Şimdi Ara

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 EVALUATION ISO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
32
Favori
87.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • b3rzah B kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil dosyası ile sonradan Türkçeleştirme yapınca %100 Türkçe olmuyor diye biliyorum.



    İnternetim kesik hepinize cevap yazamiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sürümde ne yaptıysam bir türlü Forza Horizon 3'ü çalıştıramadım. Windows Store kurdum ettim ama her seferinde oyun açılıyor 4-5 saniye sonrasında kendiliğinden hata vermeden kapanıyor. Bu sürümde benzer sorun yaşayan var mı? Acaba sorun bu sürümde sözde modern uygulamaların olmaması mı yoksa 1809'a has bir sorun mu var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRT_

    Türkçe dil dosyası ile sonradan Türkçeleştirme yapınca %100 Türkçe olmuyor diye biliyorum.



    İnternetim kesik hepinize cevap yazamiyorum.
    LTSB sürümünde Enterprise ile EnterpriseS arasında fark var mı hocam ?
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Enterprise = Windows 10 Enterprise'dir.

    EnterpriseS = Windows 10 Enterprise LTSC'dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 8 Ekim 2018; 22:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugraakkoc kullanıcısına yanıt
    Kullanmayın hocam öylesi isoları güncellemeleri eklemek istiyorsanız kendiniz ekleyin başkasının yaptığı işin ne olduğunu bilemezsiniz. güncellemeleri eklemek falan çok kolay. forumda msmg tool adlı yazılım ile yapılıyor anlatımı var.
  • ltsb ile ltsv arasında be fark var.. ltsb sevdim ben ltsc bir üstü mü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UA57 U kullanıcısına yanıt
    LTSB 1607 yapısını kullanmaktadır.
    LTSC ise 1809 yapısını kullanır.

    LTSC sürümünde 1607 sürümünden sonra çıkan 1703, 1709, 1803 ve son olarak 1809 sürümüne eklenen tüm geliştirmeler bulunur.
  • Ltsc yi falan geçin. İndirin 2016 ltsb yi msmg toolkit ilede telemetry xbox defender falan ve diğer adını hatırlayamadığım tüm gereksiz şeyleri iso dan silin sonra o oluşturduğunuz iso yu bir yükleyin bakalım bir daha başka bir windows kuruyormusunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lion222

    Bu mesaj silindi.
    Yok hayır kapatmıyorum. Güncellemeleri düzenli şekilde yüklüyorum mesela dün yeni toplu güncelleştirme yayınlandı yükledim sorun yok ondan önceki tüm güncelleştirmeleride yükledim sorun yok.

    Eskiden bende siizin gibi düşünüyordum güncelleme alınca sistem bozulur diye ama öyle değil. Bu yazılım isonun içindeki öyle klasör silmiyor. Sildiği şey yükleme dosyası yani setup dosyası. Setup dosyası olmayan bir şey yüklenemez. Yani bozulma olmaz. Bu şekilde düşünün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    LTSC icin svf dosya linki uçmuş gorunuyor, yenilemeniz mumkun mu acaba ... tesekkurler ...
  • TuzsuzDELiBEKiR kullanıcısına yanıt
    Müsait olunca bakıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Ekim 2018; 19:19:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuzsuzDELiBEKiR kullanıcısına yanıt
    Yeniledim.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Bu 2016 ISO dosyasına kendim güncelleştirmeleri ekleyeceğim. Fakat bu winver yazdığımızda karşımıza çıkan İS Derlemesi kısmındaki sürümü yükselten güncelleştirmeler bu toplu güncelleştirmeler adı altında gelen güncelleştirmeler mi oluyor ?
    Bir diğer sorum ise dün bir güncelleme yayınlandı adı şu şekilde "2018-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 10 Toplu Güncelleştirmesi (KB4462917)" ve bu güncellemeyi yükledim İS Derlemesi 14393.2551 oldu. Şimdi bu güncellemeyi Microsoft Kataloğun'dan indirip MSMG Toolkit ile ISO dosyasına eklersem formattan sonra yüklü gelecek sürüm 14393.2551 olacak dimi ?

    Birde bu güncelleştirme kodunu arattığımda 6 adet güncelleştirme çıkıyor bunlarda X64 olanı indireceğim ama farklı isimde delta olarak gözüken güncelleştirmeler de var bunlardan hangisini indirmem gerekiyor ?

    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4462917




  • 1. sorunun cevabı Evet.
    2. sorunun cevabı Evet 14393.2551 olur.

    3. Sorunun cevabı: Diyelim ki sisteminde şu sürüm kurulu KB4457141 bir sonraki toplu güncelleştirme yerine delta güncelleştirmesi ile bir üst versiyona güncelleyebilirsin.

