Şimdi Ara

Wii siyah ekran ve oyun problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar

    Arkadaşlar oğluma 1.5 - 2 ay önce bir kırmızı mario paket wii aldım. İki hafta öncesine kadar sorunsuz oynadık daha sonra yumuşatmak için bir dükkana verdik harici diskim olmadığından 8 gb. flash disk verdim içerisine sığdığı kadar oyun koymasını istedim tek şartım bizim paket içeriğinde olan new super mario bros uda yüklemesiydi gerisi önemli değil dedim. Nedeni ise orjinal cd hem çizilmesin hem de belki birileri ile takas falan ederim yada satarım başka bir şey alırım dedim. Pek anlamadığım için bunları anlattım kusura bakmayın şimdi.

    - Ben bu flash diskteki oyunlardan sıkılınca bilgisayara yedeğini alıp tekrar size getirsem farklı oyunlar yüklermisiniz dedim ve bana flash diskin formatı nın farklı olduğunu bilgisayara takmamam gerektiğini söyledi. bu doğrumu? Flash diskteki oyunları yedekleyip yeniden başka oyunlar yükletip daha sonra onlarıda yedekleyip falan sonrasında eski oyunları tekrar yükleme gibi bir şansımız yokmu çünki oyun başına 5 tl diyorlar buda 8 oyun = 40 tl yapıyor her seferinde bunu vermek istemiyorum
    - flash diskin içine New Super Mario bros , need for speed hot pursuit, resident evil umbrella cronicles, luxor 3, hysteria hospital, kids soccer, mission impossible (5 kuruş etmez eski atari oyunları gibi) ve bir tane çoklu spor oyunları atmış (bilardo dart bowling tenis vs içerisinde bulunan paket oyun) yani daha fazla oyun sığmazmıydı ve ilk üç oyun hariç kalanları ağır oyunlar değil.
    - Bana Yüklediği New super mario bros herşey aynı gibi yalnız ufak farklılıklar var mesela New super mario bross wii yazmıyor D.U. super mario bros yazıyor. ama oyunu açtığımızda bizim save dosyalarımızı görüp üzerinden devam ediyor herşey aynı gibi lakin bölümler acaip farklı bu neden kaynaklanıyor acaba bir de mario yu oynarken bazı bölümlerde görüntü gidiyor simsiyah ekran oluyor ve konsol adeta kilitleniyor hiç bir tuş işe yaramıyor sadece konsolun üzerindeki açma kapama tuşunu 10 sn. basılı tutarak kapatabiliyorum. Ayrıca bu durum mario dan çıkmak istediğimde de reset tuşuna bastığımda da yapıyor bunun için aldığım yeri aradığımda bana bunun yazılımın bug u olduğunu oyunda iken direk kumanda dan on-off tuşu ile kapatıp açarak çıkmam gerektiğini söyledi tamam dedim lakin artık oyunun içerisindeykende yapmaya başladı, bir de resident evil da da yapıyor diğer oyu lar normal bunlar normalmi? Bu şekilde konsol zarar görmezmi?

    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim







  • Flash daki oyunların yedeğini bilgisayarınıza kopyalaya bilirsiniz. Hiç bir sıkıntı olmaz hatta internette biraz araştırarak kendi oyunlarınızı indirerek oynaya bilirsiniz. Mario oyunlarının arasındaki farkı bilemiyorum hiç oynamadığım için ama takılma olayı benimde karşılaştığım bir durum ancak oyun içersinde hiç olmadı. Size önerim khalkedon u arayarak sorunlarınızı bildirmeniz onlar belki çözüm bulabilirler. Adamın söylediği gibi oyun bug u olabilir ancak iki oyunda da yapması soru işareti oluşturmaktadır.
  • İlginize teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _*_ShadoW_*_

    İlginize teşekkür ederim

    Rica ederim umarım yardımım dokunmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.