Şimdi Ara

Windows 10 Creators Update'i şimdi bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz! [Güncellendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saatlerce güncellemeyi bekledim en sonunda bilgisayar kapanıp açıldı bir kaç yazı geldi ama sonra hiç bir şey değişmedi. Tekrar güncelle dediğimde yeniden güncelleme başlıyor. Nasıl iş anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşayan çok kişi var en iyisi pusuda beklemek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi dün akşama doğru yaptım ama iş bilgisayarı olduğu için ilk açılışta domanin'i görmedi. Bu sabah tekrar domanin'e alıp açtım ve bunun dışında herhangi bir sorun çıkarmadı. Yeni güncellemede ciddi bir yenilik göremedim, Project Neon ve kişilerle kolay paylaşımlar gibi asıl beklediğim özelliklerin hepsi bir sonraki (büyük ihtimalle ücretli olacak olan) versiyona bırakılmış. Başlat menüsüne sağ tıklayınca gelen menüdeki denetim masası ve program ekle/kaldır nedense kaldırılmış ve çok büyük bir kullanım kolaylığı iptal edilmiş. 3d destekli çeşitli uygulamalar ve VR desteği eklenmiş. f.lux benzeri bir sistem entegre edilmiş. Yine GameMode gibi bazı yenilikler var ama şu anda bana hitap etmiyor.

    Beğendiğim kısımlara gelirsek Windows Defender'ın daha gelişmiş bir versiyonu gelmiş, arabarimi de hoş ve sade, birçok kişisel kullanıcı için ayrıca AV kurma ihtiyacını ortadan kaldıracaktır. Başlat menüsünde kutucukları komple kapatma imkanı da oldukça kullanışlı olmuş.




  • yepyeni trojanlarla dolu bir oficial trojan deneyimi sunan resmi sürüme hepiniz davetlisiniz ey microfost kullanıcıları :)

  • Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin

    Hala geliştirilmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

    Pek çok güncelleme veya zaman içinde önemli ölçüde değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

    Bilgisayar kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken, bir sabit sürücüyü biçimlendirirken, sıfırdan bir işletim sistemi yüklerken ya da gerektiğinde eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

    ISO dosyasının ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını biliyorsanız.

    Günlük bilgisayarınıza yüklemiyorsanız.


    Unutmamanız gerekenler


    Bilgisayarın beklenmedik durumlarda çökmesi, dosyalarınızın zarar görmesine, hatta silinmesine yol açabileceğinden, her şeyi yedeklemeniz gerekir. Bazı yazıcı ve donanımlar çalışmayabileceği gibi, virüsten koruma veya güvenlik programları da dahil bazı yazılımlar yüklenmeyebilir veya düzgün çalışmayabilir. Ayrıca, ev ağlarına ya da kurumsal ağlara bağlanmakta sorun yaşayabilirsiniz.

    Yüklenen bazı uygulamalar henüz beklendiği şekilde çalışmayabilir veya ülkenizde ya da bölgenizde kullanılabilir olmayabilir. Örneğin, Cortana şu anda yalnızca İngilizce (Amerika Birleşik Devletleri), İngilizce (Birleşik Krallık), Çince (Basitleştirilmiş), Almanca (Almanya), Fransızca (Fransa), İtalyanca ve İspanyolca (İspanya) dilinde kullanılabilir. Cortana'yı kullanabilmek için sisteminizin kullanılabilir dillerden birine ayarlanmış olması ve ayrıca Insider Preview'ın da bu dildeki sürümünü yüklemiş olmanız gerekir. Ayrıca, bir dilde bulunan Cortana özellikleri başka bir dildeki özelliklerden farklı olabilir.

    Ayrıca bilgisayarınızın sorunlarla karşılaşması durumunda, Microsoft büyük olasılıkla sistem dosyalarınızı inceleyecektir. Sistem dosyalarınızın gizliliği konusunda endişeleriniz varsa farklı bir bilgisayar kullanmak isteyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için gizlilik bildirimimizi okuyun.

    kaynak :www.microsoft.com




  • link ölü

  • İndiremiyorum sahtekarlık yapıyorlar.

  • Madem ki Creators update neden insider sürüm yazıyor beta bu hataları düzeltilmemiş kullanıma hazır değil

  • upgrade asistan linki aşağıda. makaledi link eski.https://query.prod.cms.rt.microsoft.com/cms/api/am/binary/RW1t9R

  • Anniversary ve Creators Update için çoğu bilişim sitesinde Microsoft'un ücretsiz bir tür hediyesi tarzı tanımlar kullanıldı. Aynı sitelerde yazılanlara göre Microsoft bundan sonraki versiyon güncellemelerini ücretli olarak satışa sunacak. Kısaca anlatmak gerekirse artık Windows 11 olmayacak, yerine Windows 10'un yine atıyorum Redstone 3 güncellemesi olacak ama Windows 11'e vereceğin ücretin çok daha ucuzuna Son versiyon güncellemesini alacaksın. Microsoft herkesi bedava Windows 10'a yükselttirmedi boşuna, şimdi sürümden kazanmak istiyorlar.
  • Windows 10 için Creators Update'yi mevcut donanımlara ait sürücülerin bu güncellemeye uygun olacak şekilde yayınlanmadan önce yüklemenin sistem stabilitesi açısından pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.Bu yüzden eğer güncellemenin getirdiği yenilikleri önceden görmek ve incelemek için bir nedeniniz yoksa resmi olarak yayınlanacağı belirtilen 11 Nisan'ı beklemek daha doğru olacaktır.Güncelleme yayınlanmadan önce yada yayınlanacağı gün muhtemelen bu güncellemeye uygun sürücülerde üreticiler tarafından sunulmaya başlayacaktır.
  • ISO olarak eski v1607 var Microsoft'un sitesinde.
    Update ile uğraşmam çıksın iso olarak indirir öyle yükseltirim.
  • Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt
    Benim konumda 1703 var

    Windows 10 Creators Update 1703 Build 15063 RTM / ESD - ISO - Yükseltme Yardımcısı
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    İnsider branch'ı değil RTM lazım
    Bilen kişi zaten insider yükseltmesiyle gelen ESD dosyalarını .win'e çevirir kendine iso yapar.
  • fake haber
  • Executor Arhentir E kullanıcısına yanıt
    Son Insider ile RTM ayni zaten
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    İnsider programı rolling release benrzeri bir yapıdır.
    Şuan için major olarak RTM ile aynı noktada keşişselerde insider major update almaya devam edecek.
    Bu yüzden branch dedim.
  • Sorunsuz versiyon için üç-dört ay bekleyeceğim. Update zaten 5 aydır kapalı bende.
  • Microsoft 5 Nisanda Creators Updateyi indirmeye sunacak final sürüm insider değil. Erken indirmek isteyenler için güzel haber.
    Kaynak:http://www.theverge.com/2017/3/30/15127846/microsoft-windows-10-creators-update-download-early

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.