Şimdi Ara

warrior-warlock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben warrior warlock acıcam hic bir bilgim yok silah olarak ne hangisini takıcam 2 tane warriror var bitanesi uzun bir silah digeri kalkan silah warrior olarak hangisini acmalıyım ve skilleri ne olmalı resimli olursa sevinirim int-str ve ne giyecegimi yazarsanz sevinirim bu arada 1h ve 2h ne olmus oluyor ?



  • Birsürü rehber var aç oku. 1H-2H bilmiyorsan daha işin uzun.
  • Bir kac sorum olucak yanlis anlamassaniz tabi..

    Oyuna yeni baslayan birimisiniz ?
    Tercihiniz neden Warrior-Warlock ?

    Ben sizin sorularinizi cevaplayim.

    Warrior-Warlock , oynanmasi en zor karakterlerden biridir. Silah olarak 1H'de kullanabilirsiniz 2H'de , Axe'de..
    Butun Warrior skilleriniz maksimum olmak zorunda. STR olmasi zorunludur. Kiyafet olarak benim tercihim bu yapilandirmaya Robe'dir. Robe secmemin sebebi ise ; Robe %15 movement speed kazandiriyor ve cok yuksek seviyede mag. def. arttiriyor. Tabi , LA'da tercih edilebilir bu yapilandirmaya fakat , o zaman hiziniz biraz azaliyor. O tarz bir karakterin , hizli olmasi gerekir ondan Robe diyorum.
  • Oyuna yeni başladım
    Ama private server de oynucam bu yüzden tercihim warrior-warlock nedeni hem öğrenicem hem alışıcam bu yüzden
    Tessekkür ederim ama Anlamadığım şey kalkan kılıc daha mantıklı nedeni warlock da kalkan takıyor digerini kullansam kalkanı gidicek ama ötekinde sadece kıcılı takıcam
  • warrior warlock pwp de en iyi charlardan biridir ama cronusun da dedigi gibi kasmasi cok zordur. benim tavsiyem kasarken warriorun 1. 2. 5. 6. satirdaki skillerini acman yani bufflar ve 2h skilleri ( 2h= 2 elle kullanilan buyuk kiliclar) . giysi olarakda str olsanda yan skilin cleric olmadigi icinde pt yaratiklari ve giantlarda defansa cok ihtiyacin olcak ve yaratiklarin %90 i physical ( fiziksel ) vurdugu icin armor giymeni oneririm hizin az olur ama ölüp ölüp bastan yurumen daha kotu olur. ve diger bi tavsiyemde en azindan 30 levele kadar farm yap yani 30 levele kadar skillere hic elleme skil tablosunu acma bile ve e ye basip free ong pt arayip girmeye calis 30 dan sonra skilleri dagitip kendin kesmeye baslayabilirsin ( farm yapmasini biliyorsan level dusup dusup daha fazla sp kassan daha iyi olur tabiki ) .
  • Oyuna yeni başladıysan warrior warlock en son açacağın build çünkü 2 side en karışıklardan birisi forumda 2 siylede ilgili rehber var ordan bakmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.