Şimdi Ara

WhatsApp için yeni özellik test ediliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp artık çığır açan bir yenilik ile daha geliyor. Whatsapp iletilen mesajları anlamanızı sağlayacak yeni bir özellik peşinde ve bunu yayınlamak üzere.

    Google, yakın zamanda bir Android güncellemesini daha yayınladı. WhatsApp, kullanıcıların diğer kişilerin de kendilerine ilettikleri bir iletiyi ilettikleri kullanıcıların farkında olmalarını sağlayan şık bir özellik de tanıttı.

    Android beta sürümü 2.18.179 için WhatsApp, iletilen iletileri etiketleyen yeni bir özellik ile güncellendi. Şu anda Android’de WhatsApp beta test kullanıcıları için daha yakında hazırda daha geniş bir kullanılabilirlik ile kullanıma hazır. Yönlendirilen iletiler özellikleri, esas olarak kullanıcıların ilettiği iletileri ‘İletilen’ olarak etiketler. Fotoğraf ve video içeren metin ve medya için çalışır.



    Kullanıcılar, WhatsApp için Google Play Store’daki beta programına katılabilir ve “Yönlendirilen etiket” de dahil olmak üzere, testteki en yeni özellikleri kullanabilir.

    WhatsApp kullanıcıları bir kişi tarafından gönderilen bir mesajı seçebilir ve yeni ‘İletilenler’ etiketini görmek için uygulama içindeki başka bir kişiye yönlendirebilir. İletilen mesajın hemen üstünde görünecektir. Maalesef, ‘Yönlendirilmiş’ etiketini devre dışı bırakmak veya kaldırmak için bir yol görünmemektedir. Ancak, kullanıcılar ‘İletilen’ etiketini bırakmak için bir mesajı kopyalayıp yapıştırabilir. Hali hazırda bu özellik test aşamasında olduğu için yeni güncellemelerde yer alıp almayacağını bilmiyoruz.

    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MReNiSs -- 16 Haziran 2018; 20:7:35 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.