Şimdi Ara

Web istediğim kelimede neden üst sıralarda çıkmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar duvar saatleriduvar saatleri sitem duvar saatleri kelimesinde neden yukarı çıkmıyor hergün backlink yapıyorum.
    cevaplarınızı bekliyorum.








  • konunuz yanlış yerde , doğru yeri bende bulamadım, bu forumda yardımcı olabilecek varsa size web tasarım bölümünde yardımcı olabilirler.

    google yahoo bing gibi arama motorlarında sitenizin neden üst sırada çıkmadığını soruyorsunuz sanırım. bunun için sitenizde robot.txt dosyası gibi örümceklere yol göstermeniz lazım, sitenizin düzgünce google ve diğer arama motorlarının örümceklerinin rahatca index lemesi lazım. örümceklerin ne sıklıkla geleceğini iyi ayarlamanız lazım, eğer sitenizde çok sık değişiklik olmuyorsa ve örümcekleri çok sık çağırırsanız, google spam olarak algılar.

    smf forum için olan destek forumunda size yol gösterebilecek birilerini bulabilirsiniz. sizin siteniz forum değil ama nasıl ve doğru bir şekilde arama motorlarına index leme yapabileceğinizi anlatabilecek birileri çıkar elbet, sizin siteniz forum değil yardım edemeyiz derlerse bilemeyeceğim, onların insafiyetine kalmış

    http://www.simplemachines.org/community/index.php?board=76.0




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.