Şimdi Ara

Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
40
Favori
15.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alc37935 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yanwen ile geliyor.
  • V50 pro nun merceği sökülüyor mu içinde leke var sanırım silebilmek için yoksa iade göndereceğim.

    Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️
  • Birisi bana x30 da inat TV gibi bir program i nasıl kuracagimi soyleyebilir mi arkadaşlar .. ben kendi browserinden film izleyemedim film açılmıyor nedense

  • Skywalker670 S kullanıcısına yanıt

    Ben biraz araştırdım ama yeterli kaynak yok ve bunu yapabilen yok. Android olsaydı keşke. Benim cihaz gelince biraz daha araştıracağım ama olabileceğini sanmıyorum. Android box ile kullanmak gerek.

  • X30 cihazım geldi. Çok fazla deneyimlemedim ama birkaç şey söylemek istiyorum. Malzeme kalitesi gayet iyi, görüntü başarılı, oto odaklanma ve yatay düzeltme başarılı, fan sesi var ancak beni rahatsız etmedi, kendi hoparlör sesi başarılı gelelim eksilerine, kendi işletim sistemindeki mağaza yetersiz. İçerisine APK yuklenmiyor, ve brosurunde 2 GB ram 32 GB room yazıyordu bana gelen cihaz ayarlar kısmında 1 GB ram 8 GB room yazıyor alanlar bu konuda cevap verirse sevinirim. Ayrıca bir arkadas özelden x25 ile x 30 arasında kaldığını söylemiş işletim sistemi önemliyse x25 alin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalker670 -- 22 Mart 2024; 10:48:42 >
  • Skywalker670 S kullanıcısına yanıt

    Evet benim de aynı şekilde sistemden baktım.


    Byintek x30 Ürünü dün elime ulaştı. Amazon’da yaptığım yorumu olduğu gibi yapıştırıyorum belki almak isteyenler için yardımcı olur.


    Ürün yaklaşık 10 günde elime ulaştı. Satıcı çok ilgiliydi. Ürünün arayüzü gayet hızlı. Bazıları kumandayla ilgili sorun yaşamış ama bana gelen kumanda bluetooth özellikli ve çok stabil. Özel perdem falan yok düz sarı duvarda kullandım ona rağmen renk ayarıyla biraz uğraştıktan sonra on numara oldu. Gürültü seviyesi normal bir leptop ile aynı seviyede beni rahatsız etmedi. Sıcaklık değerleri çok düşük değil tahminim işlemcisi 70-80 derece aralığında çalışıyor elinizi fan kısmına tutunca hafif sıcaklık verdiğini söyleyebilirim, 4-5 saat kadar test ettim herhangi bir kasma donma veya kapanma sorunu yaşamadım. Basit bir telefon tripoduyla açısını duvara göre ayarladım iş gördü. Kullandığım ilk projeksiyon olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama doların seviyesine göre bence çok uygun. Tabii uzun vadede nasıl bir performans gösterir bunu zamanla göreceğiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 22 Mart 2024; 14:8:19 >




  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

    Bu arada bana gelen cihazda bu problemlerin hiç biri yok. Almadan önce Satıcıya sorduğumda bir takım arka plan sorunlarını çözdük gibisinden bir mesaj atmıştı. Açılma süresi 1-2 saniyeden fazla değil. Arayüzü ve menüleri çok stabil ve hızlı. Çapraz konumlamama rağmen kendi yaptığım ayarla odaklaması oldukça iyi durumda. Tabii uzun vadede ne olur kullandıkça göreceğiz. Almayı düşünenler için Şunu da söyleyeyim loş ışık ve akşam için muazzam çalışıyor ancak karartmalı perdeniz yoksa gün ışığında normal tv görüntüsü alırım beklentisine girmeyin. Ben normal duvara yansıtıyorum Akşam sinema keyfi yapayım derseniz ideal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 22 Mart 2024; 17:31:34 >
  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Demekki satıcını gönderdiğinher cihaz farklı seri, malesef satıcı benim sorunumi çözmedi ve benim sorunların kaç defa fabrika ayarlarına geri dönsemde gecmedi
  • emrah1982 kullanıcısına yanıt

    Fabrika ayarı değil de, sistem yazılımını güncellemeyi deneyin belki yardımcı olur. Bana gelen cihazın sistem versiyonu Nov.20.2023 tarihli olarak görünüyor dilerseniz ayarlardan sisteme girip sizdekiyle karşılaştırabilirsiniz.

