Şimdi Ara

Web Tasarım Yazılım Bilişim Danışmanlığı Carna Bilişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • web tasarım antalya

    Web Tasarım

    Şirketin öz güvenini, kurumsal kimliğini, hizmet kalitesini, yönetim şeklini ve sektör otoritesini hedef kitleye ulaştırmasını sağlayan web tasarım imajınızı olumlu yönde yükseltmeye ve müşteri odaklı güven anlayışını tazelemeye büyük katkılar sağlar. Carna Bilişim müşterilerine daha iyi nasıl hizmetler sunabilir düşüncesini bitmek bilmeyen çalışma yoğunluğuyla projelerinde göstermektedir.


    http://www.carnabilisim.com/tr/hizmetler/web-tasarim/141#ixzz1woLOl4Pu

    yazılım antalya

    Özel Yazılım Çözümleri

    Yoğun iş temponuz iş takibinizi zorlaştırıyor mu? Excel, word gibi ofis programları vaktinizi alıyor ve buna rağmen isteklerinizi tam olarak karşılamıyor mu? İnternet siteniz kullanıcılarınızın sorularına yanıtsız mı kalıyor? Online rezervasyon, müşteri ilişkileri yönetimi, CRM, personel devam kontrol sistemi, PDKS, rent a car yazılımı, muhasebe yazılımı, hastane randevu sistemi, laboratuvar programı gibi işlerinizi kolaylaştıracak çoklu kullanıcı yönetimli masaüstü ve web tabanlı yazılım ürünlerimizi tanıtmaktan mutluluk duyacağız.

    http://www.carnabilisim.com/tr/hizmetler/ozel-yazilim-cozumleri/358#ixzz1woLgLGEf

    pdks

    E-Mail Pazarlama

    Email Pazarlama kullanımı ile yapabilecekleriniz :
    1.Müşteri veritabanınızı kolayca oluşturabilir,
    2.E-mail ve SMS kampanyalarınızı kolaylıkla yönetebilir,
    3.Online anketler ile müşterilerinizin nabzını tutabilir,
    4.Yaptığınız tüm kampanya ve anketlerin başarısını en ince detayına kadar ölçümleyebilirsiniz.
    5.Subject optimizasyonu ile açılma oranlarının arttırılması için en etkili subject seçiminin otomatik yapabilirsiniz.
    6.Html image Optimizasyonu ile giden newsletterin içersindeki resim ve satış önerilerinin A/B test den otmatik geçmesi ve tıklama bazında optimizasyonu sağlayabilirsiniz.
    7.Social network paylaşım opsiyonu ile tüm gönderilerinizin Facebook gibi sosyal networkler ile paylaşımının sağlanması ve raporlanmasını yapabilirsiniz.
    8.Tek bir hesaptan 12 farklı dil yönetimi yapabilirsiniz.

    http://www.carnabilisim.com/tr/hizmetler/e-mail-pazarlama/379#ixzz1woMClxDF

    otel otomasyonu

    Otel Otomasyonu

    Carna Otel Otomasyonu, turizm ve konaklama sektöründe hizmet veren tesislerin tüm operasyonlarını, elektronik ortamda takip edebilecekleri kapsamda modüllere sahiptir.Modüler yapıda tasarlandığından her işletme kendi ihtiyacına göre aşağıdaki modüllerden seçim yaparak kullanılabilir.Carna Bilişim en gelişmiş teknoloji ürünleri ve profesyonel ekibi ile kusursuz bir otel yazılımı sağlamayı ilke edinmiştir.Carna Otel Programı , çeşitli büyüklükteki otel veya otel zincirlerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. Carna Otel Yönetim Yazılımı faaliyetlerinizi daha önce hiç olmadığı kadar verimli ve karlı kılacak araçları sağlar. Carna Otel Yönetim Otomasyonu her otelin değişen ihtiyaçlarını en mükemmel şekilde karşılayacak kurulum esnekliğini sağlayarak, gereksinim duyulan bilgiye hızlı, doğru ve güncel olarak ulaşmanızı sağlar.

    http://www.carnabilisim.com/tr/urunler/otel-otomasyonu/159#ixzz1woNMbiUe

    Carna Bilişim Web tasarım, Yazılım, Bilişim danışmanlığı, Google Yandex Facebook internet reklamcılığı ve blog konuları listelenmiştir.Site haritasını kullanarak ulaşamadığınız web sayfalarına kolay erişim sağlayabilirsiniz.

    http://www.carnabilisim.com/tr/site-map#ixzz1woO0RHq5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madst -- 4 Haziran 2012; 11:35:18 >







  • Avukat Web Tasarım
    Hemen hemen her türlü ihtiyacımıza çözüm bulabildiğimiz internet dünyasında, online çalışan bir çok web sitesi, bugün sosyal hayatta yapılabilitesi olan her şeye olanak sağlamakta.Web Tasarım, ekibimizin bu sosyal yaşantıdan alıntı birçok aktivitenin internette hayata geçirilmesi adına yaptığı çalışmaların bütünü.Web tasarım, sadece görsel bir show veya renkli fotograflar bütünü değil. İyi bir web tasarım, ancak iyi bir yazılım ile bütünleşik tasarlanırsa işlevsel bir hal alır.Yazılım ise ne kadar kolay ve hızlı yoldan istenilen veriyi kullanıcıya yanısıtırsa o derece esnek bir hal alır.
    Avukatlar ve hukuk bürolarına özel tasarlamış olduğumuz web tasarım paketlerimiz, ihtiyaçlarınıza çözüm üretebilen kontrol paneli sayesinde yönetilebilir şekilde tasarlanmıştır. Carna Bilişim Web Tasarım Antalya




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.