Şimdi Ara

Warzone 2 Fps Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Oynamış olduğum warzone 2 oyunu ile alakalı benle aynı problemi yaşayan, çözümünü bilen veya benden daha detaylı araştırmış birileri olabildiği için konu açmak istedim.


    Öncelikle sistemim şu şekilde


    Rtx 3080

    Ryzen 5900x

    G.Skill Trident Z Neo 2x8 GB

    Asus X570 Prime Pro


    Daha önce Ryzen 3700X ile oynamaktaydım fakat darboğaz yaptığını ve değişmesi gerektiği anladım. Fakat daha önceleri baktığımda darboğaz yapmıyordu güncelleme ile vs bir şey yaptılar galiba ve yetmediğini gördüm o yüzden 5900x aldım.


    Şimdi gelelim bu sisteme yakışan fps değerlerini warzone 2 de görüntüyü çamur gibi de yapsam alamıyorum. Yabancı forumlar,youtube videoları vs izlememe araştırmama rağmen sorunun optimizasyon olduğunu ve düzeltmediklerini yazmışlar.


    Konu hakkında yardımlarınızı,görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi forumlar sağlıklı günler 








  • Bende cok denedim ne yaptıysam olmadı.İyi sistemle bile oyun ici 25 30 fps alıyorum.Oynayan nasıl oynuyor onada anlam veremiyorum.Daha onceki senelerde 750 ti gibi basit bir kartla girebiliyordum.Full sistem duzdum fps yok :)

  • lithran kullanıcısına yanıt
    Ya gerçekten bende 970 le falan giriyordum warzone'a 60 fps falan sabit takılıyodum. Şimdiki bu mevzu resmen küfür gibi ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşlemcinde iyi overclok yapıp dene ,internette yazan cozumlerden biri.Belki sende işe yarar .Genelde işlemci yüzünden oluyormusa bu fps ve drop sıkıntısı.

  • lithran kullanıcısına yanıt
    Evet işlemci yüzünden olduğu aşikar ama böyle bir işlemcinin optimize olmaması büyük problem. Overclock yapıp deneyeceğim. Sonuç değişirse buraya yazarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.