Şimdi Ara

wifi genisletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ttnet fiber hizmetine basvurdum, altyapimda yanilmiyorsam fttb/gpon mevcut ve tilgin router verecekler ancak bu router in wifi cekim gucu yeterli gelmeyecegini dusunuyorum elimde birde asus dsl-n10e modem bulunuyor acaba routerden ethernet kablosuyla modeme iletip sinyalin tum evde olmasini saglayabilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z-t-f -- 17 Ağustos 2014; 18:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaslar bilen yokmu modem asus dsl-n10e modem router yaziyor bi sekilde tilgin router a baglanip evdeki wifi kapsama alanini genisletmek mumkun degilmi? Eger olmuyorsa router yada repeater almam gerekecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: z-t-f

    Arkadaslar ttnet fiber hizmetine basvurdum, altyapimda yanilmiyorsam fttb/gpon mevcut ve tilgin router verecekler ancak bu router in wifi cekim gucu yeterli gelmeyecegini dusunuyorum elimde birde asus dsl-n10e modem bulunuyor acaba routerden ethernet kablosuyla modeme iletip sinyalin tum evde olmasini saglayabilirmiyim?

    Sağlayabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-dark-blue kullanıcısına yanıt
    iste bu super oldu tt den hala gelmediler kurulum yapilinca router i modeme baglamaya calisiyim eger beceremezsem (network konularinda cok bilgim yoktur) burdan yonlendirmelerle yapacam hocam :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu yapabildinizmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dhcp ayarlarını değiştirerek yaptım, 2-3 gün sonra modem wifi sinyalini vermemeye başladı(modeme res attım) sonrasında bu seferde tilgin router saçmalamaya başladı (wifi sinyali kopuyor 15-20dk sonra geliyor) çıkardım modemi. Router'ı her odaya yakın biyere koydum böyle çözdüm olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.