Şimdi Ara

web sitesi icin flv player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar

    bir projem icin basit bir web sitesi hazırladım. hazır bir html sablon ile yaptım. sitede flv oynatmam gerekiyordu. ilk basta flv videoları swf yaptım, play pause butonları ekledim. servere attıgım zaman videoların ilk etapta acılmadıgını, ekranın bos oldugunu, biraz bekledikten sonra aniden videonun belirip oynamaya basladıgını farkettim. videolar yuklenene kadar ekranda hicbirsey belirmiyor, yuklendikten sonra aniden ortaya cıkıp oynamaya baslıyordu. herhangi bir sekilde loading ya da yukleniyor olayını yapamadıgım icin videoları direk flv seklinde bir flv oynatıcısı ile koymak istedim. internette bir tane buldum, cok fazla kullanılıyordu, jwplayer diye bir seydi. linki de su :http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player/

    her neyse bunla yaptım, gayet guzel calısyordu, kendi bilgisayarımda. servere attım orda da gayet guzel acınca calısıyordu. fakat internet uzerinden videolara ulasınca yani siteyi local olarak degil de internetten acınca videoları bulamıyor. video bulunamadı diye hata veriyor. ne yaptıysam duzelmedi, cumartesiden beri ugrasıyorum, baska flv playerler denedim beceremedim. yetistirememekten korkuyorum. yardımcı olabilir misiniz??







  • freevideocoding.com adresine gir.flv'yi seç alt tarafta boşluğa video linkini yaz.embed the player'i seç. video çözünürlüğünü yaz.diğerlerine evet de.makehtml'ye tıklayarak kodunu al ve uygun yere yapıştır.playerda sadece play-pause ve ses denetimi mevcut ama güzel bir player sağlıyor.ben ücretsiz blogumda sürekli kullanıyorum.
  • bu da olmuyor. bir suru player denedim hepsi aynı hatayı yapıyor. play tusuna basıyorum hic birsey olmuyor. ama kendi bilgisayarımdan ve de serverden acınca hicbir sorun yok. sablonda mı diye denedim farklı bir html dosyasına sadece videoyu attım onda da aynı sorunu yaptı, farklı bir video ile denedim boyutu cok mu buyuk diye onda da aynısı. farklı bir dns ye attım yine aynı. farklı agdan girdim yine farketmedi. anlayamıyorum ya baska bi sey kalmadı. tum yazılan seyleri teker teker uyguluyorum, videoyu gomuyorum, pc de sorun yok, agda calısmıyor. ne bu ya.
  • host firmasının teknik servisine başvurun.size daha iyi yardımcı olacaklardır.veya videoyu facebook'a yükleyip idm ile linkini alıp kullanabilirsiniz.
  • Buradaki player işini fazlasıyla görecek hocam. Birçok formatı rahatlıkla oynatabilirsin.




    <!-- MC Media Player --><script type="text/javascript">playerFile = "http://www.mcmediaplayer.com/public/mcmp_0.5.swf";fpButtonOpacity = "25";fpFileURL = "http://www.space-video.info/flv/mars/mer2003-sfx-dvd-24p-ac3.flv";fpPreviewImageURL = "http://www.space-images.com/video/images/previewImage_mer.jpg";playerSize = "400x225";</script><script type="text/javascript" src="http://www.mcmediaplayer.com/public/mcmp_0.5.js"></script><!-- / MC Media Player -->
  • dreamweaver da hali hazırda bulunan flv player var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.