Şimdi Ara

Windows 10'larda döküm alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ufak bir ofisimiz var 7-8 bilgisayar var ve hepsi tek yazıcıya bağlı. Windows 7 ve XP olan bilgisayarlardan sorunsuz döküm alınabiliyor. Ancak Windows 10 yüklü olan bilgisayarlarda 20 sayfanın üzerinde döküm alınca, ilk 20 sayfayı döküyor sonrasında ise hata veriyor. Fotoğraftaki gibi error veriyor ve daha da dökmüyor. Sebebi ne olabilir arkadaşlar.


    Yazıcı; Kyocera M3040Dn


    http://i.prntscr.com/pWaj2sIhStGtLZxlFA6I9Q.png




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 19 Mayıs 2021; 10:56:56 >



  • yazıcıya bağlantı tipi nasıl? yazıcı modeme direk mi bağlı ve modem den mi ağa dağılıyor yoksa bir bilgisayara bağlı ve onun üzerinden mi paylaşım açıyorsunuz eğer ilk seçenekse windows güvenli duvarını devre dışı bırakın ve virüs programını eğer 2. seçenek ise ana bilgisayarı win 10 yaoın ve diğer pcler onun üzerinden çıktı alsın

  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt

    Bir bilgisayara bağlı yazıcı, yalnız ana bilgisayarı Win 10 yapma şansımız yok Win Xp ile uyumlu ve kalması şart eski bir programk yüklü.

  • o zaman xp bilgisayara kabul ediyorsa xp drıver değil win 10 32 b,t drıverle tanıtmaya çalışıj yada yazıcının paylaşım ayarlarına win 10 drıverini yükleyin muhtemeln xp win 10 çakışma gibi bişey oluyor


    https://dlc.kyoceradocumentsolutions.eu/index/service/dlc.false.driver.ECOSYSM3040DN._.EN.html

  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt

    Win 10 driverı beklediğim gibi olmadı hocam. Yazıcının paylaşım ayarlarına da nasıl yükleyeceğimi bulamadım, kurcaladım ama.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.