Şimdi Ara

Windows 10 - Bu Bilgisayar Penceresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bunun bir sorun olmadığını düşünüyorum fakat benim gibi simetri hastaları için çok kötü bir durum :). Windows 7 ve 8'de böyle bi problem yoktu. Şimdi 'Bu Bilgisayar' simgesine tıkladıgım zaman yeni bir pencere açılıyor. Sonra bu pencereyi kapatıyorum tekrar 'bu bilgisayar' simgesine tıklayp yeni bir pencere açtıgımda, pencere hafif sağa kayıyor. Sonra kapatıp tekrar açtığım biraz daha sağa kaymış oluyor. İnanın çok aradım ama bir çözümünü bulamadım. Lütfen bunu bir yolu varsa yazarsanız sevinirim. Bu bilgisayara tıkladıgımda hep aynı yerde açılsın. (not: birden fazla pencere açtıgımda saga kayma oluyor onu biliyorum. fakat hiçbir pencere açık değilken, bu bilgisayara tıkaldıgımda pencerenin sağa kaymasını istemiyorum)



  • şimdi baktımda üste bile çıkıyor.. acaba öncedende bu varmıydı yoksa win 10 a hasmıdır merak ettim şimdi.. simetri sıkıntısı bendede vardır çok etkilermi, sanmıyorum...
  • Açık pencere varken, yeni pencerenin sağa doğru kayıp açılması normal bir durum. Fakat açık pencere yokken pencerelerin sürekli sağa kayarak açılması normal değil. Windows 7,8 ve 8.1'de böyle bir durum yoktu. Bir çaresi vardır mutlaka ama ne :)
  • valla ben 15 senedir 98 den buyana hepsini kullandım hepsinde bu duruma rastladım alıştım böyle kullanmaya iyiki bende simetri hastalığı yok :)

    http://www.howtogeek.com/howto/11687/shell-folder-fix-remembers-window-locations-in-windows-7/

    bir bak belki faydası olur
  • Belli bir süre bekleyip tıklayınca tekrar en baştaki yerinden açılıyor pencere... 1 dakika bekledim tıkladım sıfırladı...
  • Belli bir süre sonra mı sıfırlanıyor acaba? Regedit ayarlarında bu süreyi azaltma şansımız var mı? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.