kadar manan azalır, bunu hemen life tab ile doldurup, drain life- life tab spamlamaya başlamalısın. Böylece önce mananı cana sonra canını manaya döndürüp aynı zamanda dmg verirsin.
    Drain Soul: Eğer mob a en son sen dmg verirsen ve o sırada drain soul yapıyorsan max mananın %15 inin geri alırsın, bu da bir mobu kestikten sonra actiona girmeden öncekinden daha fazla manan ve canın olabileceği anlamına gelir :) Ayrıca drain soulun üst rankları ile rank 1 i arasında kayda değer bir dmg değişimi yoktur bu yüzden rank 1 kullanman daha yararlı.

    Bunların dışında necrosis kullanmanı ve soul shard kısmında bir çanta ( recihen soul bag) seçtikten sonra çanta dolduktan sonra shardları kır seçeneğini seçmeni öneririm.. Çünkü mana almak için bütün mobları drain soul ile öldürmek çantanın tamamen soul shard dolmasına sebep olacaktır..

    Şimdilik lvl 30 a kadar yazdım, zaten birkaç manuel hazırlamayı düşünüyorum finallerden kafamı kaldırabilirsem, devamını da ordan bulabilirsin..Veya burdan sorabilirsin..




  • eger Warlock`la zaman kaybetmeden lvl kasmak ve uzun PvP`ler istiosaniz Affliction.. +Drain, Dark Pack, Imp.Life Tap, Night Fall.. ama lvl60`tan sora Destruction yeteri kadar guclu..

    biseyi merak ettim, Succubus`suz Warlock free-hk dio bazi arkadaslar, neyle ortadan kaldiriosunuz bi anlatabilir mi arkadaslar? ancak karsisinda Warlock olcak ve Banish yapicak demon`u etkisiz hale getircek, Hunter 10sn trap koycak, Paladin en fazla 6sn stun yapicak, Warrior Intimidating Shout yapicak bi kac sn fear olucak, Priest bi kac saniye fear atabilcek .... vs. Bu saydiklarimin en problem yaratabilcek olani Warlock - Banish, iste burda kisinin yetenegi ortaya cikar.. Kesinlikle cok guclu demiorm Warlock icin ama gereksiz kesin konusmalardan kacinin derim(her nkadar oynadigimiz bu oyun Arcade turu bir FRP olsada). Zaman gelio t2 gear olan Priest`i 58 Warlock`la kesiosunuz(arkadasimin account`uyla oynarken kendim bile nasil oldugunu anlamadim ama o`nun beni kesmesine cok sinirlenip gidip daldim baska bi arkadasima yardim ederken ve kestim)

    Herhangi biseyin kesin olabilmesi icin bu solediginiz seyin en azindan ... atiorm .. 100 kere basiniza ust uste gelmesi lazim.. Sadece 3-5 kere denk gelip `ya bu olmuo` diyip birakirsan oyunun tadini cikartamiosun demektir, ne yazik ki bu oyun cok fazla sabir gerektirio ve 60`tan sora bile karakterinizle hala biseyleri basaramio olabiliosunuz; sabir + zaman = World of Warcraft

    Deneyim kismina gelince;

    Burning Legion: 60 NE Hunter, 60 NE Druid, 60 NE Rogue

    Spinebreaker: 38 UD Warlock

    Hepsiyle PvP tecrubem var, yeteri kadar zaman harcadim neyin ne oldugunu tamamen anliyabilmek icin; ki soledigim seylerin arkasinda durabiliyim!




  • oo neler olmuş burada :D
    Bu başlığı açan arkadaşa: zaman...herşeyi zamanla öğreniceksin... Bazı şeyler anlatılarak öğrenilmez kendin tecrübe etmen lazım..herkesin fikirleri doğru olmıyabilir kendi doğrunu kendin yaşıyarak zamanla öğrenesin.. Oyuna başladığımız ilk 3-4 ay boyunca herkezde soru işaretleri vardı ama zamanla bunlar birer birer gitti(3-4 ay sonra bile bilmediğin çoook şey olucak).

    lvl 60 ın altındaki lvllarda classlar dengesizdir örneğin lvl 30 dayken warlockla warrior aynı dengede olmıyabilir o yüzden düşük lvllarda class karşılaştırması yapmamak lazım.. onun dışında lvl 60 ın altındayken tavsiyem biran önce 60 olmak için uğraş, pvp yle fazla zaman kaybetme.. lvl 60 olduğunda pvp yapmak için bol bol zamanın olucak..

