Şimdi Ara

Wilderness (2023) | Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Wilderness (2023) | Amazon

    Jenna Coleman (The Serpent) ve Oliver Jackson-Cohen‘in (The Haunting of Hill House) başrollerinde olduğu Prime Video’nun İngiliz yapımı gerilim draması Wilderness 15 Eylül’de başlıyor.


    Dizinin yazarı ve yaratıcısı Marnie Dickens‘ın (Gold Digger) B. E. Jones’un 2019’da yayınlanan aynı adlı romanından uyarladığı Wilderness, görünüşte her şeye sahip görünen: Çok sağlam bir evlilik; taşradaki memleketlerinden binlerce km uzakta New York’ta göz alıcı yeni bir hayat; ve önlerinde uzun bir hayata sahip olduklarını hissedecek kadar genç İngiliz çift Liv (Coleman) ve Will’in (Jackson-Cohen) etrafında dönüyor. Ta ki Liv’in Will’in ilişkisini öğrenmesine kadar.


    Liv, Will’in ihanetini öğrendikten sonra onun kötü rüyalarının başrol oyuncusu olur ve yaşadığı kalp kırıklığının ardından başka bir duygu gelir: Öfke.

    Will, yeni bir başlangıç yapmak için Liv’in küçüklüğünden beri hayalini kurduğu, Büyük Kanyon’dan Yosemite’ye uzanan ve sonunda Las Vegas’ta hedonistik bir hafta sonuna bağlanacak olan bir Amerika yolculuğuna çıkmayı teklif eder.


    Will için bu, durumu telafi etme şansıdır; Liv, teklifi kabul eder ama kocasına söylemediği şey, ona üç meydan okuma koyduğudur. Gerçekten üzgün olduğunu ve affedilmeye layık olduğunu kanıtlamak için üç fırsat. Başarısız olursa? Dışarısı tehlikeli. Kazanların her zaman meydana geldiği vahşi doğada ölmenin pek çok yolu var. Ve ölmek kolaysa, öldürmek de kolaydır. Evlilikleri yaşayamıyorsa, Wil de yaşayamaz.

    Wilderness, rüya gibi bir tatilin ve sözde “sonsuza dek mutlu” bir şeyin hızla canlı bir kabusa dönüştüğü çarpık bir aşk hikayesidir.


    Ashley Benson, Cara; Eric Balfour, Garth; Marsha Stephanie Blake, Dedektif Rowlins; Jake Foy, Anton karakteri ile dizide göreceğimiz oyuncular arasında.


    Firebird Pictures tarafından yapılan dizinin yönetmenliğini ve yönetici yapımcılığını So Yong Kim (Roar, Dr. Death) üstlendi. Elizabeth Kilgarriff (Gold Digger, Poldark) ve Marnie Dickens dizinin diğer yönetici yapımcıları.


    Wilderness (2023) | AmazonPrime Videoyoutube
    Liv becomes the actress starring in Will’s bad dreams after she learns about his betrayal, and her heartbreak is swiftly followed by another emotion: fury. The couple embark on an American road trip Liv’s fantasized about since she was little, from the Grand Canyon on through Yosemite, before ending up with a hedonistic weekend in Las Vegas. For Will, it’s a chance to make amends; for Liv, it’s a very different prospect—a landscape where accidents happen all the time. The perfect place to get revenge. » SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/primevideoIG Wilderness - Official Teaser | Prime Video https://youtu.be/7KQ8muxQh88 Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=7KQ8muxQh88









  • Wilderness (2023) | AmazonPrime Videoyoutube
    The perfect marriage. The perfect trip. The perfect place for an accident? The dream trip of Liv (Jenna Coleman) & Will (Oliver Jackson-Cohen) is shattered when Liv discovers her husband's dark secret. What lengths will Liv go to to seek revenge? » SUBSCRIBE: http://bit.ly/PrimeVideoSubscribe About Prime Video: Want to watch it now? We've got it. This week's newest movies, last night's TV shows, classic favorites, and more are available to stream instantly, plus all your videos are stored in Your Video Library. Over 150,000 movies and TV episodes, including thousands for Amazon Prime members at no additional cost. Get More Prime Video: Stream Now: http://bit.ly/WatchMorePrimeVideo Facebook: http://bit.ly/PrimeVideoFB Twitter: http://bit.ly/PrimeVideoTW Instagram: http://bit.ly/primevideoIG Wilderness - Official Trailer | Prime Video https://youtu.be/ogRNXn6Qoj0 Prime Video https://www.youtube.com/PrimeVideo #Wilderness #OfficialTrailer #PrimeVideo
    https://www.youtube.com/watch?v=ogRNXn6Qoj0&pp=ygURd2lsZGVybmVzcyBhbWF6b24%3D
  • Bütün bölümleri birlikte geldi.

    Jenna Coleman çok güzel hatun ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Kimmiş bakim bu abla dedim, The Serpent'teki hatunmuş, o dizide de çok güzeldi.

    Dizi izlenir gibi.

  • unpop kullanıcısına yanıt

    Evet bende The Serpent’te tanımıştım. The Sandman dizisinde de oynamıştı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrat 37 yaşındaymış ama hiç göstermiyor.Wilderness (2023) | Amazon 

  • Dizi yorumları alalım.

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    Wilderness (2023) | Amazon 

  • YOU'nun dişi versiyonu gibi olmuş...2.bölümün başında Cara'yı görünce ben de Will'e hak verdim..Kim olsa kayardı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.