Şimdi Ara

Web hostinglerin sınırsız-limitsiz-ölçülemeyen terimleri yalandır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınırsız web hosting var mı ?

    Sorusuna cevap olarak hayır diyebilirim. Eğer yeni bir site kuracaksanız veya günde 100-500 arası kişi girip çıkacaksa zaten ayda en fazla 20-30 gb trafik harcıyacağınız için o zaman siz gidip sınırsız-limitsiz-ölçülemeyen bir web hosting kullanabilirsiniz. Fakat ilerde çok fazla trafik kullandığınızı bu firmalar görür ise sizi sistemden cpu vs. diyerek atacaktır. Ayrıntılı olarak şu bağlantıda çok güzel açıklama yapılmış. Okudum ve bildiğim bir şeyi başka bir yerde de görünce sizinle paylaşmak istedim.

    http://ravand.com/featured_article.cfm?id=13

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Asla!



    Google'ın sunucuları bile sınırsız trafiğe sahip değil. Burada sınırsız yazmalarının nedeni göz boyamak...



    Ama şöyle güzel bir yanı var; eğer sunucu çökerse ve trafik limit hatası verirse gidip satış elemanını dövebilir, firmaya dava açabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitsiz kaynaklı alnına hostingler tabiiki de limitsiz değiller yani limitsiz bir disk alanı aldığınız hosting uzayda mı yer alıyor bir sunucuda e bu sunucu limitsiz bir diskemi sahip dünyada şuan böyle bir şey mümkün mü? Ama sizin düşündüğünüz gibi de değil limitsiz kaynalar sunucu içerisindeki bulundurulacak müşteri sayısına göre ayarlanmaktadır ve bu sebeple sizlere limitsiz kaynaklı hosting'ler satılmaktadır. Tercih edeceğiniz firmanın satış ve satış sonrası politikası ile alakalı bir durum arkadaşlar. Bu konuda herkez sizin gibi düşünmüyordur zaten emin olabilirsiniz.
  • travego kullanıcısına yanıt
    Zaten dosya barındırma hizmeti vermiyorlar eğer ftpde 10-20 gb alan bile kullansanız sizi sistemden atacaklardır. Bu işler için dedicate sunucu kiralayın diyorlar. O da aylık 200-300 liradan başlıyor onu da kimse yapmaz gidip mega gibi sitelerden hesap alınır. Bunları ben biliyorum fakat okuyucular için yazdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoyardimci kullanıcısına yanıt
    Dostum sql sorgulu bir site kullanıyorsan zaten bu cpuya (işlemciye) yük bindiriyor ve trafik harcıyor. Şimdi bir forum veya arkadaşlık sitesi açtığını düşünelim ve sitene aynı anda bin kişi girse cpuyu uçurursun. Bu shared (paylaşımlı) hostingler bu tür sitelere göre değil hemen suspend (dondurmak) ederler hesabı. Bu tür hosting hizmeti verenler zaten politikalarında hangi amaçla sınırsız-limitsiz-ölçülemeyen hizmet verdiklerini yazıyorlar. Yazılarında kişisel web sitesi blog vs yazmışlar. Zaten bu tür siteler işlemci harcayan türden siteler değil trafik de çok yoğun bile girilse ayda 2 ila 10 gb arası anca harcar. Bu işleri yapıp kafanda trafik ile ilgili endişe duymak istemiyorsan iyi bir hizmet politikası fakat yine de ben denedim 20 gün sonra iade alıp kaçtım tavsiye etmem. Çünkü akşam saatlerinde nerede ise siteye erişim yok denecek kadar yavaşlama olabiliyor. Satış yapan firma eğer aç gözlü değilse bu tür sorunlar ile karşılaşmayabilirsiniz.



    Demek istediğim portal ve kişisel web sitesi kuracaklar için bir hosting hizmeti olduğunu ve kendini geliştirmek için almak isteyenlere hizmet verildiğini söyleyebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.