Şimdi Ara

Westone 1 mi Sennheiser IE6 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önce westone um1 ve shure se420 kullandım, bozuldular malesef. shuredan sonra artık kulaklığa çok para veresim yok. o yüzden bu iki giriş seviyeli kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Um1 in sesinden memnunum hala %40 seste fln çalıştırabiliyorum daha üstünde cızırtı veriyor. westone 1 için daha iyi diyorlar o yüzden alırsam pişman olmayacağımı biliyorum ama sennheiserdan hiç haberim yok ie6 nasıldır acaba hangisini önerirsiniz dinlemiş olanlar?



  • İE6 UM1 den çok daha üstün olacağını düşünüyorum
  • Ben aslında um1'in yenisi olan westone 1 i sormuştum ve tam tersinden şüpheleniyorum yani bana westone 1 sennheiser ie6dan daha iyidir gibi geliyor ama işte dinlemediğim için dinleyen varsa yorum yaparsa sevinirim. Westone kulakiçi kulaklıklarda sennheiserden çok daha eski olduğu için daha iyi yaparlar gibime geliyor benim.
  • monster turbine da olabilir aslında...
  • o çok bas ağırlıklı bir kulaklık değil mi? ben aslında dengeli bir şey arıyorum çünkü her türden müzik dinliyorum . Sennheiser ie7yide düşünmeye başladım sanırım çok dengeli bir sesi var. ne dersiniz? westone 1 dinlemiş olan yok mu veya sennheiser ie7 hakkında yanılıyor muyum? sennheiser ie7nin fiyatını geçmeden daha iyi veya alternatif dengeli bir kulaklık ne önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Ben turbine copper kullanıyorum kesinlikle baslari çok kuvvetli olduğu halde tizler ve midler hiç kaybolmuyor. Turbine'de de böyle sanırım. MuttFTS. uzun süre kullandı o daha çok bilgi verebilir. Techno-Fi'daki eleman da rock müziği turbine ile dinlediğini söylemiş zaten.
  • IE7 ve Westone 1 bence çok iyi seçimler olmaz.. IE7 özellikle aynı tipteki PFEnin - bence - gölgesinde kalıyor.. Westone 1 de halen fiyat/performans kulaklığı değil, ben W1 yerine Turbine tercih ederdim. IE6 zaten hiç tutulmadı ve tamamen bas kulaklığı deniliyor, dinlemediğim için net birşey söylemem IE6 hakkında..

    Ben o fiyatlara Turbine veya PFE tavsiye ederim.. Turbine baslı bir kulaklık değil çok iyi baslara sahip dengeli bir kulaklık sayılabilir... Neredeyse herşeye gider.. Sahnesi dar olduğundan senfoniğe felan gitmez sadece.. PFE ise siyah filtrelerle az ama vurgulu basa sahip, gri filtrelerle ise tam analitik bir kulaklık. Detaylarda felan çok iyi ama malesef bas konusunda biraz geride kaldığından daha çok enstrümental müziklerde gider. Pop felan dinleyemezsiniz..

    Durum bu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 20 Mart 2010; 9:37:39 >
  • Aslında fiyatı uygun olsa senin aradığın kulaklık tam olarak Westone 2'dir bence. Seninle aynı kaygılara sahip olduğumdan uzun uzadıya forumda mesajlaşmalarımız olmuştu arkadaşlarla. Klipsch Custom 3'te karar kılmıştım en son fiyatından dolayı. Tam olarak sana uyar mı bilmiyorum ama yabancı sitelerdeki son kullanıcı incelemelerinden bir çıkarım yapabilirsin. Gerçi onun da malzemesi çok kötü diyorlar. Valla şu kulaklık alma işi benim için tam bir işkence. Bir ayakkabıda bu kadar zorlanırım bir de kulaklıkta...
  • turbine ın basları beni rahatstız etmemişti. hatta sesini çok beğenip bi ara copper almaya yeltendim fakat kararsızlık sonucu alamadım. w3, i8, copper derken çıkamadım işin içinden... gri filitreli pfe için konuşursak sesi bana fazla sıkıcı gelmişti. siyahla ses değişiyordur büyük ihtimalle ama gri filitreleriyle pek herkese hitap eden bi kulaklık değil bence.
  • monster turbine alacam herhalde ama ebayde türkiyeye gönderen bulamadım. Başka 0 olarak alabileceğim bir site biliyormusunuz?




  • ebayde bir tane var aslında ama orda fotoğraf olarak koyduğu kutu çok sahte duruyor o yüzden cesaret edip alamam onu. Kutunun açık mavi olması gereken yeri yeşil. monster yazısı aşağıda değil yukarıda. kutudakı (resimdeki) kulaklıktan aşağı doğru inen kablo orjinal kutudaki kablo şeklinde değil. Çok fena sahte duruyor. 92 dolar gözüküyor ürün %100 de feedback var ama millet anlamamış mı yoksa oraya koyduğu kutu mu sahte bilemiycem. riske girmeye değmez. Bence başka alıcak varsada dikkat etsin o adama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caxtus -- 22 Mart 2010; 0:58:26 >
  • Aslında daha da araştırınca 2 değişik kutu tipi varmış sanırım. Sahte fln değil yani galiba bir youtube videosundada aynı kutu var 2 değişik tip kutu var biri yeni diğeri eski model herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caxtus -- 22 Mart 2010; 1:09:01 >
  • Evet sahtesi çıkmış, şimdi araştırdım da çin sitelerinde 45$lara Turbine var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 22 Mart 2010; 11:46:27 >
  • Yakında V-Moda gibi bir Monster dükkanı açmayı düşünüyorum ben de :) şu an bir satıcı ile fiyatta anlaşma durumundayım inşallah getirteceğim 3-4 tane Turbine. Dilerseniz küçük bir farkla alabilirsiniz geldiği zaman.
  • Turbine Pro nasıl fiyatı baya yüksekmiş. 380 dolar.
  • Eğer o kadar para verebiliyorsanız turbine pro copper mükemmel bir kulaklık. Türünün en iyilerinden biri diyebilirim.
  • www.iheadphones.co.uk den verdim siparişi monster turbine için. aslında çok daha ucuza ebayde 92 dolara vardı ama sahte olabilir bir ihtimal dedim giremedim riske. hayırlısı bakalım Herkese yardımları için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caxtus -- 22 Mart 2010; 14:48:03 >
  • Elinize ulaşınca beni bilgilendirirseniz sevinirim. Sormak istediklerim olacak da..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Caxtus

    www.iheadphones.co.uk den verdim siparişi monster turbine için. aslında çok daha ucuza ebayde 92 dolara vardı ama sahte olabilir bir ihtimal dedim giremedim riske. hayırlısı bakalım Herkese yardımları için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caxtus

    www.iheadphones.co.uk den verdim siparişi monster turbine için. aslında çok daha ucuza ebayde 92 dolara vardı ama sahte olabilir bir ihtimal dedim giremedim riske. hayırlısı bakalım Herkese yardımları için teşekkürler.



    Hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.