Şimdi Ara

Windows 10 indiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. 10 gün önce aldığım bilgisayarıma win8.1 kurdum ve geçici bir keyle etkinleştirmeden kullanıyorum.

    Herkes bedavaya win10 a tam sürümüyle geçiş var diyince hemen microsofta girdim ve indire tıkladım. Yaklaşık 2 saattir bir yükleme ekranında '' indirme başlatılıyor. İndirme tamamlandıktan sonra yüklemeye başlayabilir veya daha sonraya zamanlayabilirsiniz diyor.

    Arkadaşıma sordum onun çok kısa sürmesi lazım dedi, acaba benim windows 8.1 etkinleştirilmediği için mi yüklenmiyor? Yoksa beklemeli miyim daha fazla?



  • Beklemene gerek yok kendi otomatik indirmiyorsa herhangi bir yerden indirip usb' ye kopyala... Kurulumu başlat yükseltmeyi seç... Gerisi otomatik zaten...
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Başka bir yerden derken iso şeklinde mi ? Peki böyle yapınca tam sürüm olucak mı?
  • Evet iso şeklinde bir çok sitede var... Google da ararsan bulursun... Kurulum bitince tam sürüm olur... Tekrar sıfırdan kurduğunda internetten kendi otomatikman aktive olur her zaman...
  • Önce Windows 7 ultimate yükle ve daz loader ile etkinleştir. Daha sonra techbench sitesine gir ve Windows 10 ISO dosyasını indirip yükseltme yap. Şimdi istersen bu şekilde kullanabilirsin yada sıfırdan temiz kurulum yapabilirsin sıfırdan kurulum yaparken ürün anahtarı girmeme gerek kalmaz internete bağlandığında otomatik olarak etkinleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.