    Birde varolan olaylar üzerine yorum yapalım varsayımlar üzerine değil.. örneğin succubus olmasaydı lock imba olmazdı, stun olmasaydı rogue dan bişi olmaz, bowu, gunı olmasa olmasa hunter napar ki vs değilde adamlar koymuş, böyle olaylar mevcut.. ona göre değerlendirelim.

    ayrıca warlock imba filan değil bence..tecrübe, item, talent, latency faktörleriyle herkez imba olabilir.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: galdor

    Oyuna yeni başlamış ve 30 lvl bir lock en hızlı nasıl kasar? :) (yiyecek içeceğe servet yatırarak da ancak bu hızda kasarsın o yüzden için grind hızı konusunda rahat olsun)

    Öncelikle talentlere bakalım(şimdilik tam 30 lvl a göre yazıyorum):

    Suppression Rank 1 (resist şansını azaltır)
    Improved Corruption Rank 5 (cast time ı instant hale getirir)
    Improved Drain Soul Rank 2 (Hem aff büyüleri ile alacağın aggroyu %10 düşürür hem de eğer npc sen drain soul cast ederken ölürse max. mananın %15 i kadar mananı doldururki t2 talentler için inanılmaz iyi bir özellik)
    Improved Life Tap Rank 2 (daha az cana daha çok mana doldurmanı sağlar
    Improved Curse of Agony Rank 2 (CoA dmg ını arttırır)
    Fel Concentration Rank 5 (Kullanıcağın birkaç temel büyünün dmg yerken cast sürelerinin uzamasını %70 engeller, sırf böyle kasan succu locklar vardır, life drain tank diyoruz bunlara :) )
    Amplify Curse Rank 1 (bunu aktif ettiğinde bir sonraki curse ün etkisi artar)
    Nightfall Rank 2 (corruption ve drain life büyülerin belirli bir şansla instant shadow bolt atabilmeni sağlar, devamlı corruption atacağın ve life drain spamlayacağın için her 10 sn de bir kesin tutar diyebilirim)
    Siphon Life Rank 1 ( En güzel aff talentlerinden biri, attığın targetten belirli bir life çeker ve sana verir, bg de 10 kişiye atar 700 700 heallanırsın )
    Affliction Total: 21
    Total
    Total Points Spent: 21
    Level Required: 30

    Ve kullanılacak temel büyüler:

    1- Curse Of Agony (CoA)
    2- Siphon Life
    3- Corruption
    4- Drain Life
    5- Life Tab
    6- Drain Soul

    Sıraları ise şöyle:

    1- CoA
    2- Siphon Life
    3- Corruption
    4- Life Tab ( 1 kere )
    5- Drain Life
    Duruma göre 4-5 i sırasıyla mobun canı azalıncaya kadar sürdür
    6- Drain soul ( rank 1)

    Bu sırayı şöyle açıklayabilirim.
    CoA : başta atılmasının nedeni bu curse ün dmg ının başta az sonlara doğru max olması. Yani ne kadar erken atarsan o kadar iyi.
    Siphon Life : Seni healladığı için combatta ne kadar önce atarsan o kadar yararlı. Ayrıca bittikçe tekrarlamalısın.
    Corruption: Sabit dmg vuran bir dot olduğundan diğerlerini attıktan sonra atılabilir.
    Life Tab, Drain Life: Üsttekileri attığında tahminen bir life tab ile dolabilecek kadar manan azalır, bunu hemen life tab ile doldurup, drain life- life tab spamlamaya başlamalısın. Böylece önce mananı cana sonra canını manaya döndürüp aynı zamanda dmg verirsin.
    Drain Soul: Eğer mob a en son sen dmg verirsen ve o sırada drain soul yapıyorsan max mananın %15 inin geri alırsın, bu da bir mobu kestikten sonra actiona girmeden öncekinden daha fazla manan ve canın olabileceği anlamına gelir :) Ayrıca drain soulun üst rankları ile rank 1 i arasında kayda değer bir dmg değişimi yoktur bu yüzden rank 1 kullanman daha yararlı.

    Bunların dışında necrosis kullanmanı ve soul shard kısmında bir çanta ( recihen soul bag) seçtikten sonra çanta dolduktan sonra shardları kır seçeneğini seçmeni öneririm.. Çünkü mana almak için bütün mobları drain soul ile öldürmek çantanın tamamen soul shard dolmasına sebep olacaktır..

    Şimdilik lvl 30 a kadar yazdım, zaten birkaç manuel hazırlamayı düşünüyorum finallerden kafamı kaldırabilirsem, devamını da ordan bulabilirsin..Veya burdan sorabilirsin..



