Şimdi Ara

Wifi kopmaları VDSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba , elimde Tp-Link TD-W8951ND modeli var. Masaüstüne bağlı olarak kullanmaktayım , internet hızım 24 megabite yakın. Telefondan yada tabletten wifi olarak bağlanmak istediğimde bağlantı oluyor ancak 10-15 saniye sonra yada indirme yaptığım zamanlarda modem kendine reset atıyor,kapanıyor. Bu problem ne ile alakalı olabilir , yeni bir VDSL alsam düzelir mi? VDSL olarak neyi tavsiye edersiniz bütçeye uygun ?



  • yardımcı olabilecek var mı?
  • Aynı sorun bende de mevcut hocam, profilimden açtığım konuyu görebilirsiniz. Aynı modemi kullanıyoruz internetim bazen saatte bir yada 12 saatte bir ara ara kopuyor ki bu TTNET kullanan kişilerde oluyor. Facebook sayfalarında da
    benzer sorunu yaşayanlar var. Boşuna para verip modem almayın kesinlikle firmware bile güncelledim hiç bir şey çözmüyor sorunu. Maalesef kendiliğinden düzelmesini bekleyeceğiz.. Malum TTNET bu kendileri bir şey yapacağım diyip
    bozuyor sonra zor düzeltiyorlar. Türkiye genelinde bir sorun sanırım.
  • zer0xy7 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben TTnet kullanmıyorum , D-smart kullanıyorum ancak zamanında arştırıp internettede adam akıllı birşey bulamamıştım. Ethernet kablosunu çıkardığımda da oluyor bu durum demek ki pc ile alakası yok. Yeni eve taşındığımızda interneti açan ttnet görevlisi demiş bizimkilere internet hızınız çok yüksek VDSL alın , adsl ile sıkıntı yaşarsınız diye. Ben de şimdilik masaüstü ile idare ettiğim için sorun yok ancak merak ediyorum alsam düzelir mi ?
  • bahsettiğin modem adsl modem. vdsl desteği olmadığı için hızı karşılayamayıp sürekli bağlantı kopması yaşaman normaldir.
    vdsl modem alman gerekir.
    airties 5650 219 lira kampanyalı fiyatı şuan. bu ay sonu kampanyası biter heralde yanlış hatırlamıyosam bu ay için bi kampanyaydı. fiyatı gayet uygun almanızı tavsiye ederim.
    fiber ve vdsl desteği var. usb portu sayesinde yazıcı veya harrddisk tak paylaş yapabiliyorsunuz kablosuz olarak.
    torrent desteği sayesinde de pc kapalıykende indirip diske kaydetmeye devam ediyor.
    daha ucuza daha iyi bi vdsl modem yok şuanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.