Şimdi Ara

WiFi geçerli bir IP Yapılandırmasına sahip değil SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    masaüstü bilgisayarda TP Link WiFi adaptörü kullanıyorum. ( kablo kullanma şansım maalesef Yok ) 1-2 aydır olan bir sorun bu. Bugün de aynısı oldu daha sabah açtıgimda hiç bir sorun yokken akşam açtığımda böyle bir hata alıyorum ve ünlem çıkıyor . Her seferinde driveri silip kuruyorum kapatıp açınca falan düzeliyordu ama şimdi hiç bir şey olmuyor hep aynı hata . Ve adaptörü çıkarınca mavi ekran hatası veyiyordu.İnternette araştırdım biraz ip değiştirme ve cmd den bir kaç komut girdim falan denedim düzelmedi En son çare format attım hala aynı hatayı alıyorum.
    Saçma olan şey şu : benim bağlanmaya çalıştığım modem x olsun mesela , ben ona bağlanamıyorum fakat başka modeme bağlanıyorum. Ama başka bir laptopta ve telefonlarda x modemine bağlanıyor. Anlam veremedim.
    Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi ?
    WiFi geçerli bir IP Yapılandırmasına sahip değil SORUNU !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • garfield1998 Merhaba,

    Belirtilen sorun cihaz yazılımından kaynaklı olarak görünüyor.

    "Cihazınızın servis kontrolü için aşağıda paylaşılan anlaşmalı olduğumu kargo firması ile bizlere ücretsiz olarak gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

    Yurtiçi kargo: 258887343 gönderi numarası ile sevkini yapabilirsiniz.

    Anlaşmalı olduğumuz kargo firmasının dışında farklı kargo firması ile gönderim yapmak isterseniz kargo masrafları gönderici tarafından karşılanarak aşağıda yer alan adrese göndermenizi rica ederiz.
    TPLINK Bilgi Teknolojileri Tic. Ltd. Şti. adına “Şerifali Mevkii, Barbaros Cad. Söyleşi Sokak. MAYSA PLAZA No:15/2 Kat :4 Ümraniye/İstanbul” adresine sevkini yapabilirsiniz.

    • Servis merkezine yaptığınız gönderilerde şahsınıza ait adres bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak kargo firmasına bildirmenizi rica ederiz.
    • Cihaza ait arıza/problemi yazılı bir not ile cihazla birlikte göndermenizi rica ederiz.
    • Servisimize gelen ürünlerin servis süresi yasal olarak 20 iş günüdür.
    • Cihazın servisteki işlemleri tamamlandığında değişim veya iade durumlarında kargo gönderimleri karşı ödemeli olarak tarafınıza gönderimi gerçekleşecektir.

    "




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.