    Dostum çok teşekkürler yaw,

    Hakikaten lvl 30 a kadar tam bir user guide olmuş.
    Mantığı almak açısından çok önemli yazdıkların.
    Tekrar teşekkürler,eline sağlık




  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack

    ayrıca warlock imba filan değil bence..tecrübe, item, talent, latency faktörleriyle herkez imba olabilir.



    bunu soyleme iste yaptıgın video u izleyen biri olarak bunu senin soylemen biraz absurd kacıyo..atıyorum t2 kalitesinde warlock imba oluyor ama aynı kalitede itemları rogue warrior priest mage druid giyince senin o video da yaptıklarını yapamıyor?hatta hunter giyse bile o kalitede itemları pek bisi yapamaz..boyle demen 1.5 sene once shamanların mavi daggerlarla 1k windfury ardından 1 k a yakın earth shock vurmasından sora shaman imba! diyenlere l2p demesiyle aynı mantık..wow da hic bir zaman class lar arası denge olmadı bu gidisle de olmayacak..ama daha oncede dedigim gibi warlock hakediyor bu kadar guclu olmayı cunku warlock a bliz bisi eklemedi yaratma bi gucu yok yani oyuncular kendileri gelistirdi karakterlerini..

    bi de karsıt gorus olarak fikirlerimi belirtiyim..

    her warlock ta 300+ +dmg yok..atıyorum ben lvl 48 warlock olayım ve cong.. vs olmus olsun (zaten dest gitmedigin surece (felguard ı alana kadar) pvp de free hk sın..) adama saydırıyosun sb immolate cong vs adam acımadıkiiiii diyo sana dalmaya devam ediyor..o yuzden bencede o lvl larda guclu olan warlock degil succ dragon rider a saldırmadan bunları da dusunmek lazım adam ne dese hurararay adam bisi yazmıs hemen adama noob yazalım gibi dusunen insanlar var..

    1-59 aralıgındaki warlock ta +dmg olmaz o yuzden succ suz adam oldurmek imkansız..gel sana succ suz warlock gosteriyim diyen bir kisi atıyorum o lvl 45 warlock olsun karsısındaki herhangi bir class olsun ve 2 si de aynı yetenekte kapasitede olsun bakalım boyle dusunebilecek mi?

    adam bunu mu soylemek istedi bilmiyorum ama warlock dusuk lvl larda dotlar la sb lerle karsındaki rakibi olduremez succ la seduce edersen belki bir sansın oluyorki bu bile kotu bir secim olabiliyor sb leri pek fazla dmg vuramadıgı icin..dotları dizip arkadan sb atmak daha mantıklı gibi bana gore tabi adam yanına kadar gelmisse ayrı bir konu zaten ben hic soyle diyen birisi gormedim (free hk olayı icin) ben lvl 49 warlock um bg larda herkesi kesiyorum bende bi ucan bi de kacan kurtuluyo hep 1. oluyorum 1k sb crit vuruyorum kacın ben geliyorum !!!!! ..warlock gercekten gucsuz dusuk lvllarda bunu herkes biliyo..

    burdan cıkaracagımız sey succ>warlock un attack buyuleri buna kimsenin bir itirazı olmaz heralde (dusuk lvllar icin)

    lvl kasma icinse soyle bir sey soylenebilir:

    ne yaparsanız yapın kendi lvl ınız bir mob u oldurdugunuzde en fazla %15 mana nız gitsin..bu mage icinde gecerli..uygun bir saldırı taktigi bulunca ve %15 mananız gidince toplamda 10 tane oldurunce oturup su icme ihtiyacı hissediyosunuz..bide wand faktorunu unutmamak lazım..bana gore soyle bisi daha mantıklı lvl 30 da :

    curse of agony +immo +sb+lifetap+drain health gerisi wand..

    tabi bu full demo gitmis olanlar icin..imp void de alınır consume shadows olayıyla endless farm yapılabilinir..dedigim gibi bu demo talentleri icin aff ve dest te neler yapılır bilmiyorum..




  • arkadaşlar gerçekten biligi veren herkese teşekkür derim açıkçası tam aradığım şeyleri buldum...
    tecrübe de gerekli tabii ama bu bilgiler ışığında şansımı artıracağımı eminim...
    eyw
  • Kullanmayı bildikten sonra düşük lvl larda da gayet güçlü olabilirsiniz.. En basitinden tanariste kasarken gang e gelenlere sac. void, coa siphon life corruption immolate fear, instant shadow bolt ile 6-7 sn oyalayıp coe ile %36 slow verip kaçarken dotları yenileyerek gayet rahat kestiğimi biliyorum. Death coil yokken bile.. Tabi hunter hariç.. Ayrıca voidin shieldi 1450 hp absorb ederki demon t2 talentiyle bu 2000 civarı bir hp olur.. Yani karşıya gayet makul zarar vermek için 2000 lik bir shield yeter heralde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ion

    quote:

    Orjinalden alıntı: Eureeka

    iki tip insan vardır

    lvl 60 öncesi ve lvl 60 sonrası....


