Şimdi Ara

WhatsApp'ta kaybolan fotoğraf gönderme kolaylaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • whatsapp kaybolan fotoğraf gönderme yeni mesaj menüsü
    WhatsApp, fotoğraf ve videoları bir kez görüntülenecek şekilde ayarlamanın daha kolay bir yolunu sunacak. Tek seferlik fotoğraf atmak için kısayol sağlayan yeni mesaj menüsü, beta programına katılan WhatsApp Android kullanıcılarına 2.23.18.3 sürümünde açıldı.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta artık yüksek kalitede fotoğraf gönderilebiliyor



    Mesaj menüsü yenileniyor



    WhatsApp, gelecek güncellemeyle gönder butonunu daha işlevsel kılacak. Gönder butonuna basılı tutulduğunda yeni bir menü gösterilecek. Kullanıcılar, fotoğraf veya video arasından seçim yaparak bir kez görüntülenebilen mesajlarını hızlıca gönderebilecek. Ancak, bir kez görüntüleme modunda GIF’ler gönderilemeyecek. En azından betada WhatsApp, buna izin vermiyor.



    Kullanıcıların hızlıca görüntülendikten sonra kaybolan fotoğraf ve video atmalarını sağlayacak yeni mesaj menüsü geliştirilme aşamasında ve uygulamanın gelecek bir sürümünde kullanılabilir olacak.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-23-18-3-whats-new/







  • Hepriburadan honor 90 sipariş ettim hediyesini vermemek için22 gün sonra tedarik edemedik diye dolandırdılar telefon süper her şeyine ancak tek hepsi burada satmak olmamış. Muşteriyi dalak yerine konuyor yanlış kanunlar yetersiz böyle ahlaksız satıcılar için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.