Şimdi Ara

Wii'ye 2. Kol Nasıl Eklenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Resmen nette arattım bulamadım öür dilerim, cevabı okuduktan sonra hemen silebilirsiniz konuyu. Eşimle yeni aldığımız Wii'yi oynayacağız fakat 2. kolu nasıl tanıtıyoruz cihaza? Yanıtınızı bekliyoruz lütfen :-)



  • aynı şeyi bende meark ettim ama nette bulunmuyor, ayna anda 2 kolla iki kişi oynanbiliyor dimi bütün oyunlar?
  • Pil yerinde ki kırmızı tuş ve sd kart yerinceki kırmızı tuşa aynı anda basarsan tanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 12 Haziran 2010; 16:25:32 >
  • ayrıca, kumandadaki home tuşuna (üzerinde mavi ev olan) basınca, reconnect controllers gibi bir şey yazar altta, oraya tıkladıktan sonra ilk önce ikinci kolda 1 ve 2 ye aynı anda sonra ilk kolda 1 ve 2ye aynı anda basarsanız bağlayabilirsiniz.
  • Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.. Karşılaştırmak gibi olmasın ama Xbox'ta ikinci kol için ortadaki tuşa uzun süre basıyorum hemen aktif oluyor. Wii'nin kollarını tanıtmak biraz sorunlu gibi geldi bana. Oyun öncesinde habire kol tanıtımı oluyor, masaya koyun falan diyor OK'liyor. Yani ikinci kolu tanıtmak için Reconnect yapıp ilk kolu da sıfırlamak gerekiyor gibi. Sonra habire 1 veya 2'ye karambole basıyoruz tanırsa tanıyor kafasına göre ve atama yapıyor 1. kol 2. koçl diye. Biraz sıkıntı yaşıyorum bu konuda açıkçası. Tam olarak sistemini çözemedim henüz.

    Ama yeryüzünün en eğlenceli konsolu, iyiki almışım, deli zevkli. Ki şu anda sadece Spor oyunlarını ve Fit'i oynuyoruz. Kimbilir diğer oyunlar nasıldır :-) Ama şu kol muhabbetini de bir çözebilirsek yüzümüzdeki mutlu ifade daha da çoğalacak ama..
  • Bu arada 2. kol orjinal Wii kolu fakat motion plus'ı çakma.. Acaba onun bir etkisi oluyor olabilir mi? Oynarken de ara ara karakterler takılıyor (misal kılıç oyununda, masa tenisinde vs..) Çünkü diğer kol 2. kol olarak tık diye bağlanıyor ama çakma motion plus'lı olanı tanıtmak şans meselesi olabiliyor.
  • bendede çakma motion plus var çok memnunum, hiç takılma olmadı, orjinal gibi çalışıyor. dealextremeden satın aldım.
  • takilmalar oyun cakma oldugu icin oluyor gibi geldi banada sizin o takilan oyunlar orjinalmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrahin

    Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.. Karşılaştırmak gibi olmasın ama Xbox'ta ikinci kol için ortadaki tuşa uzun süre basıyorum hemen aktif oluyor. Wii'nin kollarını tanıtmak biraz sorunlu gibi geldi bana. Oyun öncesinde habire kol tanıtımı oluyor, masaya koyun falan diyor OK'liyor. Yani ikinci kolu tanıtmak için Reconnect yapıp ilk kolu da sıfırlamak gerekiyor gibi. Sonra habire 1 veya 2'ye karambole basıyoruz tanırsa tanıyor kafasına göre ve atama yapıyor 1. kol 2. koçl diye. Biraz sıkıntı yaşıyorum bu konuda açıkçası. Tam olarak sistemini çözemedim henüz.

    Ama yeryüzünün en eğlenceli konsolu, iyiki almışım, deli zevkli. Ki şu anda sadece Spor oyunlarını ve Fit'i oynuyoruz. Kimbilir diğer oyunlar nasıldır :-) Ama şu kol muhabbetini de bir çözebilirsek yüzümüzdeki mutlu ifade daha da çoğalacak ama..

    açıkçası hiç sorun yaşamadım ben ek kollarla... kırmızı tuşlara basılmazsa her oyuna girerken basılmamış olan kumanda bağlantısını koparabiliyor vs fakat kırmızı tuşlarla kumanda-wii bağlantısı bir kere yapıldıktan sonra wii kumandayı, kumanda wiiyi hep sorunsuz, kopma olmadan görüyor... sizdeki çakma motion plus ile ilgili bir sorun olabilir...




  • Kırmızı tuşlar ile tanıtım yaptım evet, oyunlar orjinal. Sanırım çakma olan motion plus durumundan kaynaklanıyor gibi geldi bana da. Ara ara tanıyor tanımıyor kopuyor bir şeyler oluyor. Şimdi "Git sıfır orjinal bir motion plus" al olacak. Bilmiyorum değer mi değmez mi..

    Yalnız çok açık ve net olarak söyleyebilirim ki, ne PS3, ne Xbox... Wii adama çok para harcattırıyor yok osu yok busu.. :-)
  • osu busu hepsini topla 2 oyun parasi deil. Wii aslinda en ucuzu. Oyun edinme seklini sorgulamak lazim ;)
  • arkadaşlar daha çok yeniyim ama olmadı yapamadım:( bigben marka kablosuz remote (motion plus) aldım yurtdışından ama resort oyunları motion plusı bu remote için görmüyor. yani şöyle ki kolu tanıyor alet ama motion plus özelliği kullanılamıyor(diğer oyunlarda test ettim). kol motion plus uyumlu diyor ki zaten paket içinden de çıktı motion plus ama olmuyor. yani hata big benin kolda mı yoksa 1 hata mı yapıyorum? yardım lütfenn
  • arkadaslar nolur bana da yardım edin bi türlü 2. kolu tanıtamadım
  • yardım lütfen!!!! 2. kolu tanıtamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.