  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Eve geçince bakayım ama manuel güncelleme yapmak istediğimde sistem güncel diyor, yinede geçince bakacağım benim versiyon hangisi diye
  • ben de yukarıda yazılan sorunları yaşamadım. hatta nerdeyse 15 gündür tv yi açmadım. gündüz de projeksiyondan izliyorum. kendi işletim sistemi ve kumandası çok hızlı çalışıyor ancak gerek görüntü kalitesi (karşılaştırmasını yukarıda yapmıştım) gerekse uygulama yüklenmesi açısından harici cihazla yani next start 4k ile daha iyi verim aldım(amazonda 1550 tl). cihaz çapraz koyulmuş ona rağmen odaklama iyi sayılır.(ince ayarla).çapraz 2 m(80") olacak şekilde izliyorum ve tv ye göre f/p olarak iyi ki almışım diyebileceğim ürünlerden biri.

  • Yanween ile gönderilen kargolar kaç günde geliyor arkdaşlar, byintek yanween le geliyor heralde, şimdi alsak bayrama kadar yetişir mi acaba
  • Thema kullanıcısına yanıt
    17 Mart'ta sipariş verdim. Dün ülkeye giriş yaptı. Hafta içi teslim olur büyük ihtimalle. Ortalama 10 gün sürüyor gibi. Ama şuan stok yok sanırım.
  • Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Baya hızlı gelmiş hocam, hayırlı olsun şimdiden
  • Ürünü bir kaç gündür detaylı inceleme şansım oldu. Odak sorunu yaşadığınızı söylemiştiniz sonra ben de detaylıca inceledim ve eğer ürünü sağa sola çapraz veya yukarı aşağı açılı bir şekilde konumladığımda özellikle köşelerde dediğiniz gibi odak sorunu olabiliyor.

    Çözümü ürünü düz bir açıyla karşıya vuracak şekilde konumlamak. Bunu bir tripod yardımıyla vs yapabilirsiniz belki yardımcı olur. Ben hafif çapraz kullanıyorum o yüzden köşelerde hafif bozulma mevcut ancak beni rahatsız etmiyor. Çözümü direk karşıya vurmasıymış. Bilginize.

    @Thema Yurt içine ortalama 7 günde geliyor. Kalan süre oturduğunuz konuma ve kargoya bağlı. Bana mng 2 günde getirdi toplam 9 gün sürdü. Merkezi bir yerdeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welvoy -- 24 Mart 2024; 23:37:56 >
  • Welvoy W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • Arkadaşlar x30 projeksiyon cihazına 9. Nesil iPad'in ekranını bir türlü yansitamiyorum .. acaba 9. Nesil desteklemiyor mu diye düşünmeye başladım. Mağazadan bir çok uygulama indirip denedim yine olmuyor var mı başaran

  • Arkadaşlar byintek projeksiyon cihazları için bir konu açtım, byintek cihazı olanlar konu üzerinden devam edelim isterseniz, bu konuyuda kirletmemiş oluruz


    Konu linki; https://forum.donanimhaber.com/byintek-marka-projeksiyon-cihazlari-yardimlasma-grubu--158353213

  • https://portavision.com.tr


    bu sitedeki cihaz 4k ve 2900 tl diyor. güvenilir mi arkadaşlar v10prodan daha mı iyi. inanaamadığım için soruyorum.

  • bilalcan94 B kullanıcısına yanıt
    4k değil tabiki. 720 olması lazım bunların. Fason bunlar Çin'den geliyor marka basıyorlar. Herkes satıyor. Çok bişey bekleme.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.