    Dragon Rider adlı varlığa açıklama ;

    1) Lvl 60 mısın?

    2) Lvl 60 mısın?

    3) Lvl 60 mısın?

    4) Lvl 60 isen kaç tane sağlam gearlı adamla duel yaptın ?

    5) Kaç tane lvl 60 av ab wsg gördün ?

    6) Kaçında oynadın ?

    7) IQ'un kaç?

    8) İlgiye mi ihtiyacın var ?

    9) Ezik misin?

    10) Bu mesajları kasıtlı olarak herkesi hasta etmek için mi yazıyorsun?

    11) Sence biz aptalmıyız ? Bu oyuna 50+ gün played time vermiş adamlar olarak...

    *** Asıl konuya açıklama :

    Her charı oynamayı öğrenmek zaman alıyor. Lvl 60'da iyi itemlı bir warlock ciddi olarak saçma bir şekilde imba.

    Ama lvl 30-50 de de shaman gayet imbaydı.

    Warlock'u imba yapan talentlarının yanı sıra oynayan kişi.

    ***Bu arada Dragon Rider , cidden çok sinir bozucusun...


    ya boşver kardeş hayatımda bu kadar boş konuşan bi insan görmedim daha sucub. olmayan locku kesemeyen hunter warrior paladin oyunu bıraksın gibi mantıksız bi cümle de ancak bu arkadaştan çıkardı ztn.. arkadaş böle konuştukça charı onun servera migr. edip oyunu bıraktırana kadar kesesim gelio

    neyse tartışmaya girmeyim daha fazla.. hep kağıt üzerinde konuşulduğu için bende şöle bi kaç örnekle konuya girim.. sucubsuz lock ne yapabilir:

    1. deathcoil > fear atar ve eğer spec i aff. ise (ve ZHCsi varsa) yiecein dotlarla sen zaten feardan çıkana kadar %80hpini kaybetmiş olursun.. ki bu tecrübeyle sabittir.

    2. Iron grenade > fear atar
    3. Felguard charge yapar > fear atar.. bu böle uzayabilir.. demekki neymiş sucub. ölçü deilmiş



    1)Paladin dot yemez...Cleanse rulls...

    2)Benim Paladin Fear yemiyecek.(Glimmering Mithril Insignia rulls)

    3)Hoj-->Heal,Repentence-->Heal-->Divine Shield-->Heal...Lay of Hands varsa oda Heal...Dot yememe rağmen canımı 4 defa ba$tan sıfırlaması gerekecek.Hadi Lay of Hands saymazsak 3 defa...

    4)Hoj->Crusader Strike+Judgement of Command ne kaldı HP %40'a indi...Stundan çıkar çıkmaz bir Repentence JoC HP %15'indi...Gerisini DS açıp immuneken tokatlayarak keserim Lock'u...

    5)Eye 4 an Eye diye bir$ey de var...Paladin rulls...

    6)Warlock'un beni kesebilmesi için bir bir sürü buff'a ve potlara sahip olması lazım...Spell damage'i tavan yapar 7.5K soulfire çakar anca öyle yatırır...

    7)Ahn'Qiraj'dayım gel her türlü bekliyorum...




  • kusra bakmayın ama 2nizde birbirinizden noob'sunuz :) ilk defa bu terimi bu forumda kullanıyorum çünkü dragon raider 'ın hiçbir tartışmasına katılmadım şu ana kadar ...

    bu oyunda bu kadar engin bilgileriniz olduğunu söylüyorsunuz ama şu güzelim bilgiyi hala öğrenememişsiniz!


    "BU OYUN KAĞIT ÜZERİNDE OYNANMAZ!"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Basar

    kusra bakmayın ama 2nizde birbirinizden noob'sunuz :) ilk defa bu terimi bu forumda kullanıyorum çünkü dragon raider 'ın hiçbir tartışmasına katılmadım şu ana kadar ...

    bu oyunda bu kadar engin bilgileriniz olduğunu söylüyorsunuz ama şu güzelim bilgiyi hala öğrenememişsiniz!


    "BU OYUN KAĞIT ÜZERİNDE OYNANMAZ!"


    +1... boş tartışmalar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.