    KB4462917 güncellemesini MSMG toolkit ile eklerken Servicing stack güncellemesini de eklemelisin.https://support.microsoft.com/en-us/help/4132216/servicing-stack-update-for-windows-10-1607-may-17-2018

    https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4132216



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Ekim 2018; 22:12:8 >




  • https://forum.donanimhaber.com/windows-10-ekim-guncellemesindeki-veri-kayiplari-kurtarilacak--135319959


    Böyle bir başlık açmışsınız ama doğacak bu tür sorunlar karşısında da paylaşımız gibi iyi niyetli olacak mısınız ? Burada millet Windows'un kendi sitesinde olmayan, ve güncellemeyi geri çektiği sürüme yöneltiyorsunuz. Yani apaçık sorunlu bir sürümün olduğu ortada. Bir çok insan rapor etmiş yaşadıkları sorunları, yani mağdur mu bırakmak amacın ? Tamam bir konu paylaşıp emek vermişsin ama sonuçta olumsuz bir şey olursa ne yapmayı düşünüyorsun ? Ayrıca çoğu kişinin cpu ve yüksek harddisk kullanımı sorunlarınında yaşadığı haberleri var. Bakınız yukarıda verdiğim linki bu forumun haber editorü paylaşmış, yani gerçek bir olay. Ki şu an Windows'un sayfasında böyle bir sürüm bulunmamakta. Lütfen konuyu pasif duruma getirin.


    Arkadaşlar anlıyorum yeni sürüm gelmiş ve herkes merak ediyor. Fakat görüldüğü üzere sorunlu bir sürümdür bu. Windows bile kendi sitesinden geri çekti bu güncellemeyi. Ha yok ben resimlerimin kaybolup daha sonra onları Windowsa rapor edip, belki geri gelir belki gelmez, ama konuyu açan arkadaşın canı sağ olsun, bizi yeni sürüme kavuşturdu diyorsanız, sizin bileceğiniz iş.




  • Konu sahibinin bana mantıklı bir açıklamasını bekliyorum. Ayrıca konu sahibinden şunuda öğrenmek istiyorum. Bu sürümü Windows'un kendi sitesinden neden güncelleyemiyorum ? Bir tek verdiğiniz linklerden mi indirip kurabilme şansım var. Açıklayın, özellikle neden Microsoft'un kendi sitesinden indiremediğimi :) Eminim neden olduğunu biliyorsunuzdur.
  • Yeni dağıtılan sürüm şuan da (Slow Ring Insider Preview, Release Preview Ring Insider Preview, Semi-Annual Channel (Targeted)) tam 3 kanaldan birlikte dağıtılıyor. İlk iki kanaldan halen aktif olarak test işlemleri devam ediyor ve üçüncü kanaldan da pasif olarak test işlemleri için telementy verileri alınıyor.

    Semi-Annual Channel (Targeted) kanalını Microsoft şurada önerdiğini yazıyor.https://www.microsoft.com/en-us/itpro/windows-10/release-information

    SAC-T kanalından dağıtılan yapıların şu sayfada ise Geliştiriciler için önerildiğini yazıyor.https://docs.microsoft.com/tr-tr/windows/deployment/update/waas-overview



    Microsoft bile neyi kime önerdiğini şaşırmışken siz suçu bana attınız.

    Ben kimseye zorla burada bir şey yükletmiyorum isteyen istediği sürümü yükler.

    Microsoft bu sürümü sadece şirket bilgisayarları için öneriyor bu yüzden sadece Volume Lisans sahipleri indirebiliyor.

    Volume Lisans sahibi iseniz LTSB yada LTSC sürümlerini Microsoft Volume Lisans linkinden indirebilirsiniz.
    https://www.microsoft.com/Licensing/servicecenter/default.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 11 Ekim 2018; 22:44:27 >




  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Tabiki bu kusur Microsoft'a ait. Benim burada demek istediğim gerçekten sorunlu ve ciddi sonuçlara neden olacak bir geri çekilmiş sürümdür. Size sordum, oluşacak sonuçlardan dolayı siz sorumlu olacak mısınız. Mesela ben sizin verdiğiniz linkten bu sürümü indirdim, ve bilgisayarıma kurdum, daha sonra silinen resimlerim, müziklerim, ya da bana ait özel dosyalarım silindi diyelim, siz geri getirebilcek misiniz, yoksa topu Microsoft'amı atacaksınız :)
  • Sorun temiz kurulum yapılan bilgisayarda yaşanmıyor. Yükseltme yapılan bilgisayarlar bu sorundan etkileniyor. LTSB sürümünden de LTSC sürümüne yükseltme yerine temiz kurulum ile geçilirse kimse sorun yaşamaz.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Peki şu mantığı anlayamadım, açıklarsanız ve beni ikna ederseniz ben bile kurarım :)
    Madem dediğiniz gibi temiz kurulumda yaşanmıyor ise, Microsoft'un kendi sitesinde neden april güncellemesi var ? Ekim ayının güncellemesi yok. Kısacası şunu sormak istiyorum. Bu sürüm Microsoft'un kendi sitesinden kaldırıldı, güncelleme dahil hiçbir şekilde geçiş yapamıyorsunuz. Hadi diyeyim ki senin paylaştığın linkten bunu indirdim, peki Microsoft sitesinde olmayan bu sürümün güncellemeleri olacak mı ?

    Not: Yani şunu demek istiyorum. Sizin verdiğiniz linkten kurulumu yaptım, daha sonra Microsoft benim sistemimi güncelleyecek mi, bundan faydalanabilcek miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 11 Ekim 2018; 22:50:46 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.