Şimdi Ara

wd 500 gb premium problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • wd 500 gb premium hdd var bi problemim var klasör kalsör atıyorum kopyala yapıştır ile 8-10 gb dan büyük dosyaları atarken bu hatayı veriyor...hdd im ntfs acaba bi çözüm yolu varmı? daha alalı 1 hafta oldu :S

    Gecikmeli Yazma Başarısız
    G:\$Mft dosyasının tüm verilerini kaydetmeyi başaramadı.Veri kaybı oldu.bu hataya bilgisayarınızın donanımındaki veya ağ bağlantılarındaki bir arıza neden olmuş olabilir.Lütfen bu dosyayı başka bir yere kaydetmeye çalışın.

    diye bir hata veriyo...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratormantr -- 21 Aralık 2007; 17:53:17 >



  • gecikmeli yazma başarısız sorunu hemen hemen 500gb wd lerin hepsinde varmış forumlarda araştırdığıma göre bi çözümüde yokmuş :S exa dan almıştım ne yapıcam şimdi ben bu hdd yi :S
  • yokmu hala bi çözüm bulan :S
  • Bende sırf bu yüzden iade ettim e-satalı modelini. USB den doğru dürüst kullanamadım. Zırt pırt gecikmeli yazma başarısız hatası verince götürdüm iade ettim. Sende iade et uğraşma. Genel bir sorun o WD lerde.
  • şimdi parçalıcam diski az kaldı :@ ben alalı 1 ay fln oldu iade almazlarki exadan almıştım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: krkmz

    Bende sırf bu yüzden iade ettim e-satalı modelini. USB den doğru dürüst kullanamadım. Zırt pırt gecikmeli yazma başarısız hatası verince götürdüm iade ettim. Sende iade et uğraşma. Genel bir sorun o WD lerde.


    Gecikmeli yazma başarısız sorunu sadece WD ye ait bir sorun değildir. Bütün harici ve dahili HDD lerde çıkabilir. Bunu WD ye bağlamak yanlış olur. Bu sorun bildiğim kadarıyla harici hdd içindeki çipin bozulmasıyla ortaya çıkıyor.

    @muratormantr bu hatadan dolayı servisler değişim yapmaktadır. Exa ya da bir başkası muhakkak ki ürünü servise kabul edeceklerdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.