Şimdi Ara

WD Harici Disk Veri Aktarımında %1'de Kalması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WD 1 TB harici diskim var. Bu zamana kadar normal çalışıyordu ama dün bilgisayarıma dosya aktaracaktım içinden. Aktarmayı başlattığımda %1'de takılı kalıyor. İçine dosya atmaya çalışıyorum. Yine takılı kalıyor. Virüs taraması yaptıracaktım. Yine %1'de takıl kaldı. Ayrıca bilgisayırıma taktığımda bilgisayarı aşırı şekilde yavaşlatıyor. HD Tune ile error scan taraması yapıyorum şu an. Şu ana kadar 250 kutucuk doldu ve bunların yaklaşım 80 i kırmızı oldu. Bu ne anlama geliyor? Bu sorunu çözebilir miyim?



  • Taramaya devam etmeyin. Disk birden fazla okuma/yazma kafasına sahip. Bunlardan bir veya bir kaç tanesi hassasiyetini kaybetmiş. Israrla okutmaya çalışırsanız kafalar tamamen bozulabilir hatta plakada çiziklere yol açabilirsiniz. Varsa garantisi garantiye gönderebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AYNIADAM

    Taramaya devam etmeyin. Disk birden fazla okuma/yazma kafasına sahip. Bunlardan bir veya bir kaç tanesi hassasiyetini kaybetmiş. Israrla okutmaya çalışırsanız kafalar tamamen bozulabilir hatta plakada çiziklere yol açabilirsiniz. Varsa garantisi garantiye gönderebilirsiniz.
    Neden bad sector değil hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sektörün 8 ine okuma hatası vermişse burada okuyucu kafalardan süphelenmek daha doğru olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.