Şimdi Ara

wifi çekim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,airties air5440 marka modeme sahibim ancak wifi arka odalarda çekmiyor.Forumlarda araştırdığım kadarıyla Dark 300Mbps 802.11n Kablosuz Kapsama Arttırıcı Repeaterla sorunu çözebileceğimi düşünüyorum ancak benim modemime herhangi bir uyumsuzluk sağlar mı yada sorunuma çözüm olur mu tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.herkese iyi bayramlar



  • sarpr S kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,
    öncelikle başka marka cihazın modeminle uyumlu çalışacağını kimse garanti edemez malesef çünkü yazılımsal ve donanımsal durumlar mevcut.En uygunundan güzel bir Tekrarlayıcı bence işini görür.

    http://www.teknosa.com/urunler/125430234/airties-air-4310-150mbps-wireless-access-point-uni
  • Öncelikle yorumunuz için teşekkürler bu airties router diğeri gibi wirelessı alıp dağıtabiliyor mu? yoksa ethernet kablosuyla bağlamak gerekli mi ? çünkü benim oraya ethernet kablosu çekmem için evin içinden 5 metre kablo geçicek
  • sarpr S kullanıcısına yanıt
    Kablosuz gelen yayını kablosuz bir şekilde genişletebilirsin.Ayrıca arkasındaki eth.portu kullanarak oradan da kablosuz yayını kablolu alabilirsin.
  • Çok teşekkürler yardımlarınız için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcdhcp

    Kablosuz gelen yayını kablosuz bir şekilde genişletebilirsin.Ayrıca arkasındaki eth.portu kullanarak oradan da kablosuz yayını kablolu alabilirsin.

    doğru söylüyor ayrıca Air4310 işini görecek bir cihaz ben kullanıyorum memnunum. bu cihazla ister kabloludan al (Access Point) ister kablosuzdan al (Repeater) kurulumuna biraz kafa patlat ayarlarsın her türlü. Aynı daire içerisinde 3-4 oda öteden bile hiç sıkıntı çekmeden bağlantı sağlayabilrsin. Cihazın kullanımı şöyle kablosuz sinyalin var ama zayıf olduğu yere cihazı Repeater moduna alıyosun, konumlandırıp fişe takıyosun, cihaz aldığı sinyali güçlendirip iki üç katına çıkararak iletiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 11 Kasım 2013; 15:41:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.