Şimdi Ara

Wikipedia’dan kapatma kararına karşı hamle (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • koyarsın hocam niye koyamayasın. kaynağın olduktan sonra, laubali şeyler yazmadıktan sonra herşeyi koyarsın. zaten burdaki yazılarda bile var, radikalin haberi ve yalanlama haberine ait kaynaklar yan yana.
  • O zaman yasal yollardan, dava ile bunları çözmeye çalışacaksın. Sen burada etrafı takmadan, sağa sola posta koyarak ülkenin ilerleyeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.

    Ayrıca sitenin engellenmesi yabancıların bunu görmesini engellemiyor. Biz görsek ne olacak sanki?
  • Sen başka ülkelerde terör eylemi barındıran içeriklere izin verme, sonra bizim ülkeye gelince fikir özgürlüğü de sonra da kapatmayın bizi de. Yürü git işine. O paylaşımları paşa paşa kaldırıp, taraflı içeriklere son vereceksin o kadar. İşleri güçleri ülkemize dair terör propagandaları ve kötüleme karalama çalışmaları. Kendi polisleri sivil insanları silahsızken vurur öldürür, yakıp yıkarlar olay da olmaz haber de. Bizim burada 2. Gezi olayı çıksın diye de günlerce canlı yayın araçlarıyla beklesinler. Hepsi aynı b.. bunların.
  • Wiki yanlışı düzeltmek yerine niye işi yokuşa sürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş efendim. Yok yayin sadece 2 dildeymis. o diller ne peki uganda ve japonca mı?. Yani Türkiye'yi terörist gibi göstereceksin sonrada hem Turkce hemde İngilizce acik acik bunu sitende yazacaksin. Bizde sadece kaynağı engelleyince olay cozulecek oylemi. Ulan Turkiye'den engellesen ne olacak o dillerde ki özellikle de İngilizce olarak sen Tükiye'yi terörle iliskilendirdikten sonra diger ulkeler o maddeleri gorecek durumda olacak hala. Hani yaptirim. Gecicen o isleri "Mikimedia" adam olup komplesini kaldircan yoksa bu ulkede oyle ekmek kazanmak yok sana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighSector -- 3 Mayıs 2017; 11:12:05 >
  • Devletin terörizm i destekleyen herşeyi engelleme yetkisi vardir.



    Abiniz ananız babanız teröre kurban olsun da görelim sizi. Tatlı su solcuları sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wikinin kapatilmasi mükemmel bir olay. Destekliyorum.



    Orada essek kadar yazıyor kesin bilgi niteliginde degildir diye, username tarafindan degistirilmistir diye.



    Hükümet, kesin olmayan bilgiye inanabileceginize ihtimal verdigi icin (yani size burada aslında kötü sifatlar geliyor) platformu engelledi.



    Destek sebebim budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya su yasagı bile köpek gibi savunan insanlar var. Kendi adıma utanıyorum. Engelleyin, engelleyin. Googlw u engelleyin, youtube yi engelleyin, facebook u engelleyin. Ne de olsa hepsinde terörist içerikler var. Hangi biriyle uğraşacaksınız? Bireysel olayları toptan mı engellemeyi düşünüyorsunuz? Yazık yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım başka nokta da şu. Hadi biz mesela ÖSO'yu silahlandırdık. Buna Suriye'deki terör örgütlerini silahlandırmak olarak yazmışlar. Peki Amerika YPG'yı IŞID'e karşı silahlandırmadı mı? Onlara karşı kara gücü olarak kullanmadı mı? Sonuçta onlar da Suriye'deki terör örgütüdür.

    İşte süper güç olmanın ekmeğini yiyor Amerika ve kimse de hesap soramıyor malesef. O yüzden diyoruz ya dışarı karşı atarlı politika yürütmemek lazım diye.
  • Şöyle düşünün, bu sayfaların silinmesini isteyen Avrupa ya da Amerika olsaydı? Bir dakika düşünürler miydi silmeden?Ki it iti ısırmazdan yola çıkarak kendilerine karşı böyle sayfalar açılması da olanaksız. Her neyse kara oldukça yerinde olmuş, sayfaları sil erişime açılsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Sitenin engellenmesinin bize bir yararı yok ki. Dışarıdan erişilebiliyor sonuçta. Saçma bir karar olarak görüyorum. Bunlarla hukuki olarak uğraşmak daha mantıklı geliyor.
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ermeni soykırımı var ve biz ulkenin yarısını ermenilere vermeliyiz.. Hatta kürt kardeslerimizede zulüm ediyoruz dogu tarafina da bi ülke yapalim şöyle sıfır km adida kürdistan olsun.. Kktc yide verelim rumlara dedelerimiz bos yere öldü ne de olsa.. Izmiri trakyayi da yunanlilara biraktik mi oh beee rahatladık... Biseye de sırf hükümet karşıtı olduğun için muhalif olma ya.. He yok dediklerin mantıklı soykirim yaptık wikide türk ler hakkinda söylenen seyler dogru diyorsan senin bileceğin is.. Elin avrupalisi Türk diye bahsederken akp mhp chp diye ayırt etmiyor.. Ne zaman iq seviyeniz 32yi gecerse o zaman anlarsınız dediklerimi muhalif bey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Orası öyle, vpn dns herşeyle tak diye ulaşıyoruz sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa özentisi çapulcularıyız. Seçilmiş hükumete karşı olmak için teröristten bile taraf olabilirim. Çünkü ben vatan hainiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Ben onu demiyorum. VPN ile ulaşmak ayrı da, bizim girip girmememiz önemli değil. Başka ülkelerdeki insanlar orada yazanı okuyabiliyor sonuçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KortX

    Ben onu demiyorum. VPN ile ulaşmak ayrı da, bizim girip girmememiz önemli değil. Başka ülkelerdeki insanlar orada yazanı okuyabiliyor sonuçta.

    Anladım. Haklısın bi işi yapıyorsak tam yapmalıyız. Ama adamlar açık açık bizi takmıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar wikipedia tamamen haksiz cok yanlis dusunuyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etkinus

    koyarsın hocam niye koyamayasın. kaynağın olduktan sonra, laubali şeyler yazmadıktan sonra herşeyi koyarsın. zaten burdaki yazılarda bile var, radikalin haberi ve yalanlama haberine ait kaynaklar yan yana.


    ben denedim

    25 tane kaynaktan 3 tanesi sadece kalabildi. üstelik politik bir konu bile değildi

    tamamıyla keyfi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SECourses -- 3 Mayıs 2017; 12:59:49 >
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Hocam takıp takmamaları değil önemli olan. Hukuk kurallarıdır önemli olan. Ermeni Soykırımı yoktur demeyi suç olmaktan nasıl çıkarttıysak bu da ansiklopediden çıkartılabilir diye düşünüyorum.

    Ülke olarak hukuk kurallarını kullanmayı beceremiyoruz malesef.
  • Kaldırmaması neden? Adam diyorki 2 dilde yayınlanmış ben bu suç olan içeriği yayınlarım sen bu iki sayfayı engelle yeter. Saçmalıyorlar, yapacakları iki sayfa silmek ki suç işledikleri ortada iken yandan dolanmaya çalışıyorlar. Kardeşim bizim yasamız muz yasası değil, kendi ülkendeki yasalara sonuna kadar uy, bize gelince vıp moduna gir yok öyle yağma.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.