Şimdi Ara

Whatsapp yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bugün sabah bir durum oluştu ve ben bunu gideremiyorum. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim.


    Whatsapp android (samsung telefon) sürümünde kişilerimden veya gruplardan herhangi bir mesaj geldiğinde, yani sohbetler kısmında okunmamış mesaj varsa , whatsappın ana ekranı tamamen yeşil oluyor grupları ve kişileri göremiyorum, sanki sohbetler barı aşağı kadar inerek kişi ve grupların üstünü örtüyor. Örnek aşağıda;


    Whatsapp yardım lütfen

    ama webden veya masaüstü uygulamadan whatsapp'ı açıp mesajlara bakınca, sohbetlerin yanındaki kaç mesaj geldiğini gösteren kutucukta rakam yazmayana kadar bütün mesajlar okunduğunda telefondaki whatsapp uygulaması eski haline dönüyor ve hem kişiler hemde gruplar görünür oluyor. örnek aşağıda



    Whatsapp yardım lütfen


    çok araştırdım ama maalesef çözüm bulamadım, bir ayarla oynamış olmalıyım ama ne olduğunu bilemiyorum.

    yardımcı olursanız sevinirim.








  • Hocam ayarlara girin.

    Uygulamalar > Whatsapp girin.
    Whatsapp yardım lütfen

    Oralarda biryerlerde Durmaya Zorla olacak. Ona basın

    Whatsapp yardım lütfen

    Sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.




  • Denedim ama olmadı.

    mesaj gelince hemen yeşil oluyor her yer

  • Hocam telefonunuzda diğer uygulamalara erişimi olan herhangi bir uygulama var mı.

    Yukarıda değişik birtakım uygulamaların bildirim simgesi var da o yüzden soruyorum.
  • yok. zaten bu sabaha kadar herşey normaldi, bugün sabah ne yaptıysam artık bilemiyorum durum bu. Whatsapp desteğede yazdım saçma sapan bir yordam yazdılar. denedim o da olmadı. Sanırım sorun kişiler-sohbetler-durum-aramalar bantının aşağı doğru uzamasından kaynaklı, bu nasıl düzeltilir bilemiyorum.

  • Bu problem ile daha önce karşılaşmıştım maalesef ki telefon ya da uygulama üzerinden ne yaptıysam olmadı daha sonra whatsapp destek bölümüne yazdım ancak o şekilde çözüldü. Araştırdığım linki paylaşıyorum buradan yardım alabilirisiniz.


    Whatsapp yardım lütfenTeknoDestekyoutube
    Whatsapp sorun bildirme ve Whatsapp müşteri hizmetleri konusunda bilgi almak için aşağıdaki bağlantıdan destek hattına ulaşarak yardım alabilirsiniz. Destek Hattı : http://11858.callfix.com.tr TeknoDestek, hem özel hem de iş hayatınızda kullandığınız tüm teknolojilerle ilgili karşılaştığınız soru ve sorunlara; tek noktada destek sunan bir Teknoloji hizmetidir. Web Sitemiz: http://teknodestek.com.tr Facebook Takip: https://www.facebook.com/teknolojidestekhatti En yeni teknoloji lerden haberdar olmak için takipte kalın kanalımıza abone olmayı unutmayın !
    https://www.youtube.com/watch?v=A62ByLltE2U
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.