Şimdi Ara

WB, Harry Potter Quidditch oyununu duyurdu: İşte merak edilen detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WB, Harry Potter Quidditch oyununu duyurdu: İşte merak edilen detaylar
    Warner Bros yeni bir Harry Potter oyunun halihazırda geliştirildiğini duyurdu. Harry Potter: Quidditch Champions, Harry Potter romanları tarafından popüler hale getirilen kurgusal spora dayalı, çok oyunculu rekabetçi bir oyun olacak. Bu gelişmeler ışığında Hogwarts Legacy’de neden stadyumun olmasına rağmen Quidditch’in olmayışı biraz daha anlam kazanmış oldu.



    Nimbus 2000 ile Quidditch zamanı






    Şimdilik oyun hakkında bilgiler oldukça sığ. Oyunun resmi internet sitesinde sadece oyun testçisi olmak için bir kayıt portalı bulunuyor. Harry Potter: Quidditch Champions.hakkındaki mevcut bilgiler oyunun çevrimiçi çok oyunculu hızlı tempolu bir tarza sahip olacağının altı çiziliyor. İster arkadaşlarınızla isterseniz tek başınıza oynanabilecek olan oyunun birkaç yıldır geliştirildiği de söyleniyor.



    WB, Harry Potter Quidditch oyununu duyurdu: İşte merak edilen detaylar
    Harry Potter: Quidditch Champions, Portkey Games tarafından yayınlanacak. Oyunun geliştirilmesi ise Unbroken Studios’a emanet edilmiş. Stüdyo birkaç yıldır oyunun üzerinde çalışıyor. Unbroken Studios aynı zamanda 2024’e ertelenen Suicide Squad: Kill the Justice League üzerinde de çalışmıştı. Harry Potter: Quidditch Champions’ın çıkış tarihi belli olmasa da oyun PC, Xbox ve Playstation konsollarına çıkış yapacak. Oyunda karakter tasarımı da mevcut olacak ve bununla birlikte kitaplarla bir bağlantısı olmayacak.



    Ayrıca Bkz.Harry Potter dizisi resmen duyuruldu: İşte merak edilen tüm detaylar



    Hogwarts Legacy ile Harry Potter evreni kendisine çok ciddi bir oyuncu kitlesi çekmeyi başarmıştı. Beklentileri aşan oyunun ardından Warner Bros, uzun soluklu bir Harry Potter dizisi da duyurdu. Max platformuna gelecek olan dizi, 10 yıllık olacak ve tamamen kitaplara dayanacak.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/4/17/23686700/harry-potter-quidditch-jk-rowling-transphobia







  • Para söğüşleme makinesi
  • Cok cok önceden quidditch world cup vardı. Vasat da olsa idare ederdi. Ama uzun soluklu oynamamıştım. Belki bu oyun mp falan sayesinde uzun soluklu olabilir.
  • Aman ne güzel, hogwarts legacy'e para bayıldığımız yetmezmiş gibi bir de oyunun içine quidditch'i eklemeyip yeni oyun ile söğüşlemeye çalışıyorlar 👏👏👏
  • Eskidi artik harry eskidi.....
  • Hogwards Legacy' ye neden Quidditch eklemedikleri belli oldu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.