Şimdi Ara

Wevolt MB-600 Araç İçi Dikiz Ayna Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Maalesef bu forumu keşfetmeden önce, geçen hafta Hepsiburada üzerinden Wevolt 'un MB-600 modelini satın aldım 360TL'ye. Fiyatından dolayı pek bir beklentim yoktu. Sadece park ederken arka tarafı rahat görebilmek adına almıştım. Alet fiyatına göre gayet iyi (pek bir bilgim olmadığı için bana yeterli geldi), tek sorun, dikiz aynasının ekran parlaklığı. Aynayı normal konumunda tutunca, neredeyse ekranda hiçbir şey görünmüyor. Aynayı biraz aşağıya indirince veya gölge bir yere geçince görüntü nispeten belirgin hale geliyor ama yine zor seçiliyor. Aracın üstünü açtığımda ise güneşten/aydınlıktan kesinlikle birşey görünmüyor ekranda. Satıcıya sordum, cihaz mı sorunlu yoksa maksimum parlaklığı bu mudur diye. Cevap geldiğinde buraya ekleyeceğim.


    Sorum şu, çok aydınlık/güneşli havalarda arabanın üstü açıkken bile ekranı sorunsuz görülebilecek "dikiz aynası araç kamerası" var mıdır önerebileceğiniz?


    İlanlarda bu konudan pek bahsedildiğini görmedim. Alacağım aletten tek beklentim, vitesi geri taktığımda dikiz aynasından arabanın arkasını park asistan çizgileri ile birlikte sorunsuz olarak en güneşli/en karanlık havada bile görebilmek ve rahat bir şekilde geri geri park edebilmek. Benim için şu an öncelik bu oldu Wevolt MB-600 Araç İçi Dikiz Ayna Kamera 


    Özellikle @OlguErhan Bey, yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    Şimdiden herkese teşekkürler.



    Not: Aşağıya ayna normal konumundayken çektiğim bir fotoğrafı ve videoyu ekliyorum referans olması açısından. Göreceğiniz gibi görüntü zor seçiliyor. Aynayı biraz aşağıya indirdiğim bir fotoğrafta ekledim, orada da ekran görüntüsünün en fazla görünür olduğu halini görebilirsiniz. Ancak bu şekilde kullandığımda sürüş güvenliğini tehlikeye atmış oluyorum, çünkü dikiz aynası asıl işlevini yitirmiş oluyor.


    Wevolt MB-600 Araç İçi Dikiz Ayna Kamera


    Wevolt MB-600 Araç İçi Dikiz Ayna Kamera









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.