Şimdi Ara

Weider Pahalılığı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
7.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorky53

    alıntıyı yanlış yapmışım cevap biohard35 e idi

    1800gr
    ölçek 37gr
    179tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.V.

    Weider'in urunlerinde kullanilan degerler cok kaliteliymis. Neymis efendim inekleri falan gurultuden uzakta bir ciftlikte yetisiyormus

    gainer larına bakıyorum içi şeker dolu ama yok efendim neymiş weider yaparmış kaliteliymiş

    Bu adamlara hardline içerikli weider kutulu ürün versen öve öve bitiremezler

    Sömürücü weider, kazık yemek isteyenlerin buluşma adresi, bizi kullanmaya devam edin
  • Weider , All Stars bunları Mercedes gibi düşünün Premium sınıftır ve hakkını verir.
    Amerika olayına gelirsek Amerikadan supplement getirdiğim zamanlar , size şöyle diyebilirim yüzlerce marka ve onbinlerce ürün var, rekabetin olduğunu düşünün , sonuç mu ?? Belli değil mi :))

    Weider sağlam ve Türkiye de Amerikada ki gibi piyasa ve durum yok. Aha ben VPX kullandırırken , Türkiye VPX i bilmiyordu. O markanın en sağlam ürünü de aklınızda olsun REDLINE Triplex kapsüllerdir. Enerji grubundandır ve en iyi enerji veren ürünlerin başını çeker elimde 100 tane olsaydı 100 ünü de satardım çok rahat ama Türkiye de distribütör var ama o ürün var mı ?? Tabi ki yok...
  • selam arkadaşlar bugün bakırköyde bir eczaneden(içeride baya bir marka protein vs. vardı iyi bi yere benziyordu) Weider premium whey çilek aromalı 908 gr. aldım. Kapağı çevirip kaldırdığımda kutunun ağzını kapatan koruyucu jelatinimsi şeyin sanki önceden açılıp sonradan tekrar takılmış gibi olduğunu gördüm zaten en ufak bi hareketimde kalktı yerinden. Bunun yanında toz da topak topak ve kokusu bi garip acı bir kokusu var hiç çilekmiş gibi değil tadını da hiç beğenmedim. Önceden Nitrotech kullanıyordum çilekli tadı suyla bile gayet hoştu.Ayrıca tozun içinden dozaj kabı(container) çıkmadı. Aldığım ürünün orijinalliğinden şüphe ediyorum. Kullananlar beni aydınlatabilirse sevinirim.
  • Weider Alman malıdır
    Bizzat fabrikası ve devasa store'u Hamburg şehrindedir.
    İçerik ve kullanılan hammedelerin kalitelitesi tartışılamadıgı icin pahalıdır ee birde Marka yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 4 Nisan 2013; 4:23:08 >
  • weider alman firmasıydı bir zamanlar. amerikalılar satın aldı şuan orjinal içerikli ürünler sadece amerikada :) almanya-polonya-bulgaristan-fransa gibi avrupa ülkelerinde satılanların hepsi polonya ve bulgaristanda imal ediliyo. 3. piyasa olup yurda giriş yapıyo ürünler pahalı olmasının sebebi diplomatik işler. gelene kadar bin bir türlü vergiye geçiriliyo , arkadaşlar bu işi yapıyorum ve supplement mağzalar zinciri olan yakın arkadaşım var bilgiler aynen bu şekildedir. weider güzel marka tabikide iyi
  • Milletin ağzında sürekli aynı laf; "Weiderin sadece adı var. Markaya para ödemeyin de şu bu.." ya kardeşim biride sormamış "Bu adamlar nasıl isim yaptı öyleyse ?" Madem marka payı var, madem ismi var ya söylesenize neden ismi var kardeşim ? Neden marka ? Kalitesiz olsa isim yapar mı Allah aşkına ya. Nutrade neden bu kadar isim yapmıyor öyleyse ? Bunun sadece reklam olma olasılığı var mı ya ? Ürünler kalitesiz olacakta sadece reklam olduğu için bu kadar weider konuşulacak, bırakın Allah aşkına. Yıllardır weider kullanıyorum şimdiye kadar weider alıpta memnun kalmayan görmedim. Parası fazlaysa fazla. İyi mal pahalı olur der eskiler. Unutmayın bunu. Kağıt üzerinde şunda şu kadar protein var weiderde 1 gram az falan diyorsunuz eğer bu işi biliyor olsanız sadece kağıt üzerinde karşılaştıralamayacağını bilirsiniz ama kime ne anlatıyoruz ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka değeri tabi ki.Reklam.Ve sadece bizim ülkemizde geçerli olan "pahalı olan şey her zaman için kalitelidir" algısı.Bu algı başka ülkelerde bizim ülkedeki kadar yok.Aynı kalitedeki iki üründen birinin fiyatı diğerinden fazla olsun bizim halk kalite karşılaştırması yapmadan direk "pahalı olan daha kalitelidir" i yapıştırır.(bunu yazdığımda senin mesajın sadece başını okumustum ve sonradan tamamını okudum ki ne göreyim,aynı zihniyet sende de varmış :D:D ) Arkadaşlar bu arkadaşın dedeleri falan "iyi mal pahalı olur" demiş.Doğruluk payı var.(bu arada pahalı fakat ne kadar pahalı ? 180tl de pahalı 290tl de pahalı ? ikisi de pahalı ? ).İyi malın hammaddesi diğerlerine göre daha pahalı olduğundan,iyi malı üretirken daha kaliteli cihazlar kullanıldığından ve bunların fiyatları maliyeti arttırdıgından satış fiyatı daha pahalıya geliyor olabilir,fakat pahalılık miktarı da önemli.100tl ye ürettiğin kaliteli bir malı çakallık yapıp reklamı vesaire iyi yapıp 200tl ye de satabilirsin,başka bir kişi aynı işlemleri aynı hammaddeyi kullanarak ürettiği aynı ürünü yine 100tl maliyeti varken 130tlye satabilir.İkisi de kar ediyor ?.

