Şimdi Ara

Wifi Modemle İnternet Bağlantısı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben Üniversite Öğrencisiyim. Bu Sene Apart Evlerde Kalacağım. Kalacağım Yerde İnternet Bağlantısı Mevcutmuş Fakat Modem Yokmuş (Var Ama Herkes Kendine Wifi Modem Alarak Bağlanıyormuş)
    Adam Bana Wifi Modemlerden Al Kendi Şifrenle Bağlan Dedi. Sanırım İnternet Bağlantısı Koridorda. Ben Modemi Alsam Bu Bağlantı İşi Nasıl Olur. Modem, Koridordamı Durur Yoksa Odamdamı Durur Ve Benim İnternet Hızım O İnterneti Kullananların Hızıyla Bağlantılımı Olur (Yani Atıyorum Hız 10 Olsun. 4 Kişi 2.5 dan kullanıyor Benle 5 Kişi 2 Mi Olur Yoksa Ben 10 Hızlamı Kullanırım)
    Modem Almasam Diğer Odadaki Arkadaşların Birinden Şifre Alıp Bağlansam Arkadaşın Hızını Yavaşlatırmıyım? (Bu Biraz Saçma Oldu)

    Cevap Veren Arkadaş(lar)a Şimdiden Teşekkür Ederim




  • Aparttan kastın bir katın oda oda ayrılması mı? Eğer öyleyse, apart sahibi internet sağlıyorsa ve bunu ethernet ile dağıtıyorsa muhtemelen tek bir internet aboneliğini dağıtıyordur. Bu nedenle hızınız aynı anda bağlanan kişi sayısına göre düşecektir.

    Başka birinden şifre almanız veya kendi cihazınızdan yayın yapmanız bir şeyi değiştirmeyecektir, hepiniz son noktada apart sahibinin modemine bağlanacaksınız muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkewCurrent -- 7 Eylül 2016; 17:54:26 >
  • SkewCurrent S kullanıcısına yanıt
    Evet Öyle. Normal Bir Apartman Dairesini Oda Oda Ayırıp Kiralıyor, Her Odanın Ayrı Ayrı Elektrik Saati Var. Modemin Nerede Olacağını Söylemediniz. Oda? Koridor? Koridorda Duracaksa Kablo Yardımıyla Odaya Uzatılabilirmi?
  • Odanızın koridor ile ne kadar mesafede olduğu ile alakalı bu. Eğer modem koridordayken yeterli kablosuz sinyali alabiliyorsanız koridorda durmasının bir mahsuru yok. Ama iyi çekmez, giden gelen eller, bozar, fişini çeker gibi bir endişe varsa kabloyu odaya kadar uzatabilirsiniz.

    Eğer bağlantı alacağınız çıkış şöyle bir şeyse;

     Wifi Modemle İnternet Bağlantısı Yardım

    bunun adı ethernet çıkışı. Herhangi bir elektrikçide istediğiniz uzunlukta ethernet kablosu yaptırabilirsiniz. Bir ucunu koridordaki bağlantıya diğer ucunu da odanıza yerleştirdiğiniz modeme bağlarsınız, ardından modemi AP modunda çalıştırırsınız, işlem tamam olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkewCurrent -- 7 Eylül 2016; 18:43:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.