Şimdi Ara

Website Temalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok kullanıcı web sitesi oluşturmak için wordpress gibi hazır ve hızlı bir şekilde web sitesi oluşturabileceği sistemlere yönelmiştir.
    Entranet kullanıcıların website tema ihtiyaçlarını karşılayabileceği, oldukça gelişmiş bir web kaynakları için oluşturulmuş altyapı sistemidir. Birden fazla web sayfanızı tek bir ekran üzerinde, birçok fonksiyonel özellikle yönetmenizi sağlayan ve kod bilgisi bilmeden responsive (mobil uyumlu) web tasarım yapmanızı sağlayan ve sürükle bırak ile hızlı bir şekilde web sitelerinizi oluşturmanızı sağlayan bir sistemdir.
    Entranet web tasarım yapmanızı kolaylaştıran ve hızlı projeler çıkarmanıza yardımcı olan bir sistem olduğu yönüyle en kullanışlı içerik yönetim sistemine sahip bir kaynak planlama sistemidir.



  • Wordpress kurmak hızlı ve kullanışlı Entranet ile web sitesi nasıl kuracağız peki?
  • Entranet ile web sitesi kurmak da kolay, ilk olarak entranet com a girip üye olacaksın. Daha sonra Destek sayfasına girip Download kısmındaki kurulumu indirip sunucuna kuracaksın. Kurulumu destek sayfasında anlatmışlar. Tamamlandıktan sonra, mağazada Website templateler kısmı var ordan sana uygun temayı seçebilirsin direk kurarsın sonra css düzenlemesi yapabilirsin.
    Daha sonra oradaki kaynaklar kısmından modül ve nesne satıp alıp kurup yükledikten sonra sürükle bırak ile temanın istediğin sayfasına kurabilirsin. Bunların kullanımı ve kurulumu hakkındaki bilgiler de Entranet Destek Sayfasında var. İstersen yazılımı kurduktan hesabını açtıktan sonra ticket sistemi ile müşteri hizmetlerine destek kaydı gönderebilirsin.
  • Peki teşekkürler Destek sayfasına bi göz atayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.