Şimdi Ara

Wewya'dan Merhaba, Tek link bütün hesaplar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Biz Wewya.com adında daha yeni kurulmuş, hayalleri olan bir siteyiz.
    Sitemizin amacı sizin gibi insanların hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak.

    Wewya.com oldukça basit bir sisteme sahip; üye oluyorsunuz, profil fotoğrafı, bir takım temel bilgiler, isterseniz görsel ve en önemlisi ise Sosyal Medya profillerinizi ekliyorsunuz.

    Şunu farkettik; Twitter'da, Instagram'da veya başka platformlarda profillerinize sadece bir link koyulabiliyor. Peki ya sizin, insanların görmesini istediğiniz başka bir sürü Sosyal Medya hesaplarınız var ise? Veya bir Twitch yayıncısısınız, veya bir Youtuber fark etmez. Bütün Sosyal Medya linklerinizi tek tek atmak zor gelmiyor mu? Veya insanlar için tek tek onlara tıklamak? "bu adamın twitterı neydi instası neydi" diye etrafta dolaşan insanlar olmuyor mu?

    Bütün linklerinizi tek tek paylaşmak yerine sadece "wewya.com/kullaniciadi" şeklinde bütün linklerizi içinde barındıran bir link paylaşsanız çok daha basit olmaz mıydı?

    İşte Wewya.com tam burada devreye giriyor. Sosyal Medya profillerinizi -Sosyal Medya derken Steam'i gibi oyun platformlarınıda kastediyoruz- insanlara, takipçilerinize en hızlı, kolay, rahat ve sade yolla ulaştırmak isteyebileceğinizi düşündük. Ve wewya.com'u kurduk.

    Sizler ve takipçileriniz için olabildiğince sade ve anlaşılır olan sitemizde kesinlikle alelade reklamlarda görmeyeceksiniz. Yani bir linke tıklayım derken suratınıza yeni bir sayfa çarpmayacak. Bu konuda hassasız ve insanların gerçekten çok basit bir şekilde sitemizi kullanabilmesini istiyoruz.

    Ayrıca daha büyük kitlelere hitap edebilen kimseler için tıpki Faceook, Twitter gibi Sosyal Mecralarda bulunan Doğrulanmış Hesap sistemimizde mevcut.

    Bunun dışında eğer ki yine nispeten büyük bir kitleye hitap ediyorsanız ve biri sizin çoğu yerde kullandığınız kullanıcı adınızı çalmışsa, bize ulaşır iseniz yardım edebiliriz.

    Geri dönüş yapmak isterseniz, veya sorularınız yada teklifleriniz var ise buraya mail atabilirsiniz; wewya@wewya.com



    Şuanda şu Sosyal Mecra linklerinizi sistemimize kaydedip, insanlarla kolay yoldan paylaşabilirsiniz;

    Facebook
    Twitter
    Instagram
    Snapchat
    Steam
    Origin
    Uplay
    Scorp
    Tumblr
    Youtube
    Twitch
    Younow
    Haahi
    Likedin
    Foursquare
    Google Plus
    Pinterest
    DailyMotion
    MySpace
    Blogger
    Vimeo







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.