Şimdi Ara

Wii Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tam olarak konuya him olmadığı için size sormayı istedim. Spor amaçlı olarak wii - fit almayı düşünüyorum ama yorumları tam olarak anlamadıgım için sizede sormak istedim. Normal wii ile wii - fit veya wii - fit plas bunları nedir alınırken neye dikkat etmek gerekir çip olayı varmıdır yokmudur nedir bunları ögrenemek istiyorum . Ayreten ps3 kullanıcıyım kullanımda her 2 cihazıda sorun çıkabilirmi yani wii nin hakkında tüm şeyler :) biraz kapsamlı oladu ama açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler



  • yani wii almamak mı lazım bu konuya cevap verilmeyince çok merak ettim ps3 den devammı edelim ?
  • Wii Fit ve Wii Fit Plus sadece birer oyun. Sadece DVD olan kısmı. Senin alacağın Balance Board oluyor. Zaten şu dönemde Fit Plus ile birlikte veriyorlar.
    Çip olayına gelince eğer kopya DVD'den oyun oynamak istiyorum diyorsan mecbur çip taktırmalısın. Yok ben USB harddiskten oyun oynayacağım diyorsan çip taktırmana gerek yok, 100 liran cebinde kalır. En son Wiiler softmodda kopya DVD'leri çalıştırmıyor.
    PS3 ile herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum, sonuçta PS3 HDMI ile, Wii component veya composit kablo ile bağlanıyor.
    Bu arada dün component kablo aldım ve onunla denedim. Bayağı bir görüntü farkı var. Wii alıp tüplü olmayan bir televizyona bağlayanlara component kablo tavsiye ederim.
  • @ ofazli

    Wii forumuna azıcık bakarsan 100000 tane konu açılmış aynı mantıkla. Herkes "Wii alacağım. Ne tür oyunları var? , PS3 'ten farkları ne? Wii Fit plus nedir? vs vs" şeklinde aynı soruları sorup durmuş. Az onları oku bence. Sorduğun soruların hepsinin cevabı var. Herşeyi hazır bekleme. Yine biri çıkmışta cevap vermiş değerini bil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.