    Kaliteli(iyi) mal pahalıdır demek ,her zaman pahalı mal kaliteli(iyi)dir anlamına gelmez bu arkadaşın türkçesi burada bitmiş malesef olayın o kısmını anlayamamış o yüzden.

    İki profiterol düşünelim.Birisi osmanoğulları tatlıları markası ile bimde satılsın.Diğeri ise mado markası adı altında madoda satılsın.İki profiterolü de aslında mado üretiyor.Fakat birisinin adı bimde satılabilir hale gelecek şekilde "osmanoğulları tatlıları" yan markası ile etiketlenip bimde satılıyor.Diğeri ise madonun kendi şubelerinde.Birisinin fiyatı 1.5tl birisinin fiyatı 7tl.Fakat aynı ikisi de aynı profiterol.Ee şimdi pahalı olan daha kaliteli değil ? Aynı iki ürün sadece isimleri farklı ve satıldıkları yer farklı birisi 1.5tl diğeri 7tl. ? Ama sen evde yiyorsun osmanoğulları profiterolü.Tabi sen bilmiyorsun osmanoğulları profiterolünü de madonun ürettiğini.Sonra diyorsun ki madoya gidelim de adam gibi bir profiterol yiyelim 1.5tllik profiterol yiyoruz.Madoya gidiyorsun aynı profiterolü 7tl ye yiyorsun ve "arkadaş kalite işte bu,bi 1.5tl lik bim profiterolüne bak bir de buna,dünya kadar fark var" diyorsun.Aynı profiterol fiyatı pahalı olarak ve üstünde bir de "mado" damgalı bir yerde yediğin için sana daha bir tatlı,daha bir kaliteli geliyor.Ee haklısın tabi algı "pahalı olan mal kalitelidir" e takılmış,aynı ürün daha pahalı fiyata daha prestijli bir yerde yenildiğinde sana daha tatlı gelmeyecekte kime gelecek.

    Arkadaş bunu unutmayın yazmış.Unutun.İki ürünü karşılaştırırken fiyat üzerinden değil,özellikler performans üzerinden karşılaştırın.(protein tozunda içerisinde kreatin vesaire olmadığı sürece performans olayı,öyle verdiği hissedilebilir etki diye birşey yok bunu geçelim.kreatin tarzı maddeler eklenmiştir antremanda biraz daha enerjik güçlü hissedebilirsin o da protein tozundan değil kreatindendir).Hammadde + filtreleme işlemi(bu da aslına bakarsan o kadar önemli değil,vücut o proteini her türlü absorbe ediyor ha cok ince taneli olur 5dk erken eder ha 5dk geç eder) +100 gramdaki protein miktarı+izole hidrolize konsantre bunlardan hangi protein çeşidine sahip olduğu(bu da o kadar önemli değil eğer laktoz intöleransınız yoksa 3ü de aynı şey yine ha hızlı kana karışmış ha biraz daha geç karışmış,eğer idman sonu vitergo,glikoz,dekstroz veya maltodekstrin tarzı şeyler kullanıyorsanız insüline spike için bu proteinlerin kana karışma hızının farklı olmalarının hiç bir önemi kalmıyor,kullanmıyorsanız sadece whey alıyorsanız o zaman insülin zıplatma efektleri olarak hidrolize > izole > konsantre olacağı için insülin spike yaptırarak ant sonrası protein shake içerisindeki protein + kreatin +glutamin artık ne varsa onları kas hücrelerine daha yüksek emilim ve hızda taşıyabilmek için belki hidrolize izole tercih edilebilir fakat o kadar çok para farkına değer mi bilemem) + aminoasit profili(lösin-isolösin-valin-triptofan-d-aspartic acid miktarları) Protein tozları bunlar üzerinden karşılaştırılır fiyat üzerinden değil.

