Şimdi Ara

win 7 hiç bir oyun açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yeni notebook aldım 5730 ekran kartı var ama hiç bir oyun çalışmıyor genellikle APPCRASH hatası veriyor.nasıl çalıştırabilirim oyunları herşey kurulu directx falan.yada olmazsa win xp ye dönmek istiyorum ama driverları olurmu xp ye onuda bilmiyorum?



  • Bilgisarımdan “C:\Windows\System32″ klasörüne giriniz. Dosyanın içerisinde boş bir kısımda mouse ile sağ tıklayın ve görünüm sekmesinden ayrıntıları seçiniz. Klasör içerisindeki dosyarın bulunduğu yerde yukarıda Adı / Boyut / Tür ve Değiştirilme tarihi yazılarını göreceksiniz. Buradan Tür sekmesine tıklayınız. Ardından .cpl uzantılı dosyalar kısımına gelin. Eğer burada sıralanan cpl dosyaları aşağıda orjinal windows kurulumuyla gelen cpl dosyalarından fazla yada farklı dosyalar var ise bu dosyaları silerek probleminizi çözebilirsiniz. Olması gereken orjinal dosyalar:

    “appwiz.cpl , bthprops.cpl , collab.cpl , desk.cpl , Firewall.cpl , hdwwiz.cpl , inetcpl.cpl , infocardcpl.cpl , intl.cpl , irprops.cpl , joy.cpl , main.cpl , mmsys.cpl , ncpa.cpl , powercfg.cpl , sysdm.cpl , TabletPC.cpl , telephon.cpl , timedate.cpl , wscui.cpl ”
  • Neronun codecleri vista kodekleriyle çakışıyor neroyu yüklerken sadece cd yazma yakma özelliğini kullanın sadece onu yükleyin,nero yükleydiyseniz programı pc nizden kaldırınız...
  • kardeş dediğini yaptım 2 tane buldum ccp dosyası senın yazdıklarından harıc sıldım onları ama yıne APPCRASH hatası verıyor.
  • Nero var ise silin düzelmez ise format atıp yeniden kurun sistemi ancak kullandığınız dvdlerdeki driverları kurmayın,internetten sitesinden tüm driverları tek tek indiriniz güncel olması için driverlardan sonra oyunda kurmayın,sp 1 paketini kurun daha sonra sp2 paketini kurun bu işlemlerden sonrada oyununuzu kurarsınız...
  • değerli bilgileriniz için teşekkürler sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.