Şimdi Ara

WD...Dark...Crea...? Hangisini alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, media player, HDD, v.s. konularında fazlaca bilgi sahibi değilim. Bu aralar bir media player almaya karar vermiştim. Bununla ilgili araştırma yaparken, içinde HDD barındıran cihazlar da olduğunu öğrendim. Benim de harici bir HDD'ye ihtiyacım olduğuna göre böyle cihazlara yönelmem gerekir diye düşünürken, bir de baktım ki bu özelliklere ek olarak KAYIT yapabilen cihazlar da varmış!

    Uzun lafın kısası; aşağıda linklerini verdiğim cihazları buldum. Forumun genelinden anlayabildiğim kadarıyla Western Digital TV Live Hub kalite ve güvenilirlik açısından diğerlerinden bir adım önde. Ancak onda KAYIT yok!

    Dark Record Mania ise, hem HDD olmaması, hem de satış sonrası destek konularında (firmware, v.s) forumdan anladığım kadarıyla biraz zayıf kalmış.

    Crea JoyBox Recorder Media Player ise hakkında hiç fikir sahibi olamadığım ancak yukarıda bahsettiğim özellikler açısında (MediaPlayer + HDD+ Kayıt ayrıca USB wireless adaptör hediyeli) tümüne sahip bir cihaz.

    Tüm bunlar düşünüldüğünde hangi cihaza karar vermem gerektiğini bilemedim. Bilenlerden ricam, bu cihazların teknik özelliklerine bir göz atıp, + ve - lerini belirtmeleri olacak. Belki de tüm bunların dışında farklı bir cihaz da tavsiye edebilirler.
    Şimdiden teşekkürler.


    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-tv-live-hub-media-player-wdbaca0010bbk/ProductDetails.aspx?productId=bd85374&categoryId=112123


    http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-record-mania-canli-kayit-35-sata-hdd-full-hd-mkv71-dts-hd-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmprec/ProductDetails.aspx?productId=bd85247&categoryId=112123


    http://www.hepsiburada.com/Liste/crea-joybox-recorder-media-player-c35dd100f12-1tb-harddisk-hdmi-kablo-kablosuz-adaptor-hediye/ProductDetails.aspx?productId=bd85171&categoryId=112123







  • kayıt şart değilse kesinlikle wd live hub.

    illa ki kayıt olsun diyorsan crea da fena olmaz ama dark'a bulaşma bence.
  • Merhaba, Ben crea kullanıyorum, acaba crea media player kullanan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.