Şimdi Ara

win7 kullanıyorum ama ie8 i kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar meb de e okul yönetiminde rapor alırken yazıcımdan aldığım sayfa yarım çıkıyor yazıcının tüm ayarlarını değiştirdim fakat çözüm bulamadım en sonunda nedeninin ie9 olduğu kanısına vardım fakat onu kaldırıp ie8 kuracağım ama win7 için ie8 i bulamıyorum ne yapmam lazım???



  • Microsoft internet exploler windows işletim sistemi ile tümleşiktir. hiç bir şekilde kaldırılamaz. sadece "windows özelliklerini aç kapat" özelliğini kullanarak sistemde devre dışı bırakabilir.

    şu anda bilgisayarınızda internet exploler 9 sürümü yüklü bu sürüm exploler son sürümüdür ve internet exploler 8 mütekabil daha gelişmiş ve hızlıdır.Ve ayrıca exp 8 sürümü ile yapılan tüm işlevler gerçekleştirilebilir.Mesajınızda e-okul sisteminden çıktı alırken sorun yaşadığınızı belirtmişsiniz.

    çözüm 1:internet exploler açıkken/araçlar/internet seçenekleri/gelişmiş/İnternet exploler ayarlarını sıfırla / sekmelerini takip ederek exploleri ilk günki ayarlarına döndürebilir, ve kişisel kullanımdan doğan problemleri kaldırabilirsiniz.

    çözüm 2: İnternet exploler yerine şuan dünyada en çok tercih edilenı ve en son wep site tasarımlarını destekleyen "GOOGLE CHROME" wep tarayıcısını indirip bilgisayaranıza kurduktan sonra işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    çözüm 3 : Yazıcınızın ayarlarını değiştirmeniz exploler ile uyumluluğu konusunda sorun çıkarmış veya yazınızın şuan ilgisayarınızda kurulu olan driveri exploler 9 sürümü ile uyumlu olmadığı için yazıcı ve pc arasında etkileşim kurulamıyor olabilir.
    Yazıcınızın resmi wep sitesi yardımıyla marka ve model yardımıyla en son driverini indirip kurabilirsiniz.



    sorununuz hakkında ayrıntılı bilgi vermeniz dahilinde daha etkili yardım edebilirim...




  • Sorun çözülmezse program ekle kaldıra bakın, güncellemelerede bakın, ie9 kaldırma seçeneği varsa kaldırdığınızda ie8 e dönecektir. İe8 kurulum dosyası olsada eski sürümü yüklemenize izin vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.