Şimdi Ara

WifiTelekom Cihaz sökümü BTK onayı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bundan 2.5 3 yıl kadar önce binamıza WifiTelekom'dan intenert bağlantısı aldık. Yani bu çatıya bir verici konularak wifi üzerinden router ile dairelere sunulan bir hizmet. lakin takıldığından 6 ay sonra kadar hizmetimi sonlandırıp normal Telekom kablolu hizmetten aldım.
    Şimdi 3 yıl içinde binamızda dayım ve teyzemlerde bu WifiTelekom hizmetinden faydalandı. Son 8 aydırda binamızda kimse bu WifiTelekomu kullanmıyor.

    Bende firma ile iletişime geçip binamızda aktif kullanan bir müşteri olmadığını söyledim ilk etapta bana bir müşteri var alamayız dediler. Nasıl olur dedim kimse yok zaten toprak sahibi biziz binada 6 daire var herkesi tanıyorum. isim soy isim istedim. Bulundğum köyden birini söyledi araştırdım kişiye ulaştım böle böle dedim senin adres bizim bina görünüor onu arayip düzeltirmisin tamam dedi ve düzeltti. sonra tekrar aradım ekip yönlendircem felan dendi. sonra 1-1.5 ay kadar ekip geldi işte bunu sökemeyiz neden söktürmek istiyorsunuz gibisinen konuşma yaptı baştan. elektrik harcamaz zararı olmaz gibisinden konuştu.
    Ben istemiyorum kardeşim dedim bunu sökmenizi istiyorum dedim. Oda BTK onayı gerekiyor diyip gitti.

    Kurarken BTK onayı almıyorlar 1 gün içinde gelip kurarlar sökerken BTK onayı gerekiyor diyip oyalıyorlar diye düşünüyorum.
    Ayrıca şunuda düşünmekteyim. Ben Mahalle belde 10 bin kişilik bir yerde yaşıyorum ve buraya WifiTelekom firmasını getiren benim ilk hizmeti ben aldım Cihazı bizim binaya taktılar acaba diyorum bu cihaz sayesinde köyde başkalarıda kullanıyor bizim verici üzerinden başkaları kullanıyor diyemi sökmüyorlar ??

    Konuyla ilgili bilgisi olanlar yorum yaparlarsa sevinirim teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.