    Sizin en kaliteli dediğiniz weiderin amerikada yüzüne bakan yok.Olympia expolarında standlarının yüzüne bakmıyorlar weiderin.Bir marka düşünün ki Joe Weider's Mr Olympia yarışmasının sponsoru Weider değil de Ultimate :D.Kendi adını aldığı kişi adına düzenlenen yarışmanın sponsoru bile olamayacak durumda olan bir markayı mr olympianın kaç senedir sponsorluğunu yapan phil heath dexter jackson gibi adamlara büyük meblalarda para ödeyerek sponsorluk yapan ultimate nutrition gibi dev bir firma ile kıyaslayıp weider marka en iyisi diyenler var(ha bu arada marka değeri olarak kıyaslıyorum burada ürün kalitesi olarak değil kendimizle çelişmeyelim sonra.Ha ultimatenin ürünlerinin kalitesi weiderden daha iyidir bana göre o da ayrı dursun.Bana göre almanyadaki weider = türkiyedeki hardline.Avrupada almanlar ve türkler haricinde weider kullanana pek rastlayamazsınız,ha bir de ruslar kullanıyor ruslar ne alaka onu anlayamadım pek,türklerle aynı kafa yapısında olanları var galiba.

    Kalitesiz diyen yok.Ama diğerlerinden daha fazla kaliteli olduğunu söyleyen de yok.Fakat diğerlerinden daha fazla kaliteli olmamasına rağmen fiyatı 1.5 katlıyor diğerlerini.

    Protein tozundan memnun kalmak,kalmamak olayına girmek istemiyorum fakat gireceğim.yahu kardeşim haftada 3 idman yapan adam geliyor toplam ant sonrası kullandığı 1 ölçek proteinle (haftada 3 ölçek eder = 25gr proteinden 75gr protein eder) kas geliştirdiğini,o protein sayesinde o sıra daha fazla kas geliştirdiğini falan zannediyor.

    Yahu arkadaş sen o hafta o 3 ölçek weideri kullanmayıp fazladan 400gr tavuk göğsü yesen daha fazla etki göreceksin haberin yok.Protein tozundan etki göreceğine inanabileceğim tek kişiler öğrencilerdir.O da zaten evde et yemeği yemezler,öğlen tost most yerler yine adam gibi protein olmaz,sabah toplasan 1 yumurta yerler yine protein yok.Yani çocuğun günlük aldığı toplam protein zaten 1 ölçek protein tozu kadar.Bu cocuk önce sonra diye 2 ölçek protein tozu içse cocugun tüm gün aldığı proteinin iki katı vücuda giriyor çocuğun.Protein tozu hissedilebilir etkiyi anca bu cocuk gibilere eder.

    Günlük protein tozu haricinde 150gr protein alan adamlar gelip buraya su protein tozunu kullandım etki etmedi,şunu kullandım etki etti yazmasın.O protein tozlarında yazdığı gibi 25 gr protein değil de 10gr protein olsa sen o aldığın 150gr proteinle yine kas geliştireceksin zaten.Ama geliyorsun protein tozu kullandım etki gördüm bla bla bla.

    Bir an için protein tozundan etki gördüm diyenlerin kafasını yaşıyorum şu anda.Onlar gibi düşünseydim ne düşünürdüm ? Buldum...Ben de madem tavuktan etki gördüm diyeyim.Bu ay tavukları a101den aldım geçen ay bimden almıştım o kadar etki görmemiştim bu ay a101den aldım baya etki gördüm tavuklardan.A101 in tavukları daha etkili gibi arkadaş.Diğer ay da migrosun tavuklarını denerim hem onlar daha pahalı daha kalitelidir daha etkili olurlar o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 27 Ekim 2016; 2:51:16 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.