Şimdi Ara

Web & Grafik tasarımcılığı uzmanlaşma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Şu anda Özel Bir Şirkette Bilgi İşlem ve Grafiktasarım Bölümünde çalışmaktayım kendimi
    web & grafik tasarım konusunda geliştirmek istiyorum yani uzmanlaşmak istiyorum böyle bir kurs veren pahalı olmayan biyer biliyormusunuz bilge adam var ama zannedersem uçuk fiyatlar veriyomuş galiba bilen varmı bilge adam kaç para istiyor arayıpta sormaya üşendim doğrusu



  • zannedersem burada çoğu kişi bu işi kursa gitmeden öğrendi ya da öğrenmeye çalışıyor üst konularda gereken ders ve linkler mevcut araştırırsınız ondan sonra ben bu işi kendimde başarabilirim derseniz bence kursa gitmeye gerek yok yoksa uçuk fiyatlar isteyecektir hepsi.
  • Doğru arkadaşım ben zten buraya kadar kendi çabalarımla geldim ama bu meslek ten para kazanacaksam uzman olmam gerikir uzman derken kendi işimi kendim yapmak isterim kursa gitmeden veya öğrenim ders görmeden bu mesleğe yönelen kişiler sadece kaba taslak yani ne yaptıklarını bilmeden yapıyorlar bu mesleği ben 3 sene matbaa meslek te okudum 2 sene iştecrübem var öyle interentte öğrenilecek bişey değil bu olay piyasaya girince anlaşılıyo bu olaylar.. yanlışmıyım
  • hayır sende göreceksinki burda bu işin kursuna gitmeden ii işler çıkaran kişiler var
  • Sana kursta ogretecekleri hersey burda bulacagini saniyorum.Burda bir cok kisi Prof anlamda bu isi iyi yapiyor PS ve FW olsun bu konularda hakkında da forum'da ayrıntılı olarak bircok baslık var.
  • Valla kardeş bende bu işte bu işte daha yeniyim bi kaç araştırma yaptım kurs falan bilge adama gittim 5 milyar civarında para istedi benden şok oldum.ucuzada kurslar var ama kesinlikle gitmemeni tavsiye ederim.Bu formda çok bilgiler var buraya takılırsan baya bişi kaparsın.Her türlü konuda yardım alabilirsin burdan işin uzmanları var yardım ediyor arkadaşlar saolsunlar.ben yaklaşık 3 aydır uğraşıyorum bu işle,baya bişiler öğrendim vede hepsini burdan öğrendim
  • dostum bu iş kursla olacak iş değil, tüm mesele kendini geliştirmekten ibaret, elinin altındaki interneti iyi kullanırsan işinde uzman olursun...
  • Kursta sana anlatıcakları burda yazılı olarak goruceksin.Kusra vercegin zamanı kendin kullanırsın hem daha iyi işler cıkar hemde masrafsız olur.
    Kursa gidince hemen herseyi ogrenmiyosunki.Onunda pekişmesi gerekir.
  • valla bence kurslada da verdikleri ders saatlerini boş salak saçma işlerle geçiriyorlar. bir kısmını tabii

    yanı biraz ticari orasıda adam sana sonuna kadar en ii kısmını ögretmioda öle seni normal bi eleman yapıo o zaman daha ii seyler yapılır....
  • ben olsam kursa giderim insan para verince bi başka öğreniyor birde bu forumda öle kursa gitmiyip te kim prof olmuş gösterin alnından öpem sayılı kişi var onlarda kendi bilgisi vardır eskilerden.

    diyelim bi kısmı yapamdım kime soracan hadi forumda da bilen olmadı o yapamadığın şey senin önünü tıkar böylece birikir bilmediğin.

    ver bir iki kuruş elinde mesleğin olsun paradan çekinme
  • mantıklı düşünmek gibi boş işler hep başıma iş açmıştır. bilge adam konusunda da mantıklı düşünürken çelişkiler buldum, daralmaya başladım ve işin içinden çıkamıyorum.

