Şimdi Ara

Wifi, dublex ve mono-laser özellikli yazıcı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Eskiden hp'nin mürekkepli çok fonksiyonlu aletlerinden vardı. Bunlardan verim alamadığım için çöpe atmıştım. Ne var ki fotokopi, çıktı işleri için sürekli bir yerlere gitmek can sıkıcı olmaya başladı. Sağlam bir alet almak istiyorum. Evde kullanacağım. Resim vs. çıkartmayacağım. Döküman ağırlıklı çıktı alacağım.

    Wifi, tarama, fotokopi ve otomatik çift taraflı yazdırma özelliklerinin olduğu lazer yazıcı bakıyorum. Yazdırma sıklığım diye birşey de yok, elimin altında alet varsa sürekli kullanırım yani. Ama tahminimce aylık 100-1000 arası olur. Bütçem 1200 tl civarı. Wifi-dublex-tarayıcı-fotokopi-laser özellikli bulabildiğim en uygun yazıcı Brother MFC-L2700DW marka model. Linki aşağıda.
    https://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/brother-mfc-l2700dw-faxli-cok-fonksiyonlu-mono-lazer-yazici-wifi-P296708636

    Ürün nasıldır? Toner ve drum konusunda uzun süreli kullanımda dezavantajı var mı? Bir de bu alet otomatik çift taraflı yazdırma özellikli diye geçiyor. Benim aklımda canlanan şey, kağıdı dışarı vermeden çift taraflı yazdırması. Öyle mi? Bir de el yordamıyla çift taraflı yazdırma özellikliler var da, öyle bir özelliğin bir numarası yok bence. Bu modele ait de bir dublex printing videosu bulamadım.

    Tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.