Şimdi Ara

Wikipedia yasağı AİHM’ye taşındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onu yalan yanlış bilgi vermeden önce düşünecektiniz. bilgi kaynağı deyipte siyasi işlerinize alet edersiniz engeli yersiniz.

  • Maalesef iç hukuk yolları tükenmedi. Anayasa Mahkemesi daha kararını açıklamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengiz7

    Biz kendimizin bilgiye erişme özgürlüğüne sahip çıkamıyoruz ama adamlar bizimki için(dolaylı olarak) çabalıyor.
    sadece kendi ceplerini düşünüyorlar hepsi bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transverse

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    bunu yazan ve bu yazıyı beğenen herkes terör sevici pkk yandaşıdır. kapatılmasının nedeni bizim ülkemizi terörirst olarak göstermelerydi. yazdıkları şeyi düzenlemediler. bizimkilerde madem öyle bizden sana ekmek çıkmaz diyerek kapattılar. ve son derece yerinde bir karar oldu. wikipediada türkiyenin terörist olduğunu söyleyen yazıları okumak seni rahatsız etmez mi ? bunu kabul ede ede hala o bilgi kaynağını kullanabilecek misin gönül rahatlığıyla ?




  • atarlı.ergen A kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim daha geçenlerden bir mahlefetten arkadaşımın ağzından şu sözler çıktı: "tatilimi yurt dışında yapıcam Tayyip'in cebine para gitmesin" gülsemmi ağlasammı ne yapacağımı bilemedim . adamlar öyle bir algı oparasyonu yapıyorlarki milletleri vatanına ihanet edecek kıvama getiriyorlar beyinlerini kullanamaz hale getiriyorlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    O savaş hakkında olan iddalar için kapatmak bir kabatimiz var üstünü örtelim demektir hatası yarası olmayan geçmişi karanlık olmayan güler geçer Ekrem beyi örnek alsalar azıcık.
    +1
    Yarasi olan gocunur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darklord1905

    İnternet sitesinin ülkeden erişimini yasaklıyorsun.Sence yabancılar bu bilgiye ulaşamıyor mu?Yani erişim yasağı koyunca ne eline geçiyor devletin az anlat.

    Bu kadar vatan millet dersi vereceğine.
    Bilginin Tek Kaynagi Wiki degil;

    quote:

    http://www.diken.com.tr/ortaylinin-amasi-wikipedianin-kapatilmasi-ayip-ama-oradaki-tarih-bilgileri-yanlis/


    quote:

    https://www.haberturk.com/yazarlar/murat-bardakci/1479336-wikipedia-ve-vikipedi
  • AKP'nin sansürcü zihniyeti yüzünden bütün dünyaya rezil oluyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam solak olduğu için sağ eliyle mouse kullanamaması kadar normal bir şey yok. Gerçi solak olduğunu googleda yapacağın ufak bi arama sonucu öğrenebilirdin ancak nefretin, kinin gerçekleri görmeni engelliyor. Siyasetçi olmasa aç kalır dediğin adamların eğitim hayatları, cv lerini görsen utancından dh hesabını silersin.

    Cahilliğin beni o kadar etkiledi ki yazık yani Allah yakınlarına sabır versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disenchantment kullanıcısına yanıt
    hahaha solaklıkla alakası bile yok. adam mouse nasıl hareket ettilir bilmiyor. örneğin mouse u sağa doğru kaydırmaktansa kendi ekseni etrafında sağa döndürüyor. Mouse u geç adam türkçe yazı yazamıyor ne cv sinden bahsediyorsun sen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 24 Mayıs 2019; 22:0:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet yerinde bir hareket. Hukuki olarak hakkımızı sonuna kadar aradığı için Wikipedia ya teşekkürler. Umarım emsal teşkil eder de tüm site erişim yasakları kalkar. Umarım bu gerici zihniyetten tez zamanda kurtuluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nedir bu wikipedia hayranlığı anlamış değilim adam ülkeni terörist gösteriyor sende alkış tutuyorsun sen bırakın bu vatan düşmalığını hükümeti devirmek için vatana ihaneti doğal sayacak kişiler görüyorum ayıp günah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ihtiyacınız olan şey wikiwand arkadaşlar.

    browser'a kurun rahatlayın bir nebze.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izayoi

    lan anlamıyon mu adamın işine yaramıyor diyorum yaramıyosa kullanmak zorunda mı. vasıflı olmak için gitsin mouse mi sallasın mantığa bak birde açıklamak için uğraşıyoz sana

    Alıntıları Göster
    @izayoi boş ver bırak, saçmalıyor resmen neymiş mouse tutamıyormuş, o zaman Kılıçdaroğlu 'da hangi merdivenden daha ineceğini bilmiyor diye chp 'den atalım o zaman adamı, bu kadar kolay mı birini bir şeyle yargılamak ama bunlar yargılarlar, kendileri hayatı boyunca sahip olamayacakları vasfa kendisi iyi mouse kullanıyor diye kendini sahip olamayacağı vasıfa sahip adamla karşılaştırırmış bu alıntıladığın üye de bu düşünceyi yaşıyor işte.

    Demek ki bir insanı bakan, başbakan ve meclis başkanı artı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi adayı yapmadan önce mouse kullanabiliyor mu kullanamıyor mu diye cv 'sinde yazıp yazmamasına bakmamız lazım bu üye gibi nefes alırsak. :)

    Ben iddiamı arttırıyorum bu üyeye ek olarak, bu ülke de e-turnuvalarda derece alamamış adamları özellikle (pubg,cs-go,bf1, vb.) ne bakan ne başkan ne meclis başkanı ne milletvekili ne de danışman bile yapmasınlar. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: izayoi

    bu da mühendise mühendis olmasan sen hiçbir şey olamazsın demeye benziyor herkesin becerisi farklı "mouse" kullanmakta bi vasıflılık belirtisi değil bu arada

    Alıntıları Göster
    Eyvahhh eyvahhh mouse kullanmak vasıflık belirtisimiymiş, eeee ben mouse kullanmıyorum aksine touchpad kullanıyorum yani mouse kullanmaktan daha zor olan bir işi başarıyorum o zaman demek ki benim gibileri de bilim adamı yapmaları lazım bu ülkeye. :)
  • 2019 yılında Wikipedia yasaklı ülkede, müthiş. Çin'den önce biz yasaklamışız helal olsun bize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Disenchantment

    Adam solak olduğu için sağ eliyle mouse kullanamaması kadar normal bir şey yok. Gerçi solak olduğunu googleda yapacağın ufak bi arama sonucu öğrenebilirdin ancak nefretin, kinin gerçekleri görmeni engelliyor. Siyasetçi olmasa aç kalır dediğin adamların eğitim hayatları, cv lerini görsen utancından dh hesabını silersin.

    Cahilliğin beni o kadar etkiledi ki yazık yani Allah yakınlarına sabır versin.
    Ben de solağım. Gayet normal bir şekilde kullanıyorum.




  • viki'nin kapatılması tamamen haklı bir gerekçe ile yapıldı! ya o türkiye'yi teröre destek veren ülke açıklamasını silecekler ya da engelli kalıp ağlayacaklar. bu kadar net!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.