Şimdi Ara

Win 8.1 Güncelleme Sonrası Ürün Anahtarı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Acer Aspire E1-572G cihazı kullanıyorum şirkette. Bu zamana kadar win 8 kullanıyordum yaklaşık 15 gün önce zorunlu olarak win 8.1 güncellemesi yaptı. Win 8.1 sonrası ürün anahtarı istedi atla seçeneğini kullandım fakat bilgisayarla iş yaparken aniden ürün anahtarını etkinleştirme seçeneği çıktı kapattım ama sonra yine yine ve yine çıkmaya başladı. Win 8'e geri döndüm, tekrar güncelleme yaptı aynı sorun karşıma çıktı. Windows müşteri temsilcisi ile görüştüm, üretici firma (Acer) ile görüşmem gerektiğini konunun kendileriyle alakalı olmadığı söylediler. Acer müşteri servisiyle görüştüm. Cihazın servise gitmesi gerektiğini söylediler, garanti kapsamı dışında ücretli olarak yapılacak dediler. Ben de sorunun benden kaynaklanmadığını söylesem de yine de ücret alınacağını söylediler. Şu an Win 8'e geri döndüm bir sıkıntı yok, güncellemeleri kapattım.

    Bende buraya sormak istedim. Bu sorunu yaşayan var mı fikir verebilecek olan var mı? Yardımlarınız için teşekkürler.







  • Windows 8.1 kurulurken GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9 keyi ile kurarsanız kurulum bittikten sonra kendi windows 8 keyiniz ile aktive edebilirsiniz...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi windows 8 keyim yok bios içine gömülü dediler.
  • fthkrgz F kullanıcısına yanıt
    O zaman Lisans Anahtarımı göster!, Windows Key Viewer, Winproductkey gibi key bulma programlarından birini googleden aratıp indir ve keyini öğrenip bir yere not et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.