    bilge adam adindaki "grafik&webtasarım" içeri giriyorsunuz. önce sizi eteğini evde unuttuğu besbelli çarpıkbacaklı ve aşırı süslü bir hanımkızımız karşılıyor. üstünüze parlak kağıda basılmış kataloglar, reklam afişleri, renkli kalemler, ve rengarenk birsürü birsürü şey daha yığıyor. ne gerek vardı, ben programı alsaydım gibilerinden anlamsızca bakıyorsunuz. geçiyorsunuz rehberliğe. orada da başka bir çok süslü hanımkızımız ile derin ve cesur dekolteleri eşliğinde (gözetiminde) eğitim planı konusunda fikir alışveriri yapıyorsunuz. eğitimi verilen grafikwebtasarım mı yoksa kuaförlük veya manikürcülük mü gibilerinden ufak bir süphe sarmıyor değil bedeninizi. --ki erkek çocuklar da <çok afedersiniz> geneleve mi geldik diye minik bir şaşkınlık yaşıyorlarmış diye duyduk.

    büşra, birce, buse gibi nice manken olmak istemiş ama içinde kalmış kızımızın yarattığı rehberlik bariyerden geçebilirseniz hocalara geliyorsunuz: geek olmanın bünyelerinde yarattığı bazı gariplikleri bir kenara bırakırsanız gayet sağlam hocalar sizi bağrınıza basıyor. benim karşılaştığım hocaların büyük kısmı yaptığı işi çok iyi bilen ve konularına hakim, aşmış diyebileceğimiz insanlar. fakat o da ne, yönetim kursun ortasında hoca değiştirmek ve hiç bir mantıklı neden gösterememek gibi yine müthiş bir hareket yapıyor. yine de, hakkını verelim, hocalar büşra-birce-buse'nin yarattığı izlenimden sonra hiç fena sayılmaz, hatta hocalar bu kadar iyiyken ne diye bu kadar maskaralığa kasıyorlar diye düşünüp şaşırıyorum.

    gelelim öğrenci profiline: büşra-birce-buse ve onların bol frikikli minnacık etekleri yüzünden focuslarını büyük bir hız ile yitiren çoğunluğun içinde işe yarar adam sayısı %2 i geçmez diyerek bonkör davranalım. o da ne, yine bilge adamın başka bir sorunu görünüyor ufuktan: öğrenci kalitesi, ve başvuran herkesi alıyor olmaları. ki bunların çoğunun da eğitimin içinden çıkamayıp eğitimi bıraktıklarını ve büyük ihtimal epey parayı ziyan ettiklerini ekleyelim.

    sonuç olarak, kuruma genel olarak baktığımda "grafik&webtasarım" konusunda bir yerde çalışan kişilerin de biraz kurumun kimliğine uygun görünmeleri ve hareket etmeleri gerekmez mi acaba diyor mantığım. ciddi bir eğitim kurumu böyle birşey olmaz da diyor... ah bu mantığım çok iş açtı başıma. onu uygun bir yerde park etmek ve birce-buse-büşra ile son moda manikür stilinin inceliklerini tartışmak en güzeli tabii!



    Ama Verdikleri Dersler Gayet Öğretici seviyede

    4,000 ytl kayıt olabildim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: nazmiemre

    Arkdaşım web ve grafik tasarım kursuna yazıldım. Bilgeadama gideceğim. 4milyar 150 milyon verdim. Ayrıca Eğitim cdleri aldım 3DStudio Maxın. Bu aralarda bunun tücaretini yapıyorum. Tasarımcılara eşi bulunmaz bir set satıyorum. Doku, model, hazır animasyon komutları filan. Yaklaşık 10 dvd yapıyor arşiv. Belki buradan da ilgilenen çıkar. nazmiemre@hotmail.com



    burası sence tahtakaleye benziyomu 2 mesajından biri malını satmak 2.ele git




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.