Şimdi Ara

wildturtla neden bu kadar çok yükleniliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • takımda başlıca kötü olan hauntzer var,svenskeren iyi bi oyuncu olsada msida çok kötü oynuyor,bjergsen oyunda var mı yok mu belli değil birtek syndra oynarken güzel oynuyor. takımda en az beklenti botlaneden olmasına ragmen yine birşeyler yapmaya çalışıyorlar ufak pozisyon hataları olsa da kesinlikle turtle takımın en kötü oyuncusu değl,niye herkes bu kadar çok yükleniyor bu elemana? başlı başına problem zaten koçta her el rezalet pickler yaptırıp lee sini karşıya bırakıyorlar o zaten ayrı bir mesele
    edit: ayrıca her ne kadar önde olurlarsa olsunlar maçı sonlandıramama problemleri var .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efeakx -- 15 Mayıs 2017; 4:17:43 >



  • Hauntzer inconsistent.O konuda haklısın.Ama Sven bütün sezon kötü oynadı.En iyi şampiyonu lee.Ondan sonra Ivern.Onun dışında bu sezon baya sıkıntı oldu takım için.Bjergsen hakkında söylediklerine katılmıyorum.Turnuva boyunca yapması gerekeni yaptı.

    WildTurtle'un problemi takım savaşlarında iyi pozisyon alamaması.Bir de gereksiz yere agresif flash attığı oluyor.Bugün Flash Wolves ile oynadıkları ilk maçı izlediysen Zyra'yı öldürmek için agresif flash atmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 15 Mayıs 2017; 5:21:19 >
  • Hauntzer'ın tecrübesizliği bazı maçlarda öne çıktı, ona diyecek sözüm yok. NA LCS'in en iyi üst koridoru olarak görülen birinin böyle oynamasını beklemezdim. Svenskeren'in hataları çok çok fazlaydı, belki de WildTurtle kadar o da hatalı.

    Bjergsen ile ilgili dediklerine katılmıyorum. Adam Elder'i tek başına çaldı yani daha ne yapabilir ki? Maçlarda da genel olarak iyi performans sergiledi. Ama WildTurtle 'ın hatalarını arkadaş zaten yazmış. ADC'nin en büyük özelliği kendini koruyarak sürekli hasar vermektir. Gerekirse 0 skor aldığın savaştan avantajlı çıkmayı bilirsin ADC sayesinde. WildTurtle desteği öldürmek için sıçra atıyor, arkasından Svenskeren ile birlikte ölüyor. Sonuç olarak rakip takım ittirip ya kule alıyor ya da ejder-baron ikilisine yöneliyorlar.

    MSI'daki kaybettikleri tüm TSM maçlarında aynı senaryoyu yaşadılar. Kazandıklarında ise Bjergsen ve Hauntzer'ın iyi oynaması, Svenskeren'in de kötü oynamaması sayesinde kazanabildiler. WildTurtle'ın oynadığı tek iyi maçta daha maçın başında koridora double buff ile başlamıştı.




  • WildTurtle bence çöp. tsm genel itibari ile gördüğüm en berbat sezonu. bu yıl çok çok vasatlar msı da böyle zorlanan bi tsm worlds de 0 çeker.
  • Keşke C9 gelseydi.Meteos'u geri getir Sneaky.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjerg gayet iyi oynuyor

    Svenskren çok berbat

    Wil ise türlerde ne pozisyon alıyor ne de hasar çıkarıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 15 Mayıs 2017; 15:26:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü doublelift geldi takıma ve herkes onun as kadroya girmesi için wt nin hata yapmasını dört gözle bekliyor.
  • Wt TSMye yakışan bir adc değil ormancısı da öyle. Hauntzer ise kötü bir oyuncu değil bence.
  • hauntzer cop
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meco2010

    Hauntzer inconsistent.O konuda haklısın.Ama Sven bütün sezon kötü oynadı.En iyi şampiyonu lee.Ondan sonra Ivern.Onun dışında bu sezon baya sıkıntı oldu takım için.Bjergsen hakkında söylediklerine katılmıyorum.Turnuva boyunca yapması gerekeni yaptı.

    WildTurtle'un problemi takım savaşlarında iyi pozisyon alamaması.Bir de gereksiz yere agresif flash attığı oluyor.Bugün Flash Wolves ile oynadıkları ilk maçı izlediysen Zyra'yı öldürmek için agresif flash atmıştı.
    https://twitter.com/lsxyz9

    LS wildturtle'ın G2 maçındaki pozisyon hatalarından birini paylaşmış.Siteye direkt yükleyemedim kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 16 Mayıs 2017; 0:28:15 >




  • Zamanında kat kat fazlasını hak etmediği halde Dyrus'a yapmışlardı. Ha Turtle hak ediyor orası ayrı konu. Geçen sene Immortals'da yardır gel burada yine şamar oğlanı ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle svenskeren'ın değişmesi lazım . early gamede o kadar sırıtmıyor ama team fightlarda çok etkisiz kalıyor . bence bunun ilacı lira , reignover , levi üçlüsünden birinde . doublelift zaten artık kesinleşti . hauntzer ve biofrostta kendilerini bir üst seviyeye getirirlerse tsm bu yaz hem lig hem de worlds için çok çok iddialı bir konumda olur .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.