Şimdi Ara

Warshine Game Platform

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warshine projesi sadece Warcraft III TFT içermeyen bunun dışında World of Warcraft ve Knight Online (1299) serverleride içeren bu serverler dışında bir çok oyun hakkında geniş bilgi içericek büyük bir proje olacaktır.Bir aksilik olmadığı taktirde 30 Haziran tarihinde www . warshine . com ve serverleri aktif etmeyi düşünüyoruz.Peki bizim FARKIMIZ ne olucak?
    Warshine Warcraft III TFT Serveri henüz Türkiye'de olmıyan üç şeyi başaracaktır.Servere bağlanırken client kullanılınacaktır (aynen TRBattle'de olduğu gibi).Bu güne kadar TRBattle'de gördüğünüz clientlerde birkaç açıklar tespit edildi ve onarıldı.Şu anki clienti aşmak çok çok zor durumdadır ancak yinede daha iyi bir koruma sistemi ve arka planda size yansımıyacak büyük bir güvenlik arayüzü işleyecekdir.Client açık olduğuna dair belirli zaman aralıklarında sistemimizi bilgilendiricek, bu veriler taranıp clienti kapalı olan userler çok kısa sürede banlanıcaklardır.(Bu tarama sistemi şu an mevcut değildir ancak şu anki clientide henüz aşabilen görülmedi).Client açık konumda iken kullanıcının illegal program kullanıp kullanmadığını tespit edicek tespit ettiğinde otamatik banlayıp oyununu kapıyacaktır!
    Warshine Warvraft III TFT Serveri Türkiye'de ilk olarak Dota Ligi'ni kuracak.Bu lige katılan çeşitli clanlar arasında düzenli maçlar düzenlenicek kazanmaları durumunda puan alıp üst sıralara çıkabilecekler.Ligler tahmini 3 ay boyunca oynanan bir çok maçlar sonucunda liderlerini bulacaklar ve bu liderler gerek sitemizde gerekse serverimizde duyurulacaklar.
    Warshine Warcraft III TFT Serveri Türkiye'de bir ilk olarak Pg Ladder sistemini kuracak.Sunucumuzda oyun oynayan Pg oyuncularının kazandıkları win ve expleri ve de ikonları sitede bulunacak Ladder bölümünde sergilenicek.
    Warshine newbie Warcraft III TFT Dota oyuncularınıda unutmuyor! Warshine sitesinde Türkiye'de bir ilk olarak Dota Hero DataBase'i (tüm dota herolarının detaylı skill anlatımları) yayımlayacak.Bu bölüm uzman dota oyuncuları tarafından hazırlanıcak ve her map değişiminde yenilenicek.
    Warshine Warcraft III TFT bünyesinde oynayacak clanlarıda unutmıyacak! Site üzerinde her clan için bir bölüm açılacak ve clanlara kendi blogları verilecek.Clanlar kendi bloglarında kendileri ile ilgili herşeyi yayımlayabilecek, kendilerini tüm dünyaya tanıtabilecekler.
    Warshine Knight Online (1299) Serveri diğer bir çok fun servere (pw) benzemiyecek.Büyük ölçüde orjinal server ayarları ve mapleri ile çalışacak.Expler ve item droplar orjinaldeki ile aynı olup 70-80 arası tüm skiller çalışacak ve bir çok bug ortadan kaldırılacak.Sadece kullanıcılarımıza bir kolaylık olarak item upgradelerini %100'de bırakacağız.
    Warshine World of Warcraft Serveri - Karizma Wow sizlerle birlikte olucak.Karizma WoW şuanda aktif durumdadır.Serverle yaptığımız anlaşma sonucu onlar bizi ve bizde onları destekliyeceğiz.WoW serverimizde bir bug ortadan kaldırılmış ve tüm drop ve exp gelimleri 2x'e ayarlanmıştır!
    Warshine sadece barındırdığı serverle değil bir çok online oyuna forumunda yer vererek sizleri yüzlerce konuda bilgilendirecek.Forumda sadece oyun bölümleride bulunmuycak gerek genel kültür gerek teknoloji ve bilgisayar dünyası hakkında yüzlerce bilgiye Warshine forumlarında ulaşabileceksiniz!
    Warshine Warcraft III TFT Lig'ine katılmak isteyen clanlar admin @ warshine . com mail adresine mail atarak katılma isteklerini clanları hakkında kısa bir bilgi ile (şu anda bulundukları server, clan üyeleri ve clanın şu ana kadar clanın kurulduğundan bu yana geçen süre,clan chiefinin msn adresi...) birlikte iletebilirler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.