Şimdi Ara

Webzen mu online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze hayırlı ramazanlar.2 hafta süredir online oyun arıyorum.Heryerde var.Yüzlerce çeşit var hatta.Ama aksiyon dolu bir mmorpg arıyorum.Yıllarca ko oynadım sildim attım yeter dedim.

    Şimdi bi forumda mu denk geldi.Çok eskiden 8.sınıfa giderken oynuyordum galiba.Tekrar başlamayı düşünüyorum.Ama private server istemiyorum.
    Şunu yap bunu yap diyecek bir arkadaş var mı.Bir de bu webzen mu orjinal mu online dimi.Yani private server falan diil dimi.


    Şimdiden teşekkürler



  • Webzen gerçek yayin sahibidir.
    Sorunsuzdur tabiki PvP tarzi her server içinde vardır not olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Bende orjinal servera başlamayı düşünüyorum. Bundan 12-13 yıl önce Türkiyenin ilk sunucusu olan DarkMu'da oynuyordum. Hatta server'ın sayılı Warlock'larındandım. (Magic Gladiatör sanırım hem knight hem wizard şu anda hatırlayamadım.) PvP serverı istemediğimden böyle bir karar aldım. Bakalım eskisi gibi saracak mı şu anda indiriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ramualda

    Bende orjinal servera başlamayı düşünüyorum. Bundan 12-13 yıl önce Türkiyenin ilk sunucusu olan DarkMu'da oynuyordum. Hatta server'ın sayılı Warlock'larındandım. (Magic Gladiatör sanırım hem knight hem wizard şu anda hatırlayamadım.) PvP serverı istemediğimden böyle bir karar aldım. Bakalım eskisi gibi saracak mı şu anda indiriyorum.

    12 - 13 sene önce aynı serverde oynadığım, Mu'ya başladığım biriyle denk gelmek güzel. Helheim ve Midgard'da başlama. Onlar eski Seever bir amacın olmaz. Geriye 2 server kalıyor. Asgard ve Titan. Asgard yeni server. Hatta Türk guildi bile kurulacak nasipse Ben Cs:Go dan vakit buldukça oynuyorum.
    SherlockTR
    Gambit
    Buff4Life
    PhoenixTR
    bu nicklerden birine F'ye basıp mail atarsan yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adım yavuz,
    Bekleriz, bizde 5-6 kişi olduk herkesin uzun süre önce oynamış oldugu çeşitli serverlar var, ama artık Asgard Server'da oynuyoruz :) Moba ve fps oyunlarından sıkıldığım için bende tekrar başladım. Womanizerin dediği gibi banada mail ile ulaşabilirsin oyundan.
    nicklerim bunlar, başlarsan bir mesaj atman yeterli :)
    ISKOC
    ISKOCYALI
    ISKOCMG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXXis* -- 26 Temmuz 2015; 0:45:55 >
  • TİTAN SERVER

    NIKE44 405 LVL EMG
  • Sa hocam bende titandayim oynuyormusunuz hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titan server
  • muhammed352 M kullanıcısına yanıt
    Evet titan server pm ne sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle reklam için özür dilerim fakat bilgilenin istedim 25 exp 30 drop ve gerçekten sağlam bir server açtık eğer bi bakmak isterseniz hem bize destek olursnuz hemde sevindirirsiniz :)
    Şunu size söylemek istiyorum Webzen globalden daha zevkli olcağına garanti ederim çünki zaten hard sv ve shoplar spotlar vs webzeninkinden daha iyi. :)
    http://www.ottomanmu.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 30 Aralık 2015; 12:29:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetoz27

    Öncelikle reklam için özür dilerim fakat bilgilenin istedim 25 exp 30 drop ve gerçekten sağlam bir server açtık eğer bi bakmak isterseniz hem bize destek olursnuz hemde sevindirirsiniz :)
    Şunu size söylemek istiyorum Webzen globalden daha zevkli olcağına garanti ederim çünki zaten hard sv ve shoplar spotlar vs webzeninkinden daha iyi. :)
    http://www.ottomanmu.com/

    ahmet bey bu forumda herkeze esit konulara yorum atarak kendı serverinizi paylasmayayınız Herkez gibi konu acın beyenen gelir




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.